daha çok foto çekmeyi bende isterdim ama , eskişehir-sivrihisar yolunu bilirsin. km lerce uzanan bi yoldan başka pek bi manzara yok iç anadolunun tipik doğası. karadeniz olsa böylemi olurdu yav :rolleyes: daha güzel fotoları beraber çekeriz inşallah...
abi şimdi bırak yalanı bu resimleri ordan karpostal satan bi yerden aldın dimi maşşallah şehitlik çok güzel ya valla özendim sana birde şu ayçiçeği tarlası varya sen onu sat valla bak güzel olmuş pedalına sağlık abim
Oktay abi pedalına sağlık,helal olsun taa oralara tek başına gitmişsin, ben gitsem kafayı yirdim sıkıntıdan En kısa zamanda tanışalım abicim, beraber turlara cıkalım Dizin için doktorun ne dediğini öğrenebilirimiyim aynı sorun bendede var abi, zorladığım zaman basamaz oluyorum bu korku yüzünden turlara cıkamıyorum,turları geç kondisyon yapamıyorum :S
Oktay abi geçmiş olsun;
abi sen bu yolculuk sırasında tek başına sıkılmadın mı ben tek başıma çok sıkılıyorum o yüzden gidemiyorum genelde paylaşım içinde saol
amaç bisiklet sürmek ve onun tadını çıkarmak olduktan sonra niye sıkılasınki ama toplu sürüşlerin tadıda başka abi
@EMREEDE
doktordan yeni geldim. röntgen çektiler. fazla zorlamış olabilirmişim. bikaç tane ilaç yazdı. diz kapağını açıkta bırakan dizlikler varmış. onlardan kullanmamı tavsiye etti. Ama ben seleyi limitte kullanmama rağmen kısa geldiğini düşünürüyorum. sele borusunu uzatmayı deniycem bakalım.
selam Oktaycım bakıyorum kuul takılıyorsun ayaklarına saglık kendini uzun yollara atma zamanla uzun turlar yaparız bakalımm...kendine iyi bak abbasa selam....
yaaa bıde dıyorumkı eskısehırdekı cogu bısıkletcılerı tanırım ama forumdan anladıgıma gore daa tanımadııgım bı suru bısıkletcı arkadasım we abılerım war soyle hepımızın toplanıp hem tanısabılecegımız hem guzel bı falıyet yapabılecegımız zaman denk gelırmıkı ?