Scudo Sports

Eskişehir - Bursa - Uludağ (Bursa grubu nerdesiniz ? )

slm millet. gezi de lazım olabilecek şeylerden birtanesi de (ne olur ne olmaz) incecik bir yağmurluk.ıslanıp tir tir titremektense 100-150 gr'lık dandini bişey alıverin yanınıza...

Scudo
oh oh dağda kalırsak akut hazır orada olacak ha... çok ii oldu.bayağı da adam olacağız galiba. ii ii şenlik havasında bi tur çok ii olur. Bu arada Eya'cım bacağım iyi gibi bugün.sanırım(umarım) yarına tamamen düzelir...

@Battalcan

Gökhan yağmur ihtimalini %0 vermişler :D Bu şartlarda yağarsa da şaşırmam gerçi ama ben almıyorum yağmurluk. Zaten bendeki yağmurluk su geçiriyor, sahte imiş :D

Dağda kim öle kim kala :p Şaka bir yana Akut bizi bisikletlerle görünce epey afallayacaktır :D

wowturkey'den bir müşteri daha çıkmış. Zirve de şaşıracak ne oluyo leeyyn ne bu kalabalık diyebilüüü :D :Skull-175

İyi iyi iyileş kardeşim. :) Oley yarın cuma. 42 saat sonra yoldayız inşallah :eek: :D

efrahim sonumuz ii değil:) dün saatlerce uludağ zirvedeki kayalık patikaları inceledim.ama bence o zorluğu görmeye değer arkadaşlar imkanınız varsa spd pedallarınızı sökp normal pedal takın çünkü oraya spd ayakkabı ve pedallarla imkanı yok çıkamaz ve ilerleeyemeyiz:Sona göre tedbirinizi alın.
HEYECAN BASIYO EFO....

@elman_temel

Elam'ım tırsık gördüm seni :D :p

Spd'siz de uludağ'ın asfaltından çıkılmaz be kardeşim. Tırmanışta büyük artısı var spdnin. Hele ki benim için hayati önem taşıyor. Sağ dizimdeki problemin hortlamaması için spd şart.

Bugün 7 saat kiraz ağaçları tepesinde spd ayakkabı ile kiraz topladım epey alıştım denge kurmaya, güzel antrenman oldu :D :p

Bence madenden sonraki patikadan kapıya az kalaya kadar bisiklet üzerinde gidebiliriz. Kapı rotası öncesi ve kapı geçişi sırtlanıcaz gibi. Kapıdan sonra bisiklet ile küçük zirvede rahatlıkla dolaşabiliriz görünüyor. Büyük zirve yolu da genelde binilecek cinsten. Binemediğimiz yerde yürütürüz yanımızda bisikletleri daha olmadı sırtlanırız. :)

Sürünerek de olsa hedef zirve Elman'ım. ;) Ben de biraz fazla azim, inat ve motivasyon vardır :Skull-175 Ama inşallah payı da herzaman mevcudiyetini koruyor :)

Heyecan mı o ne kidir ? :D 32 saat kaldı :) Güp güp...

Bu arada ne olur ne olmaz, bulut ve sis basmasına ve yolda arkada kalmalara, kaybolmalara karşın kulüpten izcilerin telsizleri almayı düşünüyorum. 3-5 km mesafede çekiyor.

Elman sen de buldun ya Efo kısaltmasını. Yahu kardeşim Efo demesinler diye adımı zipledim eYa yaptım yine buldun Efo'yu helal olsun :D :D

Düzeltme : Sevdiğim bir söz geldi aklıma... Zoru mutlaka başarırsınız, imkansız biraz zaman alır ;)

@eYa

EFO tırsak değilim.uludağda wolfram'dan sonra o kayalık ve taşlık patikalarda spd ile kotrol çok zor olacak+treking yapacağımız dik çıkışlarda spd ayakaplar çok kayacak kontrolğmğz iice bozulacak.spd davasına gelince bende spd kullanıyorum ve çok memnunum fakat ayakkabıların tabanları dar oldukları için trekingte çok zorluyor...
o bakımdan.
anlıyorsun EFO:D

slm sizlere hayırlı yolculuklar güzel fotolar bekliyorum sizlerden...yolunuz açık olsun Allah'a emanet olun tüm ekiplere hayırlı yolculuklar...

elman spdnın zorluk cıkarmasından once ben varım :D hem spd hem benle ugrascan dağda :D hehe. hadı bakalım gelsın su pazar gunude cıkalım daga

@penelope

Oy oy oy :) Bursa ekibi kalabalık geliyor sanırım :)

@elman: Elmanım haklısın biliyorum ama ben epey alıştım spdler ile treking yapmaya buralarda :D Ayrıca benim için hayati önem taşıyor spd. Sağ dizimde ufak bir kemik fazlam var, uzun yolda ağrı yapabiliyordu, spd ile çözüm üretmiş oldum. Aynı sebepten selem de normalden biraz daha yüksektir. Neyse gelince daha detaylı anlatırım :D Ben spd ile geliyorum, başka seçeneğim yok ;)

@backbone : Sağolasın Ahmet abi. Dönüşte Eskişehir - Çalkara - Söğüt yapıcaz gibi siz de boş durmayın bu hafta sonu ;)

Aaa 27 saat kalmış :D :D

Arkadaşlar çıkışta uğramayı düşündüğümüz bakacak ve sarıalan'a inişte uğramaya karar verdik. Çıkışta zaman ve enerji kaybetmemek, soğumamak açısından daha iyi olacak.

