Scudo Sports

Eskişehir

Scudo
Slm foruma yeni geldim bmx ciyim esk.li bmx ciler varsa tanışabiliris yakında fr bisiklette alabilirim mtb cilerle de tanışabiliriz. Bn İbrahim 14 yaşındayım :)

• Beğen
Tepkiler: CODE_NAME_XTR
Bisikletlere ilgim vardır.
Bende sizlerden bilgi alarak forum da iyi vakit gecirmek isterim.
Şimdiden teşekkürler...

Aramıza hoşgeldiniz. Çok şey öğreneceğinizin garantisini verebiliriz.

İyi Forumlar...

Sevgiler...

• Beğen
Tepkiler: STeALS
Hoşgeldin Arkadaşım. Eskişehirin bisiklet severleri giderek çoğalıyor... Yakında Tepebaşı Belediyesi & BetMo Bİke iş birliği ile Gezi düzenliyeceğiz senide aramızda görmekten mutluluk duyarız:)

Ben eskişehirden yeni üye oldum.Burada Eskişehirli arkadaşlar olduğunuda gördüm.Diğer bisikletsever arkadaşların düzenleyeceği organizasyonlarda fırsatım olursa yer almak isterim.tekrar merhaba tüm bisiklet dostu arkadaşlara...

Hoşgeldin... Kışın pek denk gelemedim ben (zaten gezilere de yeni sayılırım ya :D) ama yazın güzel geziler oluyor, tavsiye ederim.

• Beğen
Tepkiler: tua_na
tesekkürederim hosbulduk.kısın evet soğuk zaten derslerden fırsat bulabilirsem nadiren çıkıyorum...

Eskişehir'de hava oldukça soğuk, onun haricinde genelde bireysel olarak geziyorum, Doktorlar cd. bir kaç kişiyi görüyorum, insanlara saygısızca davranışları var..

havalar ısınıp derslerın bıtıgınde guzel bı faalıyet yaparız hem tanısma hem guzel bı eglence faalıyetı olur.eskısehıde bısıklet tutkunları sayısı gun gectıkce artıyor.:)

Geri