Scudo Sports

Eskişehir

Scudo
Herkese hayırlı akşamlar. Yeni yılın hepimize sağlık mutluluk ve huzur getirmesi dileğiyle..

Bisiklet severler olarak bu sitede bulunmaktayız..Ancak kış ayında bulunduğumuz için bisiklet sevdasına gönül verenler biraz zorlanmakta ancak bisiklet aşkı ağır basmaktadır. Kışın zorlu geçeceğini tahmin ediyorum herkese kazasız bol pedallamalar diliyorum arkadaşlar. Tekerimiz her zaman düz bassın..

Bu konuyu açmamda ki amaç yeni yılınızı kutlamak ve kışın olumsuzluklarını bisiklet sevdasını öne çıkarmaktır..

@Emre Yönlüer

Valla ben elimdne geldiğince biniyorum hem spor oluyor hem bisiklet aşkı ama eksi yön olarakta kar ve soğuk..

karda sürmek ayrı bi güzel hatta şehirde dağ bisikleti kullanmak anlam kazanıyor kışın... :)

Dosyalar

• IMAG1514.jpg
    IMAG1514.jpg
    716 KB · Okunma: 67
  • Beğen
Tepkiler: Tunahan KORKUT
@usame ömer
Ama bende faranjit var. O yüzden binemiyorum. Yoksa hemen hastalanıyorum...[emoji24]

@Emre Yönlüer
çok geçmiş olsun ben de ufaktan korkuyorum bir şey olacak diye bu sebeple her gün değil 3 günde bir çıkıyorum ancak... :(

• Beğen
Tepkiler: Emre Yönlüer
@Tunahan KORKUT
kar lastiğin var mı diyenler... :) yarım saat önce senin fakültenin önünde "sarı küheylan"ını gördüm usluca seni bekliyordu, tanıdık bisiklet görmek bile güzel... :)

• Beğen
@usame ömer
sporun güzel tarafı bu işte :) kantinci, sorsan adımı bile bilmez ama adamla güzel bi muhabbetimiz var bisiklet sayeside. Bugün tamda sınava gideceğim zaman fakültede birisi elimde kaskı görünce '' bu hava da bisiklet mi kullanyorsun '' diye sorar. Kent ormanı Gözetleme kulesine çıkmak istediğini söyler .
millet -10 derecede tirtir titrerken sen kilometreler devirip işini ulaşımını, sporunu, hobini yapıyorsun :)

• Beğen
Tepkiler: usame ömer
@Tunahan KORKUT
seninle tanışmamız da bunun gibi oldu ya.. :)

• Beğen
Başlığı görünce dedim Eskişehir'de ne oldu acaba :D doğma büyüme bir Ankara'lı olarak aklım nedense hep Eskişehir'de yaşıyor. tabi kullandığım bisikleti Eskişehir'den almış olmamın da payı büyük :D şimdilik kısa süreli konaklıyabiliyorum işimi gücümü bulabilirsem ilerde es-es de yaşamak gibi planım var. Beraber pedallamak dileği ile şimdilik Ankara'dan selamlar :) Eskişehirli olma yolunda ilk adımı trek e 26 plaka takarak yaptım umarım ikameti de taşırım ileride :D
10486076_10152859830648446_7850253971817683432_n.jpg

@Tunahan KORKUT
Pardon bu kent orman gozetleme kulesi kent ormanin neresinde veya maps den gozukuyormu acaba :)

@stalker
az önce google haritadan baktım. kent ormanı gözüküyor ama gözetleme kulesi gözükmüyor. 68974132.jpg
resimde göstermeye çalıştım . girdikten sonra sağ tarafa doğru bi patika yol gidiyor. patika da ilerlediğinizde önünüze parkur tarzı bi yol çıkıyor. Devam ederseniz eğer patika yolun sonuna geldiğinizde dik bi yokuş çıkar . Yokuştan çıktıktan sonra ise gözetleme kulesini bulursunuz. İnşallah bulursunuz bu tarifle. Bende rastgele buldum diyebilirim.

@stalker: 1605768, member: 53351

Ben de İznik gölüne gitmeyi düşünüyorum ama önce bir Bozüyük yapıp kendimi denemek istiyorum.Bir anda hadi gideyim deyip yarı yolda kalmamak lazım...:D

@UtkuSener

Hayırlı olsun.Bisiklet Sporex ten galibaa.... Zaten başka yerde satılmıyor Eskişehir'de. :)

@Emre Yönlüer

Bu arada eskişehir de turlar olursa katılmak isterim :)

@Tunahan KORKUT
Yakın zamanda gittinizmi ? Hala zemin kötü ve karlı mı ?

• Beğen
Tepkiler: Emre Yönlüer
Eskişehir'de 1-2 sene önce yanlış hatırlamıyorsam İtalya'ya pedallayan 2 arkadaş vardı. İçlerinden biri veya ikisi de buraya üye mi diye merak ediyorum açıkçası. Deneyimlerini, varsa çektikleri fotoğrafları falan görmek isterim.

Geri