Rota farketmez musaozu de olur bize @tanchu olur da gelebilirseniz hep birlikte oraya da gidebiliriz yağmur yağmaz ve @Serhat Gürçayır için de uygun olursa baya olasılık oldu
@goodnight_moon Bakalım sabah ola hayır ola hava yağmazsa sabah orada olurum ben..Gelebilecek olan varsa ya da gitmek istediğiniz bir rota söyleyebilirsiniz..Ancak bu hava şartlarında mesafeyi de uzak tutmamak lazım bence..Ama siz bilirsiniz tabi..
@seyhan Turlar da sizleri de aramızda görmek isteriz..
@seyhan Yavaş yavaş alışırsınız..Bizim salı akşamı saat 20.00 de turumuz oluyor bisiklet durağı. Pazar günleri de turumuz oluyor..Gelmek isterseniz her zaman bekelriz..Bisiklet hakkında soracağınız sorular olursa sorabilirsiniz her zaman..
Hava şartlarından bir de kimsenin kondisyonu bilmediğimiz için ilk baştan uzun tura gerek yok bence..Sonuçta herkes aynı performansı gösteremez.Ama önceliğimiz tanışmak birbirimize uyum sağlamak ve bu çerçevede tur yapmak..
@Serhat Gürçayır gelmek isterdimde okul var jant problemi var. 2 haftadir yatıyor bisiklet. Bu hafta sonu isler hallolursa veya sali aksama gelirim diye ümit ediyorum. Size iyi pedallamar cukurhisar tarafina gelicekseniz haber verin cay ismarlarim
Bende katılmak isterdim ama salı gününe kendime saklamam lazim mülakatim var. Islanıp hasta olmayim bide
@brkltprmk
İsterseniz oluşturun numaramızı iletelim