Scudo Sports

Eskişehir

Scudo
Merhaba artık ben de bisikletimi aldığıma göre aranıza katılabilirim :) Buradan tur etkinliklerini duyurursak çok iyi olur :harika:

• Beğen
Tepkiler: Serhat.
Güven geçtiğimiz günlerde lastiğini patlatmış :) Ufak bir yama ile patlağı tamir ettik ama o an aklıma şöyle bir fikir geldi. Eskişehir'deki bisiklet kullanıcıları için kendi çapımızda atölye etkinlikleri düzenleyip, lastik tamiri, lastik değişimi, temel bisiklet bakımı, bisiklet temizliği, vites ayarı gibi konularda deneyimi ve bilgisi olmayan arkadaşlarla bilgilerimizi paylaşabiliriz. Hem tanışmış oluruz, hem de temel bakım-tamir tekniklerini birbirimize öğretip deneyimsiz arkadaşların en ufak sorunda bisikletçinin yolunu tutmak zorunda kalmalarına (ve hatta yolda kalmalarına) mani oluruz.

@goodnight_moon bisikletiniz hayırlı olsun, eskişehirde yaklaşık her gün tur oluyor hafta içleri genelde 19-20 civarı başlıyor hafta sonları sabah 8-9 gibi.
grubların facebook sayfaları var ve duyurularını sayfalarından yapıyorlar.
bol pedallamalar.

@tanchu merhaba. Evet Facebook gruplarini takip ediyorum simdiye kadar saglam bir bisiklet arastirmasi icerisindeydim nihayet sonuclandi turlara katilmaya niyetliyim buradan da haberleri almak isterim konuyu canli tutmus oluruz :)

@goodnight_moon En yakında ESDAK'ın bu Pazar düzenleyeceği tur var. Rota şöyle: Gidiş - Dönüş: Eskişehir – Karacaşehir - Kızılinler - Porsuk Vadisi - Gökçekısık - Yenisofça. Yaklaşık 54 km'lik bir tur.

Kondüsyonunuz iyiyse bu tura katılabilirsiniz. Tura katılım için gerekli bilgileri eposta adresinizi yazarsanız göndereyim. ESDAK'ın eposta grubuna üye olursanız, bu bilgiler düzenli olarak eposta adresinize gönderiliyor.

bende eskişehirden sayılırım, tur etkinlikleri nereden paylaşılıyor acaba?

@menderes26 Merhaba, facebook da üç tane grup var güncel
Vel Esbid
PAB (Perşembe Akşamı Bisikletçileri) Eskişehir Bisiklet
ESDAK BİSİKLET
Bu şekilde aratirsaniz bulursunuz ben buradan takip ediyorum gerçi daha siftah yapamadım birgün katılacağım inşallah :D

@goodnight_moon
Diğer grupları ilerleyen saatlerde eklerim, cuma hariç turlar oluyor çoğunlukla.

• Beğen
Tepkiler: goodnight_moon
Buarada yarınki tur uzun mesafeliymis 54 km, o kadar uzun süreli kullanmadım daha önce kondisyonum var ama guvenemedim bisiklet farklı bir olaydır diye. Ayrıca donanimim tam değil bir sonraki turlarda deneyecegim. Yarınki turu dunusunuyorsaniz Altuğ Tabak ile mail iletişimine gecebilirsiniz gerekli bilgileri gönderdi bana.

(link) (pazartesi ve haftasonu)
(link) PAB eskişehir (perşembe)
(link) (salı ve haftasonu)
(link) (salı günkü grubun haftasonu grubu)
(link) (cumartesi aftif bir grupmu tam bilmiyorum)
(link) (esdak)
(link) (esbike)
(link) (etkinlikler)
(link) (çarşamba)
cuma akşamı içinde yeni bir grup vardı ama faal olamadılar bildiğim kadarı ile.

• Beğen
Arkadaşlar merhaba, ben de Eskişehirliyim, aranıza yeni katılıyorum. Eşimle birlikte bisiklet almak istiyorum. İnternetten almak yerine şehirde görüp alabileceğim bir bisikletçi var ise ordan almayı tercih ederim. Bisiklet olarak Sedona'da karar kıldım. Eskişehir'de tecrübeli ve güvenilir nereden bakıp alabilirim bisikletlerimizi?

Sedona için volkan bisiklet, satış sonrası da sorun yaşamazsınız

• Beğen
Tepkiler: eMReSK ve Serhat.
@goodnight_moon Aramıza hoşgeldiniz sefalar getirdiniz.. Bisiklet durağı olarak faceboktan aratırsanız grubumuzu takip edebilirsiniz..

@goodnight_moon Eskieşhir Bisiklet durağı ve salı akşamı bisikletçileri de var aramızda sizi de görmek isteriz..

@eMReSK Eskişehir volkan bisiklet..

• Beğen
Tepkiler: eMReSK
@goodnight_moon Ne demek ehr zaman bekleriz salı akşamı saat 20.00 bende gruplarda gördüm baktım bizim alper de ortak arkadaş hatta alperle konuştum bizim grupta sıkıntı olmaz sohbet ede ede belli bir tempoda kimseyi arkada bırakmadan dostluluk çerçevesinde turlar düzenliyoruz..

• Beğen
@goodnight_moon

@tanchu

@Serhat Gürçayır

Teşekkür ediyorum, facebook gruplarına da bakıyorum hemen.

• Beğen
Tepkiler: Serhat.
Geri