@Serhat Gürçayır teşekkür ederim. Lise döneminden beri bisiklet kullanmıyorum neredeyse 12-13 yıl olmuş. Şimdi biraz da araştırma yapınca amaca uygun kullanım için bi şeyler öğrenmeye başladım. Kendim için Sedona 325 veya Sedona 340 arasında kaldım, Sram vites - V fren ve Shimano vites HD fren farkı var, hala düşünüyorum Eşim içinse birçok seçenek var bilemedik
İnşallah ilkbaharın başında aranıza katılacağız. Teşekkürler.
Yarın akşam (20.10.2015) saat 20.00 de Adalar migros önünde Bisiklet Durağının Salı akşamı bisiklet turunu gerçekleştireceğiz.Gelmek isteyen arkadaşlarımızı bekleriz..
En önemlisi o zaten bende değiştieceğim bisikleti ama seneye kaldı gibi sezon başlarken alabilirim ancak ilk alınca küçük kadroyla bu seneyi bitireceğim birde ne alacağıma karar verebilsem
Merhaba, eskişehir değil fakat facebook kullanmıyorum bana da mail atabilirmisiniz acaba iletişim@burakaltiparmak.com
Bu aralar hava güzel gidiyor değerlendirmek lazim
Arkadaşlar kış yavaş yavaş kapımızı çalmaya yağmurlarda yağmaya başladı..Herkes hava şartlarına dikkat etsin..Hastalık bizlerden uzak dursun inşallah..
@goodnight_moon Ben zate Pab takılmıyorum sadece geçen hafta gittim ) ben Bisiklet durağındayım ve salı akşamı migros önünde pazarda belli değil turlar )
Bana saat fark etmez.. Hava yağışlı olunca ben çıkma tarfatraı değilim ama daha çok şehir içinde bisiklet yolalrında takılıyorum sabahları.. Kanlıkavak osmangazi filan..