Herkese hayırlı akşamlar. Yeni yılın hepimize sağlık mutluluk ve huzur getirmesi dileğiyle..
Bisiklet severler olarak bu sitede bulunmaktayız..Ancak kış ayında bulunduğumuz için bisiklet sevdasına gönül verenler biraz zorlanmakta ancak bisiklet aşkı ağır basmaktadır. Kışın zorlu geçeceğini tahmin ediyorum herkese kazasız bol pedallamalar diliyorum arkadaşlar. Tekerimiz her zaman düz bassın..
Bu konuyu açmamda ki amaç yeni yılınızı kutlamak ve kışın olumsuzluklarını bisiklet sevdasını öne çıkarmaktır..
@Tunahan KORKUT
kar lastiğin var mı diyenler... yarım saat önce senin fakültenin önünde "sarı küheylan"ını gördüm usluca seni bekliyordu, tanıdık bisiklet görmek bile güzel...
@usame ömer
sporun güzel tarafı bu işte kantinci, sorsan adımı bile bilmez ama adamla güzel bi muhabbetimiz var bisiklet sayeside. Bugün tamda sınava gideceğim zaman fakültede birisi elimde kaskı görünce '' bu hava da bisiklet mi kullanyorsun '' diye sorar. Kent ormanı Gözetleme kulesine çıkmak istediğini söyler .
millet -10 derecede tirtir titrerken sen kilometreler devirip işini ulaşımını, sporunu, hobini yapıyorsun
Başlığı görünce dedim Eskişehir'de ne oldu acaba doğma büyüme bir Ankara'lı olarak aklım nedense hep Eskişehir'de yaşıyor. tabi kullandığım bisikleti Eskişehir'den almış olmamın da payı büyük şimdilik kısa süreli konaklıyabiliyorum işimi gücümü bulabilirsem ilerde es-es de yaşamak gibi planım var. Beraber pedallamak dileği ile şimdilik Ankara'dan selamlar Eskişehirli olma yolunda ilk adımı trek e 26 plaka takarak yaptım umarım ikameti de taşırım ileride
@stalker
az önce google haritadan baktım. kent ormanı gözüküyor ama gözetleme kulesi gözükmüyor.
resimde göstermeye çalıştım . girdikten sonra sağ tarafa doğru bi patika yol gidiyor. patika da ilerlediğinizde önünüze parkur tarzı bi yol çıkıyor. Devam ederseniz eğer patika yolun sonuna geldiğinizde dik bi yokuş çıkar . Yokuştan çıktıktan sonra ise gözetleme kulesini bulursunuz. İnşallah bulursunuz bu tarifle. Bende rastgele buldum diyebilirim.
Eskişehir'de 1-2 sene önce yanlış hatırlamıyorsam İtalya'ya pedallayan 2 arkadaş vardı. İçlerinden biri veya ikisi de buraya üye mi diye merak ediyorum açıkçası. Deneyimlerini, varsa çektikleri fotoğrafları falan görmek isterim.