- Tepki
- 19.392
- İsim
- MEHMET CEM SAYGI
- Başlangıç
- 1974—75
- Bisiklet
- Cube
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Tern servisi ayrı olarak yok galiba ama Atölye Bisiklet'e götürebilirsinizMerhaba arkadaslar. Eskişehirde Tern markasının servisi veya satış noktası var mı ?
Sentez Bisiklet Atölyesini öneririm. Ev atölyesi olarak hizmet veriyor, memnun kalırsınız mutlaka.
Kanlı kavak tarafındaki yer mi hocam. Link veremiyorum maalesef sistem hata veriyor.
Atölye bisiklet diye instagram hesabı vardı sanırım, belki farklı yerdir ben kanlı kavakta ara sokakta olan bir dükkana gitmiştim güzel yere benziyor ama gittiğimde işi vardı çok ilgilenemedi. Bir iki soru sordum çıktım. Jantları ilk ona götürmüştüm. Bırak yarın ya da öbür gün alırsın dedi. Benim de işim vardı neyse evde uğraşırım dedim çıkmıştım. Ama çevremde gidenler memnun olduklarını söylüyorlardı. Fakat standart bir fiyat vermemişti akort için. Kaça yapıyorsun dediğimde, duruma göre değişir yaptıktan sonra bakarız dedi. Açıkçası içime sinmedi bu cümlesi. Yani bana bir taban fiyat vereydi kafamda bir hesap yapardım
Ben çoğu bakımı kendim yapabiliyorum aslında. Bazen alet sıkıntısı çekince bisikletçiye muhtaç kalıyorum. Bir tane de akort sehpası yapacağım bu gidişle. Bakalım inşallah yeni gelecek jantlarım akort konusunda beni üzmez de uzun süre sağlam kalırlarKıştan çıkarken şubatta havalar ısınmaya başladığında, komple temizliğe girişmiştim. Bütün her şeyi söküp toplayabiliyorum. Elimden her iş geliyor çok şükür. Alet işler el övünür demişler, yeterki aletler tam olsun, internette de tonla doküman var
edit: Benim dediğim yer değilmiş. Farklı yermiş sizin dediğiniz. İşçilikleri güzele benziyorişim düşerse aklımda bulunsun ilk buraya gideceğim.
Merhabalar, bugün Eskişehir Bisiklet Atölyesi’nde bisikletimin akort ayarını yaptırdım. Arkadaşımızın ismi Cenap, her konuda yardımcı oldu diyebilirim. Samimi, güler yüzlü, işinin ehli titiz bir arkadaşımız.Memnun kaldığımı söyleyebilirim. Kiralamak isterseniz eğer güzel katlanır bisikletleri de mevcut. Tavsiye ederim.
Sabah saat 11:00 de teslim ettim, saat 15:00 te teslim aldım. Ön ve arka akort ücretim 80 tl tuttu. Atölye, Kanlı kavak parkına yakın yerde. Google maps’ten ulaşabilirsiniz.Kaça yaptırdınız hocam. Standart bir fiyatı var mı arkadaşın. Bir de ne kadar sürüyor. Sanırım kanlı kavak parkının oradaki dükkandan bahsediyorsunuz. Bana orası akort için fiyat verememişti.
Para sorun değil önemli olan iyi usta bulmak. Geçen sene Volkan bisiklete de akort ayarı yaptırmıştım memnun kalmadım sıkmamışlardı bile.. Tavsiye ederim aklınızda bulunsun. Amacım reklam yapmak değil, tecrübelerim bu yönde.teşekkürler hocam. Sizinkinde baya bir bozukluk vardı herhalde. Bana jantın durumuna göre fiyat çıkar bir şey diyemem demişti bir kere gittiğimde.
Ben bu gidişle ya akort ayar sehpası alacam ya da kendim yapacağım netten ölçü bulup.Jantın tekine 40 lira pek de uygun değilmiş. Gerçi işçiliği volkan bisikletten iyiyse bilemicem ama bir kaç bisikletçi jant için 25 lira demişlerdi.
Para sorun değil önemli olan iyi usta bulmak. Geçen sene Volkan bisiklete de akort ayarı yaptırmıştım memnun kalmadım sıkmamışlardı bile.. Tavsiye ederim aklınızda bulunsun. Amacım reklam yapmak değil, tecrübelerim bu yönde.
yolunuz açık olsun. aramıza hoş geldiniz.Eskişehir merhaba,36 yaşında motoru bırakıp yol bisikletine başladım.hobi amaçlı, iddiası olmayan, mütevazi sürüşler yapmak istiyorum ve benim gibi düşünen veteran pedalsever arkadaşlar ile tanışmak isterim 🚴♂️🙂264895 dosyayı görüntüle