Scudo Sports

Eskişehir

Ben fotoğraf makinemi götürmeyi unutmuşum.Altuğdan perşembe günü alacağım fotoğrafları eklerim o gün ;)

• Beğen
Tepkiler: Mhmt_EMR
Scudo
ben esk li kaan
eskişehirde kalabalık bir bisiklet topluluğu war üstelik bu arkadaslarımız yarışlara katılıp dereceye giriorlar ben daha belediyeden hiç bir zarar görmedim
sadece tramway yolunu işgal ettiğimizde oda 40 yılda bir ikaz ediorlar

seninle aynı fikirdeyim deniz ben cuma we cumartesi günü aksam saat 7 den sonra doktorlar caddesindeyim beni tanıman için bisikletimin resmini koyuyorum bisikletimden tanırsın we bu sadece denize deill bütün esklilere. bekliyorum sizleri arkadaslar görüşmek üzere (link)

slm ben kütahyadan ahmet eskişehirlieri toplayın gelin buraya doğru ben sizi karşılarım gezeriz kütahyada güsel olur ilk bahara doğru olursa güsel olur
ben öss ciyim ama herzaman bisiklete biraz da olsa vakit bulabiliyorum gelirseniz memnun olurum bizde 1 kaç kişi varız kütahyada zaten burda eskişehirdeki kadar bisiklet kullanılmıyor üzücü bi dudrum tüm eskişehirli arkadaşlara selamlar msn de tanışabiiriz cyclist_43@hotmail

Merhaba arkadaşlar..Anadolu Üni. Dağcılık Kulübü Bisiklet Faaliyetlerini düzenliyoruz..Her Cumartesi Saat 10'da Adalar Migrosta buluşup biryerlere gidiyoruz, ikinci dönem, yani sömestrdan sonra, kamplı faaliyetlere de başlayacaz.. Haberiniz olsun..Gelmek isteyenlere kapımız açıktır : ) sevgiler..

Altu,kardeş nberrr erhan ben eskişehir den göka' nın kardeşi bilo falan seninle tanışmıştık nasip olursa dönünce bi kaç xtreme faaliyet yapabiliriz.Eğer gelebilirsen.

• Beğen
Tepkiler: Murat CER
@zincir1

geziler turlar... adlı bölümde fotoğraflar var.

Merhaba arkadaslar bende Eskisehirden Ugur..
Yaz gunleri saat 6'dan sonra ve hafta sonu pazar gunleri bisikletime binerim..Yazın hemen hemen hiç toplu tasıma araclarını kullanmam bisikletimle gelir giderim carsıya felan..Bisikleti daha yeni aldım bu kışa modifiye edicem insallah yawas yawas toplamaya basladım..
Benimle birlikte 3 tane daha arkadasım war onlarla beraber aldık bisikletleri.Grup gibi bi olusumla bi yerlere gitmek istiyoruz eskisehirde..Biz çümüz bisikletleri aldıktan sonra sadece Musaozu'ne gittik.ama kalabalık olsa gercekten daha da güzel olur..

En kısa zamanda tanısmak dileğiyle..

Merhaba kaan..Kıs gunlerinin gelmesi ile bisikletleri kaldırdık diyebiliriz..Yaza doğru Nisan ayında felan umarım tansıır gorusuruz..Herkese selamlar..

• Beğen
Tepkiler: hasan martcı
seLam miLLet
bende Eskişehirdenim.
hem$eriLeri görmek ne kdr ho$ =)
ßi ara bisikletForum oLarak Eses Macina da Gidelim=)

arkadaşlarım,abilerim bende böle turlar,geziler v.b aktiviteler de bulunmak istiorm çünkü çok eğlenceli,zevkli oluyor.aslında şehrimizde bisiklete binen arkadaşlar çok ama böle faliyetlre katılan az. adamlar ya işim war diolar yada havayı bahane edip kaçıyorlar.aslında katılmak isteyenlerle bi buluşup bi konuşsak bir yerlere gitsek turlara falan çok ii olur bi gün werin gelelim buluşalım bir yerlerde ben her zamn warım:D

• Beğen
Tepkiler: ZaRaKi
@dennis

Selam dennis hosgeldin foruma:)
Bisikletini ve EsEs imizi sakın yalnız bırakma:D

eskişehirli bisiklet sever arkadaşlarım kış geldi diye çıkmaz oldunuz yoksa karda düşmekten mi korkuyorsunuz? korkmayın bişi olmas.böle koca bir kış bisikletsiz geçmez buluşup geziler düzenleyelim hem karda bisiklet kullanmak çok daha zevkli katılım olursa güzell bi gün geçirebiliriz.msj larınızı bekliorm

• Beğen
Tepkiler: Uğur Taşdemir
Kaan yarışa gelseydin kışın canın sıkılmazdı.Ayrıca 3 sokak arkamızda oturuyon hergün antrenman yapıyoz bi sen yoksun nedendir acaba.

• Beğen
Tepkiler: Nevzat KÖSEOĞLU
Malum çalışıyoruz.Çıkışım 19'da ama yine de kısa bi akşam turu yaparız dersen bana uyar.Yenikentin oralar hoşuma gitti geçenlerde bi gitmiştim.Oraya çıkabiliriz?

Geri