@elman_temel
Elam'ım tırsık gördüm seni
Spd'siz de uludağ'ın asfaltından çıkılmaz be kardeşim. Tırmanışta büyük artısı var spdnin. Hele ki benim için hayati önem taşıyor. Sağ dizimdeki problemin hortlamaması için spd şart.
Bugün 7 saat kiraz ağaçları tepesinde spd ayakkabı ile kiraz topladım epey alıştım denge kurmaya, güzel antrenman oldu
Bence madenden sonraki patikadan kapıya az kalaya kadar bisiklet üzerinde gidebiliriz. Kapı rotası öncesi ve kapı geçişi sırtlanıcaz gibi. Kapıdan sonra bisiklet ile küçük zirvede rahatlıkla dolaşabiliriz görünüyor. Büyük zirve yolu da genelde binilecek cinsten. Binemediğimiz yerde yürütürüz yanımızda bisikletleri daha olmadı sırtlanırız.
Sürünerek de olsa hedef zirve Elman'ım.

Ben de biraz fazla azim, inat ve motivasyon vardır :Skull-175 Ama inşallah payı da herzaman mevcudiyetini koruyor
Heyecan mı o ne kidir ?

32 saat kaldı

Güp güp...
Bu arada ne olur ne olmaz, bulut ve sis basmasına ve yolda arkada kalmalara, kaybolmalara karşın kulüpten izcilerin telsizleri almayı düşünüyorum. 3-5 km mesafede çekiyor.
Elman sen de buldun ya Efo kısaltmasını. Yahu kardeşim Efo demesinler diye adımı zipledim eYa yaptım yine buldun Efo'yu helal olsun
Düzeltme : Sevdiğim bir söz geldi aklıma... Zoru mutlaka başarırsınız, imkansız biraz zaman alır