Scudo Sports

Eskişehir

@tudor
Bisikletiniz hayırlı olsun.
Opera'nın orada(atalar caddesi) Volkan bisiklet var bir de oraya sorun isterseniz:harika:

Scudo
Garanti şartları gereği servise yaptırmam gerekiyor diye biliyorum. Ankaradan aldığım bayi yarın araştırıp dönecek. Murat bisikleti aradım 80₺ ye kurarız ama garanti belgesine kaşe vs. basamayız dediler. Muhtemelen garanti dışı kalacaktır o durumda.

@tudor

Garanti önemli tabi. Eğer çözüm bulamazsanız ve ekonomik olsun diyorsanız basın şehitleri caddesinde ümit bisiklet'te kurulum yaptırabilirsiniz (Bisiklet markası olan Ümit ile bir alakası yok Ustanın adı Ümit).Eğer maddiyat önemli değil diyorsanız muratoğlu(?)'da olur Volkan bisiklet de olur. Bir alternatif de İşini epey ciddiye alan bir arkadaş Sentezbisiklet aynı şekilde bir seçenek(inst ya da facebook sayfalarından ulaşabilirsiniz kendisine).

Aklıma gelmişken şunu da anlatmadan geçemeyeceğim. Er bisikleti aradım Ktm bisikleti kurmak için size yönlendirdiler akşam 7 gibi gelirim dedim tamam dedi. 7 de gittim baktı kutunun içine ve 8 gibi hazır olur dedi. Bende biraz dolaşıp döndüm bi baktım bisiklet kutusunda duruyor. Ne iş dedim biz Ktm kurmuyoruz dedi gülermisin ağlarmısın ?? Beni Ktm motorcusuna yönlendirdi. Oraya gittim biz motorsiklete bakıyoruz bisiklete değil dedi. Gerisin geri eve döndüm.
Bu arasa sentez bisikleti ilkkez duydum orayı da ararım gerekirse. Benim için kurulum önemli. muratoğlu tüm kurulumunu yapıp tastamam teslim ederim dedi zaten Ktm markası da satıyor. Sentezbisiklet te ayrıntılı ve kaliteli işçilik yapıyor sa f/p oranına bakarız artık.

@tudor sentezbisiklet +90 541 646 28 54

Eskişehir zamanında yol bisikletine bir çok milli bisikletçi kazandırmış, Şekerspor, Demirspor ve fedarasyon takımı ile bir çok yarışta yer almış bir geçmişe sahip. Ne yazık ki günümüzde yol bisikleti kullanan bisikletçimiz oldukça az sayıda. Yine geçmişte kadın milli bisiklet sporcularının sadece Eskişehirli olması bile hatırlatılması gereken bir durum. Biz Peloton Eskişehir grubu altında şehrimizdeki yol bisikleti tutkunlarıyla özellikle hafta sonları etkinlik düzenlemeye çalışıyoruz. Eskişehir'de yol bisikletine gönül verdiyseniz, hem gezerim hem performans yaparım diyorsanız, sizi aramızda görmek isteriz. Aramızda eski milli bisikletçilerden, kadın bisikletçilere, performans bisikletçilerinden, amacım spor yaparken gezmek diyenlere bir çok arkadaşımız var.

204522
204523
204524

Güzel etkinlikler doğrusu. Ama evden, işten, çocuklardan zaman kalması lazım bu etkinliklere katılmak için. Birde bizim gibi dağ bisikletleri için pek uygun değil gibi. Ben öyle anladım. Yanlışsam düzeltin lütfen.

@tudor Evet ortalamalar ve mesafeler pek mtb için uygun değil fakat Kent Orman gibi şehre yakın veya Aylakkaya gibi doğa harikası yerlerde mtb performansı yapan gruplar var. Ayrıca Eskişehir'de uzun ve kısa mtb ve şehir bisikletlerine uygun tur yapan bir çok grup mevcut.

Mtb bu sporun bir kolu olsa da gerek Eskişehir'in geçmişi gerekse yol bisikletinin vizyonu bakımından, grup olarak yol bisikletine öncelik veriyoruz.

