Scudo Sports

eskişehir-sivrihisar arası......

@barhay

daha çok foto çekmeyi bende isterdim ama , eskişehir-sivrihisar yolunu bilirsin. km lerce uzanan bi yoldan başka pek bi manzara yok :) iç anadolunun tipik doğası. karadeniz olsa böylemi olurdu yav :rolleyes: daha güzel fotoları beraber çekeriz inşallah...

Scudo
abi şimdi bırak yalanı bu resimleri ordan karpostal satan bi yerden aldın dimi :D:D:D:D:D maşşallah şehitlik çok güzel ya valla özendim sana birde şu ayçiçeği tarlası varya sen onu sat valla bak güzel olmuş :) pedalına sağlık abim

@eYa

inşallah bu 39 km lik yer degil mi orasıysa nasipse gelecegim bakalım şimdiden antreman yapıyorum benim gibi amatör zor bulunur :rolleyes:

Oktay abi pedalına sağlık,helal olsun taa oralara tek başına gitmişsin, ben gitsem kafayı yirdim sıkıntıdan :D En kısa zamanda tanışalım abicim, beraber turlara cıkalım :) Dizin için doktorun ne dediğini öğrenebilirimiyim aynı sorun bendede var abi, zorladığım zaman basamaz oluyorum bu korku yüzünden turlara cıkamıyorum,turları geç kondisyon yapamıyorum :S

• Beğen
Tepkiler: oktay tiryakioğlu
@EMREEDE

29 unda eya tur ayarlıycak Allah nasip ederse. orada tanışırız artık. doktor işide 19 una kaldı. işleden dolayı gidemedim... :rolleyes:

• Beğen
Tepkiler: Emre Ede
@boreas.oti

29 una kadar hazırlanıyım ben ozaman :) iyi forumlar abi, bacağın için gelicek haberide dört gözle bekliyorum...

Oktay abi geçmiş olsun;
abi sen bu yolculuk sırasında tek başına sıkılmadın mı ben tek başıma çok sıkılıyorum o yüzden gidemiyorum genelde paylaşım içinde saol

• Beğen
amaç bisiklet sürmek ve onun tadını çıkarmak olduktan sonra niye sıkılasınki :) ama toplu sürüşlerin tadıda başka abi :)

@EMREEDE

doktordan yeni geldim. röntgen çektiler. fazla zorlamış olabilirmişim. bikaç tane ilaç yazdı. diz kapağını açıkta bırakan dizlikler varmış. onlardan kullanmamı tavsiye etti. Ama ben seleyi limitte kullanmama rağmen kısa geldiğini düşünürüyorum. sele borusunu uzatmayı deniycem bakalım.

selam Oktaycım bakıyorum kuul takılıyorsun ayaklarına saglık kendini uzun yollara atma zamanla uzun turlar yaparız bakalımm...kendine iyi bak abbasa selam....

• Beğen
@backbone

saol ahmetçim. bu tip tek başına yapılan geziler plansız oluyor genelde. aklıma estimi çıkıyorum. abbasında selamı var sana :D :D

guzel bı gezı olmus resımler we paylasım ıcın tesekkurler.dızın ıcın gecmıs olsun...

yaaa bıde dıyorumkı eskısehırdekı cogu bısıkletcılerı tanırım ama forumdan anladıgıma gore daa tanımadııgım bı suru bısıkletcı arkadasım we abılerım war soyle hepımızın toplanıp hem tanısabılecegımız hem guzel bı falıyet yapabılecegımız zaman denk gelırmıkı ?:D

@kont26

forumu takip edebiliyorsan , düzenlediğimiz turlara katılabilirsin. tanışmış olurus böylelikle....

@boreas.oti

Abi siz zaten tanıştınız yaw :D 5 Ağustos pazar akşamı ikiniz de vardınız çevsad'da :) Yok muydunuz ben mi yanlış hatırlıyom :D

Sercan'ım sanırım haftaya uçan su gezimiz olacak pazar günü. İnşallah kalabalık olur.

Bir de Sercan dün seni gördüğüm de sağlam kaptırmışım durmak gelmedi aklıma kusura bakmamışsındır umarım ;)

@boreas.oti

Sen biraz geç gelmiştin. Sen gelmeden Sercan ve Emre gitmiş olabilir. Hatırlamıyorum tam olarak :rolleyes:

neyse tanıstıysak bıle tekrar tanısmıs oluruz.dun ıcınde onemlı degıl efrahım abı sonucta selamlastık:Dbu pazar yanı bugun kuzenın sunnet dugunu oldugu ıcın katılamayacagım efrahım abı ayrıca kadromuda sattım yazlıktan dondugumde yenı bı kadroya yepyenı malzemeler toplayı dusunuyorum:Dbuyuk suprızler yapacagım :D 10 kılo we asagısı gıbı bısı olcak sanırım :D

@kont26

Bugün etkinlik planımız yok zaten Sercan. Şimdiden hayırlı olsun bisikletin, bakalım ne çıkacak. :cool: Emre senin aklını çeldi kesin ben biliyom :D

Geri