1) Karda kaymaz batar ama o bölge biraz açıklık olduğu için daha çok buzlanma oluyor pek tavsiye etmiyorum
2)Eğer sadece karda sürmek üzerine soruyorsanız, bisiklet hareket halinde ise mümkünse durmayın durursanız saplanıp kalma ihtimaliniz daha çok
3) Yanınıza bolca sabır almanız gerekecek
4) Yaz-kış bir tur atacağım sadece diyince herhangi bir ücret talep etmiyorlar.
Bozüyük Eskişehir arası ikamet etmekteyim. Bisiklet sporuna yeni başlayanlardanım.
İnşallah bu heves hiç bitmez. Hafta sonları ufak turlar yapmaya başladım. Bir iki kere lastik patladı : ) bilmiyorum bununla nasıl baş edeceğiz.
Artık sanırım bu haftadan sonra biraz ara vereceğiz.
Tekrar dan herkese selamlar arkadaşlar
@e120655 Abi en rahatı yanına yedek iç lastik teker göbeklerin somunluysa somun anahtarı bide pompa
pompayı biskletin kadrosuna sabitlenen modeller var onlardan alırsın
Günaydın arkadaşlar size merak ettiğim bir soruyu soracağım. Bisiklet kullanırken başınıza gelen en kötü olay nedir ve yolda giderken bisiklette hangi sorun çıkması sizi üzer?
fren teli koptu denince benimde aklıma bu yazın yaşadığım bir olay geldi. Kontra pedal bisikletimle köyün bahçesinden çıkarken eşikte zincir atmış. direkt yokuş aşağı bir yola bakıyordu, sonuç olarak baya hızlandıktan sonra olayı kavrayasaya ancak duvara çarparak durabilmiştim. O gündür ön gidon kasıldı. Zaten çocukluğumun eski bisikletiydi. Balkan marka katlanır.
@Serhat. dediği konuya cevap olarak ise kesinlikle artık yıldığım tekerlek patlamasını söyleyebilirim. Artık günlük turlarda pompa - yama seti vs taşımaya başladım. yolda değiştirebilirmiyim bilmiyorum. Aslında bir tatbikat yapmam lazım.
Eskişehir de bisikletsever dostlarımız için whatsapp grubu kurduk katılmak isteyen olur bana buradan ya da facebooktan numaralarını verirlerse gruba eklerim..
ender 05367801891 fakat hava şuan berbat,güzel havalarsa olabilir hava +10 ve üzeri deyelim ,3sene önce porsuk bile donmuşdu en kötü kaza ,hızlı gidiyordum saat 22.30 gibi şair fuzuli caddesinde gece yol boşdu ,idi, bi ihtıyar bırden yola çıktı yaya, çarpmamak için ani sert fren yaptım yerler buz,kolumun üstüne düşdüm yaklaşık 15 metre sürüklendim filmlerde görürsünüz dublör kullanmadım,bendim=)bi daha düşmem öyle zamanında çekseydiniz
Dediğim gibi, 10 senedir bisiklete binmek şöyle dursun, dokunmadım bile neredeyse. O yüzden çok fazla bilgi sahibi değilim. Bütçe sahibi de değildim ne yazık ki. İlk olarak yol bisikletleri çok ilgimi çekmişti aslında. Kuzenim, kent ormanına gideriz abi ya al işte bir MTB dedi. Sonuç bu. İlk kez kullandığım için sele oldukça rahatsız etti ve bacaklarımı hala hissetmiyorum. Almam gereken de bir çok ekipman var. Kilit, suluk, suluk kafesi, lamba diye uzayıp gidiyor liste
ZAMANLA HEPSİ ALINIR , ÇALINMAYA KARŞI DİKKATLİ OL, sele ,rahat seleler var piyasada ,kilit bence kalıteli ve öncelikli al, gerisi zamanla olur sonra sele değiştir , sonrası kolay,ben şu an kamp çantası ve çadırına kadar geldim=))))
Güzel bir kilit gördüm bugün. Tamamen demirden yapılmış. İlla biliyorsunuzdur bahsettiğim kilidi. 160 tl gibi bir fiyatı var. Daha önce standart kilitleri kullanıp bisikletini çaldıran çok fazla arkadaşım oldu. 160 liraya alınır diye düşünüyorum, bisikletten olmaktan iyidir herhalde