Scudo Sports

Eskişehir

Arkadaşlar Selamlar. Sonunda bisikletimi aldım :) Başlangıç için Mosso bisiklet aldım. Eskişehir bisiklet Ahalisine bende katıldım. Fotoğraflarını koyuyorum.

DSC_0401.JPG DSC_0404.JPG DSC_0406.JPG

Scudo
@tanchu
Teşekkür ederim. Okadar aşındırabilirmiyim lastikleri bilmiyorum :) Baya bi araştırdım mosso da karar kıldım. inşallah iyi yapmışızdır.

Yarın yani 31.08.2015 te Eskişehir içi turlayacak olan var mı?

Kusura bakmayin gec gördümTeklif hala gecerliyse gelebilirim

Eskişehir'de alüminyum kaynak yapan bir yer var mıdır acaba?

İyi günler..Hayırlı Cumalar arkadaşlar..Bisiklet binmeyi seven herkesi Salı akşamı saat 20.00 de Migros önündeki buluşmamıza bekliyoruz.. Kask ön arka aydınlatma mecburidir..Herkesi beklerim...

iyi günler aranıza yeni katıldım.bundan iki hafta önce giant cypress bisiklet aldım.bir kaç ay sonra ilk bakım yaptırmak istiyorum(akort ayarı,vites ayarı,fren ayarı...vb)eskişehirde uygun fiyata yapan iyi bir bisikletci arıyorum arkadaslar bana bu konuda yardımcı olabilecek varmı?

@sabriyenilmez

Volkan bisiklet operanın orada..
muratoğlu bisiklet vişnelik mahallesi
çınar bisiklet sakarya caddesi hat boyunda

Aramıza hoşgeldiniz sefalar getirdiniz..Sizi turlarda da aramızda görmek isteriz...

• Beğen
Tepkiler: sabriyenilmez
Yaklaşık 15 yıl aradan sonra bugün Bianchi Speed 7027 alarak bisiklet kullanmaya geri döndüm. Adım Güven Şerbetçi, öğretmenim. Aynı zamanda motosiklet kullancısıyım. Bir süre antrenman yaptıktan sonra grup sürüşlerine de katılmak isterim,görüşmek ümidiyle.

Bianchi.jpg

Selam arkadaşlar nasılsınız?Birlik ve beraberlikle nice bayramlara ulaşmamız dileğiyle..Kurban bayramınız mübarek olsun arkadaşlar. Kazasız belasız bol pedallamalar diliyorum..

Öncelikle herkese selam.
ben Eskişehir'de yaşıyorum. Bugün internette gezerken benim bile neredeyse unuttuğum 10 Haziran 2008 yılında açtığım bir konuyu gördüm. Ve aşırı duygu seli yaşadım. Bu bahsettiğim tarihte Çanakkale turu için hazırlık ve yanımıza arkadaş arıyorduk. Defalarca tekrar tekrar okudum... Yeniden bisiklet binmeye karar verdim. (bu arada aktif bir motosiklet kullanıcısıyım). Bisikletim ankarada bu hafta içi gidip getireceğim. Umarım değerli dostuklar kurabilir güzel yerler gezebiliriz... geçmişten kalan bir de fotoğraf ekleyim :)

Çanakkale Hiç Böyle Gezilmedi
Çanakkale Hiç Böyle Gezilmedi

Dosyalar

• 2201_49464274885_8250_n.jpg
    2201_49464274885_8250_n.jpg
    76,1 KB · Okunma: 21
  • Beğen
Tepkiler: berkex
Geri