Scudo Sports

Eskişehir

Numaralarınızı verirseniz ben grup olusturabilirim. Tür yapacağımıza oradan haberlesiriz size uyarsa bana ozelden yada facebooktan ulasabilirsiniz..

• Beğen
Tepkiler: goodnight_moon
Scudo
Gruba katilmak isteyenler numaralarini ozel mesaj olarak serhat gurcayir beye iletebilirler

Arkadaşlar şuan itabiriyle yağmur yagmakta turu yapalım mı yoksa başka bir güne mi erteleyelim..

Arkadaşlar Eskişehirli Bisikletçierimizden oluşan bir whatsapp grubu kurduk. Grubumuza katılmak isteyenler numaralarını özel mesaj yoluyla ya da facebooktan ileebilir.

• Beğen
Tepkiler: stalker
Eskişehirli bisikletçilerimiz nerelerde?

Yarın yani 08.11.2015 te tur yapmayı düşünüyoruz. Kimler gelir acaba. Facebook tan bisiklet durağı eskişehir sayfasını takip edebilirsiniz..

Yarın (16kasım) günü arazi karışık musaözü tarafı tur düşünüyorum katılmak isteyen var mıdır?

hangi günler turlara çıkıyorsunuz yaş sınırı varmı

Bu pazar iki tane tur var mesela :) biri esdak digeri velesbid ve bisiklet duragiydi galiba yukarıdaki mesajları okursan facebook sayfalarının linklerini atmışlardı ordan takip edebilirsin

Selam arkadaşlar. Herkese iyi günler iyi pedallamalar. Eskişehir de soguk havalar nedeniyle bisiklet sporuna ara veren benim gibi siz pedal dostlarıma selamlar olsun.

• Beğen
Tepkiler: hasanwhite26
Ben birşey soacaktım...Ayrı konu açmak istemedim. Bir pazar günü yerlerde kar varken Musaözü Göleti'ne pikniğe gitmek istiyorum. Sorularım şunlar;
1-Karda bisiklet sürerken lastikler çok kayar mı???(Bontrager LT3 700x38)
2-Karda sürerken nelere dikkat etmeliyim???
3-Kışın(karda)sürüş yaparken illa ki yanına şunu al dediğiniz bir şey var mı???
4-Kışın Musaözü Göleti'ne girişte para isterler mi??? :D:D:harika:

Geri