Scudo Sports

Eskişehir

Scudo
@uğurcan gültekin

anladım abi anladım evet abi çok keyifliydi bugün daha çok dolaştığımız için daha keyifliydi dünde güzeldi katılan arkadaşlara teşekkür ediyorum... abi o koku süperdi hele ondan sonra içtiğimiz su enfesti her şey için çok teşekkür ediyorum artık 13 ağustostan sonra görüşmek üzere :(

Merhabalar:D

Benim adım Cengizhan. Ne yazcağımıda bilmiyorum ya neyse. İşte 4-5 gün önce bisiklet aldım ama 1yıldır aklımdaydı:D Sonunda param birikti ve bütcemin elverdiği kadar bişi aldım. Salcano Astro:D Foruma üye olan ancak nickini bilmediğim arkadaşım Sercan sayasinde bisiklet aşkım tekrar canlandı ve bu forumuda ondan gördüm:D Şe diyecem böyle hergün 5-6dan sonra falan çıkıp gezeniniz yokmu:D O saate kadar çalışıyorum ancak iş sonrasında bisikletle geziyorum. Uzun zamandır kullanmadığım için bayaa hamlamışım sanırım ilk gün bindim eve geldim ayaklarım titriyor:D Neyse işte akşamları falan gezeniniz varsa benide çağırmak isterse hani hiç çekinmesin çağırsın gelirim ben:D

Ne yazılır bilmediğim için böle bişiler yazdım:D Kısaca adım Cengizhan, 17 yaşında bir lise öğrencisiyim. Günüm 5e kadar işte geçiyor şu yaz günleri ve *forumda gördüğüm lafı söylüuorum* kendime pedaldaş arıyorum:D

Saygılar diyerek kapalım

Hoş Geldin Cengiz aramıza :)
Sabret azcık laaa :) tanıştırcam seni herkezcıkle o zaman bisiklete binmek istemiyeceksin eminimki, benimde bilek geçsin beraber turlarız merak etme :D

@esbike

Başın sağolsun abi. Bir kere kaza geçirdim Allah'tan can kaybı olmadı ama o bile yetti. Çok kötü bişey. Ailene bişey olduğunu sanmak bile...

Ben yaptığınız bu turlarla ilgili bişeyler sorucaktım. Saat kaç gibi nerde buluşuyorsunuz hangi günler ve nerelere kadar gidiyorsunuz. Çokmu uzun bi tur? Şehir içi-şehir dışı? Birde kask falan zorunlumu

Yine güzel bir tur olmuş anlaşılan. Bugün de çok katılmak istedim aslında size, fakat iki bankaya para yatırmam gerekiyordu. Halledene kadar saat 5 olmuştu.

Dünkü lastik patlatma olayından sonra yol lastikleriyle gelmeye gözüm yemediğinden direk gelmedim. Bizim yeğenin Yeşiltepedeki evine gidip lastikleri değiştirene kadar saat baya bi geç olunca gelemedim. Ama yol lastiklerini çıkardım, haftasonunda Kentorman içindeki bütün gezilere varım;)

Dün Uğurcan abilerden ayrıldıktan sonra sağolsun Zafer bizi bisiklet parkuruna soktu. Sonu yürüyüş yolundan geçerek biten müthiş bir parkurmuş. Önceden 2 kez gittiğimde de bu tarz bir yol bulabilmek için orman içinde kaybolmuştum. Artık öğrendim:D Hafta sonu orda biraz adrenalin yaşayabiliriz bence;)

@esbike

İkinci seferdir vurguluyorsun gözümden kaçmadı. Eee yani sen milli sporcusun sana yumşatma gelecek bizim kasıldığımız yerler;)

@esbike

Allah rahmet eylesin gerçekten çok kötü bir olay. Yalnız yine de ucuz atlatmışlar çünkü otomobile 9 kişi binerek gerçekten bir rekora imza atmışlar, Allahtan daha fazla ölen yok

@CeN'o Tr
genelde akşam 4.30 -5.00 gibi baslıyoruz şimdilik kent orman ve cevresinde kosuyoruz 2-2.30 saat suren bir antrenman yaklasık 25-30 km uzunluğunda yolun 100/35 'i rampa. kask suluk eldiven gibi ekipmanlar her bisikletciye lazım.

umut hafta içi goruselim cumartesi inönü pazar kütahya ılıcalarına gideceğiz nasipse.

selam sağlık ve dua ile

umutcum ya pazar akşamı takılabiliriz bu akşam yani cumartesi akşamıda yapalım ama düğüne gitmem gerekiyor saat 4 gibi buluşalım istersen?