• Beğen
Tepkiler: Emre Yönlüer
MTB için Türkmendağlarınıda önerebilirim. İncik, İdrisyayla, Yukarıkalabak çıkışlı 30-40 km civarı orman ve yayla temalı günübirlik hatta kamplı turlar yapılabilir. Hatta giden varsa haberleşebilirik.

• Beğen
Tepkiler: PuncherZ
@thieft3000 Türkmendağları gerçekten güzel rota arazi çok ağır değil genelde gravel bisikletimle o tarafa tura çıkıyorum.

@Ziya On Road ozaman haberleşelim bi tur planın olursa, yakın zamanda yukarıkalabaktan bozkuş yangın kulesi inli yaylası tekrar yukarıkalabak turu düşünüyorum 30 km civarı.

herkese merhaba bende Bozüyük'teyim şimdilik tur bisikletim var lakin yol bisikletine geçme planlarım var @Ziya On Road 2000 tl bandında yeni başlayanlar için bir kaç bisiklet buldum
-triban 500
-Corelli kr300
-Bianchi Slr 400
bu 3 bisikletten sizce hangisini neden seçmeliyim?
Geçen gün Bozüyük Bilecik turu yaptık bir MTB ve tur bisikleti ile ama yol bisikleti olsa sanırım daha hızlı gidilebilirdi :)

@zsinankarabulut bu soru için başka başlıklar vardır mutlaka ama madem sordunuz ben triban 500den yana kullanıyorum oyumu. eğer 2. el alırsanız o fiyata triban 520 de alabilirsiniz daha iyi olur.

Ekleme: Bianchi slr 400'ün güncel modeli ise o tercih edilebilir. claris r2000, triban500deki microshift sistemden daha iyi. ama Triban 500 ünde kadrosu çok rahat, bagaj uyumlu ve 700x32 mm lastiğe kadar destekliyor.

Corelli markası hakkında fikrim yok. Ama Sora R3000 de yeni seri. yanlız fiyat olarak 2000 den yukarda farketmişsinizdir.

• Beğen
Tepkiler: zsinankarabulut
Teşekkür ederim cevabınız İçin. Corelli Türk markası bildiğim kadarıyla. Triban fiyat/performans ürünü olarak yazıyor her yerde. Eskişehir Decathlon gidince detaylı bir incelemesini yapayım o zaman. Forumda baya konu baktım bakmaya devam ediyorum. Kafam çorba oldu valla bu işin de sonu yokmuş onu öğrendim ?

Eskişehir Bisiklet Derneği Velesbid'in etkinlik programları farklı beklentileri karşılayacak düzeyde esnekliğe sahip. Kolektif mekân Bisiklet Evi'ni görmenizi de öneririm.

(link)

@Emre Yönlüer
Hayırlı olsun dostum.Fiyatı neydi acaba?bende çok beğeniyorum bakalım yakın zamanda alma planımız var gibi.

• Beğen
Tepkiler: Emre Yönlüer
Merhaba arkadaşlar. Bisikleti sonunda kurdurdum. Muratoğlu bayisi bisikleti kurdu. Sadece kurulum yaptı. Zincir ve dişlilerine baktım yağlama vs. yoktu. Şu aşamada bunun yapılması gerekiyor mu? Şimdi bisiklet için önce kask, kilit ve branda düşünüyorum. Kilit ve brandayı nette buldum ama kask çok çeşit var hiç kullanmamıştım o nedenle bütçeme uygun bir kask tavsiyesi olan var mı? Bütçem 80-90 Tl civarı. İlerleyen süreçte bir de km saati taktıracağım kısmetse.
204761

Dosyalar

• file.jpeg
    file.jpeg
    1,4 MB · Okunma: 2
@tudor
Zincirin fabrika çıkışı yağı üzerindedir, vıcık vıcık olmadığı için farketmemişsinizdir. Bisikleti 150-200 km civarı kullandıktan sonra bi bakıma götürün. Jant telleri, vites ayarları vb rodaj sonrası kontrolleri yaptırın.
Ben de bi kaç ay önce muratoğlundan ktm ultra sport aldım. En çok kadrosunu beğendim bisikletin, iyi tercih yapmışsınız, memnun kalırsınız. Güle güle kullanın

• Beğen
Tepkiler: tudor
Geri