Scudo Sports

Eskişehir

bnde eskişehirden kaan. ben kısaca derimki bize takıl hayatını yaşa. öle değilmi betmocum????:D

Scudo
foruma hoşgeldiniz. eskişehirde esbike'ın devamını beklediğimiz çok eğlenceli katılımın çok olduğu antrenman yarışları düzenlenmekte bence en güzel organizasyon bu... bu arada kaan çamursuz bir antrenmanınıza katılmak isterim. bu aralar uzun yola çıkamıyoruz. malum formda kalmak lazım, beni haberdar edersen çok sevinirim.

valla bi mart olsun, bisikleti de tamamlayım... bi terslik olmazsa takılırım...

bu arada neler yapıyorsunuz? parkurunuz nedir? kaç kişi var?

ıstemediğin kadar parkur var... Bisiklet sporunu ciddi anlamda yapan 6 sporcumuz var. eğelencesine (geziler turlar vs vs...) yaklaşık 25-30 kişi mevcut...

dediğm gibi, profesyonel değilim. hatta amatör denilebilir. ciddi anlamdakiler beni baya bi aşar muhtemelen. öyle eğlencesine falan olanlar ilgi çekici ama...

LEN KaaN HER YERDE SENI GÖRÜYOM BE aGa

CaBBaR aGa KaDRO BULDUNMU LEN BaNa aBIME SORDUM aKRONLaRa 140 VERIRIM DIYO

KaaN ORION PaRLIYO aRTIK SEDONaYI KOY OLUM TaNIYaMaZ aDaM

CaBBaR:Skull-175

HaYIR DENİZ EN KUCUGUNUZ BENIM 15 YaSINDaYIMGUNDE 1-2 SaaT BISIKLET BINEBILIYORUM ZaMaNIM YETSE DaHaDa BINEBILIRIM SIZCE BEN UZUN YOLa CIKaBILIRMIYIM 1-2 SaaT BINMEDE DaHaDa BINEBILECEGIMI HISSDIYORUM YORUMLaRINIZI BEKLIYORUM

@CROSSCU_31
görcen tabi ben hergün bu forumdayım bir gün giremesem kötü oluyom bağımlılık yaptı bu forum bende.kadro işinide sonra msn den konuşurıuz

@maosxs bizde ne kadar profesyonel olmaya çalışsakda tam anlamıyla bizde profesyonel deiliz.hem ne kadar iyi olursak olalım arkadaşlarımızı bekleriz gittiğimiz yerlerde öyle basıp gitmeyiz.sonuçta güç gösterisi yapmıyoruz.amacımız spor ve eğlence yapmak

saygılar

@SeRHaT_
serhat abi bu önümüzdeki pazar bişeyler yapabiliriz gelirsen bekleriz

@CROSSCU_31 müco deniz bizim tayfadan.senide görmek istiyoruz aramızda müco gel artık bn usandım sen usanmadın:D

@CROSSCU_31
mücocum senle bi bozdağ yapalım bakalım kendini yola hazır hissediyon mu :D
o zamn anlarsın kendini hazır hissediyon mu die

@Murat CER
konuya şöle başlayım ilk önce denize hoş geldin diyelim ve sizleride aramızda görelim uygun bi haftasonu çıkalım dağlara atalım şu stresi action arıyo bünye heheheh :D:D:D:D:D:D

pazar sabahı nöbetten çıkacağım... tahminimce sabah 10:00gibi hazır olurum. sana uyarsa, çamur hariç(kent ormanı) her yola varım...

@SeRHaT_
abi orası muhakkak çamurdur.olsun yaw çamurda daha ii oluyo ama sen apeninine kıyamıyosan orasını bilmem:D pazar günü için bi plan war gibi cuma akşamı falan kesin belli olur ben sölerim sana ok

@CROSSCU_31 koydum kardeş bisikletlerimizin fotoğrafları kısmında war

@orioncu kaan

apennin'e kıyamamak değil, zati 2. bike var biri olmazsa diğeri. bende seçenek çok... üst baş yıkıyacak bir hatun bulduğumda söz çamur problemide ortadan kalkacak:D . ok? .... zati hala eve çıkamamışım, biliyorsun dönüşte geçmem gereken kapılar da var... şu durumda en mantıklısı bu.

http://img413.imageshack.us/img413/3806/imag0001ev6.jpg

anladım serhat abicim inş.gönlüne göre ve çamaşır yıkayan birini bulursun:D ama yağmurluğun warsa fazla çamur olmassın:rolleyes:

Geri