Scudo Sports

Eskişehir

Scudo
@tudor
Hayırlı olsun
Çok güzel duruyor bisiklet. Kazasız-belasız keyifli sürüşler dilerim:harika:
Yalnız kask bütçesini biraz daha artırsanız iyi olur diye düşünüyorum.

@undefined Muratoğlu bisiklet KTM bayisi değil mi neden garanti kapsamında kurmadi?

@öner gazi
İyi dilekleriniz için tşk ederim. Bisikleti sürmeye başlayınca o keyfi burada paylaşırım.

@Emre Yönlüer
İyi dilekleriniz için tşk ederim. Kask için 200-300₺ gibi rakamlar vermek istemiyorum çünkü prof sürücü değilim. Beni koruyacak yeterlikte olması kafi benim için. Varsa önerisi olan söyleyebilir.

@tudor

Sizin canınız profesyonel sürücülerin canından daha mı değersiz?

Kask alırken bu düşünceyle hareket etmeyin. Tam ihtiyaç duyacağınız zamanda sizi koruyamayan bir kask, fazladan ödemediğiniz 100-200 TL için sizi pişman edebilir.

Uvex, Giro, Bell gibi bilindik markaların kasklarından edinmeye bakın. Kask alırken imal tarihine de dikkat edin; rafta 3-4 sene beklemiş ürünlerden uzak durun.

• Beğen
Tepkiler: zsinankarabulut
Akşamki turumuzdan bir kare :) Bacanak ile sürüş yapabilmek adına Samsundan bisikletimi de getirdim. Muratoğlu bisiklet iki arkadaş baya ilgilendiler
bizimle sağolsunlar. Bir kaç vida sıktırdık. Fotolarımızı da çektiler.Genel olarak Eskişehirde sürüş zevkli , fakat çok kere araçların sıkıştırmasına maruz kaldık.
Hatta Kütahya yolunda bir araç ters yönde benzinliğe girerken bizi görmedi son anda sıyırdı bizi ! Bir kaç segment zorladım bu arada :) Pazartesi günü Bursa yoluna çıkacağız
birde orayı deneyelim bakalım.
81b9f415-6636-4d59-8a14-527331353b33.jpga0cbdc4c-e737-4d49-87f8-3ca27989d4ab.jpg

Selamlar;

İngiltere'den sipariş ettiğim bisiklet aksesuarları (Kask, pedal vs) kutu içerisinde enerji jeli olduğu için gümrüğe takıldı.
Gümrüğe takılan kargonun teslim edilebilmesi için (hepimizin bildiği hikaye) enerji jelinin herhangi bir doktor tarafından reçeteye yazılması gerekmekte.
Eskişehir'de konu ile ilgili bilgisi olan bir doktor bulamadığım için (Özel, devlet) doktorlar bu enerji jelini yazmaktan çekinip, olumsuz dönüş yapıyorlar.
Eskişehir'de spor hekimliği dışında (kendisinin ilaç yazma yetkisi yokmuş) spor ve sporcunun derdinden anlayan doktor var mı?
(Özel, devlet farketmez)

Şimdiden teşekkürler.

Eskişehire günübirlik gezmeye gelsem hangi bisiklet mağazalarına uğramamı salık verirsiniz?

@Mehmet Metin Levent
Alışveriş içinse, Muratoğlu bisiklet ve decatlon .

Selamlar , Eskişehir de yol bisikleti gruplarına katılmak istiyoruz, önereceğiniz irtibat kurabileceğimiz kimler olur acaba. Teşekkürler

Selamlar , Eskişehir de yol bisikleti gruplarına katılmak istiyoruz, önereceğiniz irtibat kurabileceğimiz kimler olur acaba. Teşekkürler

Peloton Eskişehir grubundan etkinlikleri takip edip katılabilirsin. Etkinlikler yol bisikletli herkese açıktık.

(link)

• Beğen
Tepkiler: muratlutfisengul
(link) Sayfamızı takip ederseniz memnun olurum arkadaşlar..

(link)

Günaydınlar..

eskişehire YHT ile katlanır bisikletimi getirip turlamak istiyorum daha önce bu şekilde YHT ile giden oldumu ankaradan ...sorun yaşayan oldumu bisikleti alıyormu YHT? deneyimleri olanlar paylaşırsa sevinirim

eskişehire YHT ile katlanır bisikletimi getirip turlamak istiyorum daha önce bu şekilde YHT ile giden oldumu ankaradan ...sorun yaşayan oldumu bisikleti alıyormu YHT? deneyimleri olanlar paylaşırsa sevinirim
Çok oldu gelen.Hatta konusu da var.Araştırın forumun içinde bulursunuz.

Eskişehirde bisiklet kiralamak istiyorum. Hangi dükkanları önerirsiniz acaba?

Eskişehirde bisiklet kiralamak istiyorum. Hangi dükkanları önerirsiniz acaba?

kanlıkavak parkının oralarda bi sokakta Atolye bisiklet var konumundan dolayı orayı tavsiye ederim. Şehir içinde bisiklet sürülebilecek en rahat alandadır. hiç kiralamışlığım yoktur. herkesin rahatça sürebileceği düz maşalı 24 jant yada 20 jant katlanır bisikletler kiralıyorlar.

@ikizler16 haller gençlik merkezi karşısında odeabankın solundaki sokakta garanti bisiklet var

Teşekkürler iki öneriyi de denicem, iyi günler ?

Geri