Bir de Elman basına bir haber salsak ? Anadolu Ajansının bu tip faaliyetlere ilgisi oluyor, yerel basının da ilgisi olabilir. Uludağ'a tırmanan çok, ama bisikletler ile tırmanan ben daha duymadım :D Tahminimce basının da ilgisini çekecektir. Üstelik Eskişehir ve İstanbul'dan gelenler de olacak.

Basına bir coşku versek ya çıkmadan önce ya da inince fotoğraflar ile, böylece bisiklete olan ilgiyi biraz daha artırmış olabiliriz ?

Çevsad, Tonga ve pedalşörler tırmanıştaaa :D

Bu arada arkadaşlar dün akşam geldi aklıma. Özellikle Eskişehir ekibi ön far ve arka flaşör temin edin mutlaka. Bursa ekibi için de geçerli bu. Saat 04:00'te yola çıkacağız, 5:30 gibi aydınlanmaya başlıyor ortalık. ;)

Son 19 saat :D Bu arada sadece bugün Eskişehir ve Bursa'da kısa süreli yaz yağmurları görülebilirmiş. Bu sizleri korkutmasın ;)

Hepinize hayırlı yolculuklar arkadaşlar , ben gelemeycek olduğum halde kalbim güp güp atıyo yav. sizi düşünemiyorum bile. sağ salim bekliyoruz hepinizi, fazla gaza gelipte tehlikeli şeyler yapmayın sakın :):) bide bol bol foto çekin...

@eYa
EFO.
ASTV ile görüşme imkanım var bi görüşeyim bakalım.belki gelirler.aadolu ajansını da aramak lasım.inşallah herşey güzel olacak....

@Beldeyama : yeni bi konu açarsan güzel olur. Yanlışlık oldu sanırım. Yeni konu tuşu yerine cevap'a bastınız..

@Oktay abi : Abi fotoğraf makinası yok adam gibi. 2 kişiden video kamera alma umudum vardı, düğün sezonu olunca bu umutlarda bugün itibarı ile suya düştü. Heyecan süper tabi :) Gece 7 saat uyumuşum muhtemelen bu gece heyacandan uyuyamam zaten. Aslında güzel de olur saat 2 de yemeğimi yerim. Tam 4 civarı enerji kanda dolaşmakta iken start vermek güzel olur :D :D

@Elman : Zirveye gelmeleri şart değil, haber yaparız desinler bu yeter fotoğraf ve yazı yollarız inişte. İllaki gelecez çekecez derlerse o daha güzel olur tabi. Pazar sabah 04:00 Heykelde bekleriz tüm basın mensuplarını ;) TV ve haber ajanslarına telefon ile haber vermek yetecektir kanımca. Adamlar zaten malzeme arıyordur bu mevsimde :D Bu konuyu evsahibi olarak sizlere emanet ediyorum ;)

@Eskişehir : Arkadaşlar bu gece buluşma noktamız çevsad önü değil, Anadolu üniversitesi yunusemre kampüsü ana girişi, saat 04:00. Çevre yolu olduğu için direk ordan startı patlatırız inşallah. Serhat, ben, Gökhan dışında Salih'in gelme ihtimali var. Pek kalabalık olamadık ama olsun gali :D :p

@boreas.oti

Video kameralardan hiç ümit kalmadı. Fotoğraf makinası Serhat'ta var ama...

Aslında hiç de fena olmaz Oktay abi :rolleyes: Emanet almayı hiç sevmiyorum ama böyle bir gezi de az fotoğraflı olmaz :( Akşam saat 7 civarında çevsad'da olucam inşallah. Ya da ben istediğin bir yere gelebilirim sana daha uygun olan. Yalnız ben şimdi evden çıkıyorum. İnternetten kopuyorum yani akşama kadar. Cepten mesaj ile yer belirtirsin damlarım inşallah ;)

Uludağ bizi çağırıyor duyan var mı :D :p Son 14 saat

@eYa

ona bakarsan bende emanet alıcam :D makineyi alırsam akşam ararım seni ben saat 17:30 - 18:00 arası gibi.. ;)

Efrahim ben gelemeyeceğim, haber vereyim dedim.Sırtım ve bacaklarımın ağrısı hala devam ediyor.
Size keyifli yolculuklar.

merhaba arkadaşlar.bursada oturuyorum ve bu yaz 1 2 haftadır bisiklet sporuna merak sarmış olarak pedallıyorum.sizin bu gezinize katılmak istiyorum bisikletim ve performansım ne kadar uygun olur bilmiyorum ama!! sizin için bi problem olmazsa katılmak istiyorum turunuza.

Geri