Scudo Sports

Eskişehir Bisiklet Gurubu

Scudo
03.04.2011 Pazar günü Bilecik-Söğüt yapacağız.İlgilenen arkadaşlara özelden buluşma yeri ve saat bilgilerini verebilirim.

Merhaba arkadaşlar, bugün bisikletimi aldım ve aranıza katıldım, ilk zamanlar çok uzun mesafeli turlar olmazsa katılabilirim. Tüm Eskişehirlilere selamlar

• Beğen
Tepkiler: Ferhat Köse
@Eser Sevinç

Dostum hoşgeldin aramıza.Fakat ben seni facede göremedim guruba ekleyim. eğer aramıza katılmak istersen facebook dan ya benim adımı arat yada Eskişehir bisiklet gurubu Esbig olarak arat resimlerden anlarsın zaten biz oldugumuzu.etkinlikleri oradan yayınlayıp haber veriyoruz.

• Beğen
Tepkiler: Eser Sevinç
Hoşbulduk, gurubu bulamamıştım, senin profile ulaşabildim ancak, ekledim, guruba da üye olurum, etkinlikleri takip ederim.

• Beğen
@Eser Sevinç

ben akşam erken çıkmmıştım forumdan şimdi hallettim dostum hoş geldin aramıza.......

• Beğen
Tepkiler: Eser Sevinç
Yaz aylarında ara verdiğim toplu gezilere ramazan 1 itibariyle başlıyoruz.İster face grubundan isterseniz buradan etkinlikler hakkında bilgi alabilirsiniz.Başlangıç turumuzu pazartesi günü akşamı çay muhabbeti şeklinde düzenledik.Şehir içi muhabbet turu olacaktır.Tüm katılmak isteyen arkadaşlar katılabilir.

Ramazanı 2 etkinlik ile geçirdik. işlerimin yoğunluğu ve tatil sebebiyle ayrıca kadro değişikliğide cabası oldu :) ayın 11 inde Beşikderesi şelalede sucuk ekmek turu ile etkinliklere başlıyoruz.Katılmak isteyen arkadaşlar özel mesaj ile olmadı buradan yada faceden bana ulaşırlarsa gerekli bilgilendirme yapılacaktır.

Yeni bisiklet aldım eskisehirde ögrenciyim mümkün oldugunca etkinliklerinize katılmak isterim bende .

Merhabalar arkadaşlar 1 hafta kadar önce bisikletime kavuştum, konu hakkında tecrübeli olmasam da aranıza kabul ederseniz sevinirim. :)

• Beğen
@Barış Can Çam

Aramıza kabul etmek ne demek siz istediğiniz sürece etkinliklerimize katılabilirsiniz.Fakat havalar bozmadan bir iki hafta uzun tur yapmak istiyorum.Bu hafta sonu Kütahyaya gidip geleceğiz (170 km) bir sonraki hafta da Bursa istiyorum kısmet olursa ondan sonra ufak turlara başlayacağız (50-100 km lik) hepsine katılabilirsiniz.facebook kullanıyorsanız ferhat köse olarak aratırsanız profil resmim aynı yada eskişehir bisiklet grubu olarak aratırsanız; grup olana değil(gruba katıl yazanı değil) direk arkadaşlık teklifi gönder olana teklif yollarsanız kabul ederim etkinliklerden haberiniz olur.iki profilde bende ama grup olanı kullanmıyoruz şu an.

ferhat abi hemen facebooktan ekliyorum.
bugun oglen aldm bisikletimi 2 saat eskisehiri dolandim bisikletime alismak adina.

etkinliklerede yavas yavas katilicam.

ferhat abi bende bi hafta önce bisikletimi aldım..dahaamötörüz ama aranıza katılabilirsek ne mutlu bize:)

@Kader Kerem

Hepimiz amatörüz :) Türkiyede profosyonel takım yok zaten :) maksat beraber pedal çevirebilmek sıkıntı yapma sakın.Yaşın çok ufak değilse (+ 18) facebookdan beni yada eskişehir bisiklet grubu diye aratırsan bu hafta ufak turlara başlıyorum hava durumuna göre.Kesin güzergah ve tarih perşembe akşamı belli olur.

ekledim abi:)) 19 uz daha abi yaa...hadi inş birlikte çeviririz pdallari abi:))

http://i1096.photobucket.com/albums/g336/gencosmanbircan/3562-bayram_tebrigi.jpg

Bayramınızı en içten dileklerimle kutlar,hayırlı bayramlar dilerim.Malatya dan çok selamlarımla

@Genç Osman Bircan

Teşekkürler Osman bizim çocuklar forumun bu kısmına bakmaz ben onların yerine senden mesajı alıp gerekli yerde iletiyorum :) Tüm Malatyaya sevgiler.Sizlerinde bayramı mübarek olsun.......

Not:Madem buraya mesaj yazdım bunuda ekleyim bayramın son günü mangala gidiyoruz performans turu değildir gezi amaçlıdır.Katılmak isteyen grup dışı arkadaşlara da kapımız açıktır.İsteyene gerekli bilgilendirme yapılır......

Geri