@uğurcan gültekin

Koşuyoruz derken?:D
Bide böyle msnde falan bu geziye katılma konusunda konuşabilceğim biri varmı? Varsa msn rica edicektim özelden.

@CeN'o Tr

konunun her sayfasını tek tek onu anlarsın :D hergün tur oluyor 2 gündür :D olacak da inşallah ben biraz katılamıyorum ekipman eksikliği :) bugün de olacak sanırım bu konuyu takip edersen aradığın cevapları bulursun 1. sayfada uğurcan abinin msn'i var...

iyi forumlar...

@Muhammed PINAR

Ekledim bakalım.

Kask falan herkes getiriyormu? Bende şuan için yok ama bugün yarın alıcam inşallah ama eldiven kesinlikle gerekli bişeymi?

eldiven olsa iyi olur kask olsa da iyi olur kask bende yoktu ama genelde var :) olsa daha iyi olur eldiven herkesde var gibi iyi olur bi tane alsan :)

@Muhammed PINAR

Eldiven şimdilik almadım. Kırmızı yeşil mavi renkli şeler var çok göze batan şeyleri sevmem. Bikaç tane sade siyah falan buldum ama onlarda küçük geldi:D Kaskıda henüz bakmadım.

Herşeyim tamamlansın inşallah katılıcam gezilere:D

selamlar

bu hafta sonu inönü demiştim. ben ve ilkcan gittik geldik cok şükür toplam 82 km koştuk(pedalladık-bisiklete bindik) cukurhisara gittik ilkönce ordan köfte ekmek alıp bir gölet varmış oraya gittik süper bir manzaraya karşı yemeğimizi yedik ilkcan birkaç iniş çalıştı :) ordan ver elini inönü ve geriye dönüş. emin olun geriye dönerken ayaklarımızın acıldığını hissettik çünki dönüşümüz daha hızlı oldu :)

http://img20.imageshack.us/img20/9056/dsc03032wdf.jpg

evet beyler bisiklet altınızda özgürlük elinizde ama bizle takılmak isteyen genç arkadaşların dikkatine kask eldiven suluk herkese lazım teker söküp takmayı bilmiyorsanız yola cıkmayın. ben lastiğim patlarsa yaparım diyorsanız malzemeniz yanınızda olmalı. ve muhakkak velilerinizin iznini alın yola çıkarken nereye kimle gittiğinizi haber edin ilk msg' de telefon numaram var. bunu bir uyarı olarak alın ve olası bir kaza bela musibet (ki inşaallah kimseye birşey olmaz hiç bir zaman) bizi sorumlu tutmayın. en azından aileleriniz beni yada gökayı bir kere arasın onay versin (onunda numarası forumda var) çünki sehir içi parkur calışmalarında sert inişler var şehir dışı çalışmalarda ise yol uzun nefes lazım kondüsyon lazımn gurubdan kopmamak lazım vs vs vede en önemlisi saygılı uyumlu olmak lazım.

umut hafta içinde gökay bozdağ avlakkaya düşünüyor yarışdan dönsün netleştirelim olurmu. yol uzun ve zorlu imiş ona göre :)

selam sağlık ve dua ile

Sizi yormıyacak şekilde gideriz Avlakkayaya kimse korkmasın :) Çok yorulan olursa arabaya bindiririz yukarda buluşuruz her türlü çıkarız o bölgeye sorun yok.Sadece orman içinde biraz arazi koşulları sert ama yavaş yavaş gideriz sorun olmaz.Biz son gücümüzle gidince ikibuçuk saatte Avlakkayaya girip çıkıyoruz.Bütün tur bukadar sürüyor sizlede 5 saatte falan gezerek hoşça vakit geçirebiliriz.Yüzmek için şort falanda alırız ben bi sağ salim şu yarışa gidip geleyim ondan sonra netleşir konu.Görüşmek üzere şimdi yola çıkıyoruz. Sabah yarıştayız 550km gitçez birde yarış baya yoracak bizi.

• Beğen
Tepkiler: Muhammed PINAR
@esbike

inşallah başarılı olursunuz gökay abi (laf olsun diye demiyorum ciddiyim lafçı demiştiniz ya o yüzden belirteyim dedim :) )

Geri