Scudo Sports

Eskişehir Bisiklet Gurubu

@Muzaffer YILMAZ

teşekkür ederim Muzaffer pastayı Bilecik/Söğüt olarak yolla ptt şubeden teslim :) o gün oraya gidiyoruz inşallah.Ayrıca senin nişan da hayırlı olsun yapabileceğim birşey olursa telefonumu biliyorsun.

Scudo
@kadir demirkol

Teşekkürler Kadir abi pazar beraber kutlarız artık söğüt yollarında.Bu arada söğüt turuna performans yetmez diye katılamayan kardeşlerim için ikinci bir Musaözü göleti gezisi düzenledim.Başlangıç noktası ve saati aynıdır.beraber dağılacağız yani.bilgilendirme için bana yada herhangi bir gurup arkadaşıma sormanız yeterli.

@ferhat köse

Muzaffer seni eskişehirden Muzaffer Erden ile karıştırdım :) kusura bakma ne bileyim burayı okuyup cevap yazacagını muzafferi görünce direk o sandım nişan yapan da o cünkü :)

@Bülent ONUTKAN

teşekkürler dostum var daha 23 unde :) bisiklet üstünde kutlıyacağız inşallah :)

Pazar gününe biraz tırmanış yapalım diyoruz. gurup dışından katılmak isteyen olursa bana ulaşsın özelden.

Pazar günü öğleden sonra gezimiz vardır bilgilerinize.....

Pazar günü 150-170 km lik turumuz vardır katılmak isteyen arkadaşlar bana ulaşabilir.

Pazar günü etkinliğimiz faceden yayınlanmıştır.Buradanda katılmak isteyen arkadaşlarımız olursa detaylı bilgilendirme yapılır.

Yarın sucuk ekmek olayına giriyoruz takriben 40 km git 40 km gel toplam 80 km katılmak isteyen yer ve zaman bilgileri için bana ulaşabilir.

Bu Pazar etkinliğimize katılmak isteyen olursa Seyitgazi ilçesine gideceğiz.yaklaşık git gel 90 km ayrıntılı bilgiler özelden verilir.....

@ferhat köse

Bu başlıkta bu kadar az insanın söz alması da pek hoş değil açıkçası. Biraz daha katılımla çok daha güzel işlere imza atılabilir. Çabanızı takdir ediyorum.

Yazın Eskişehir'e gelebilirsem, çoğu organizasyonunuza katılmaya çalışacağım. Kendi başına gez gez nereye kadar:)

@Burak AŞIK

Kendi başıma gezmiyorum dostum çok şükür en az 2 bazen 9-10 kişi gidiyoruz. buraya yazmamın nedeni olurda bir okuyan katılmak isteyen olur haberim olmamıştı demesin diye. zaten guruptaki arkadaşlara faceden özel etkinlik mesajı gönderiliyor duruma göre katılıyorlar.buraya da yazıp tanıştığımız 3-5 arkadaşımız oldu belki başka arkadaşlarımız da olur düşüncesiyle aynen yazmaya devam.İlginiz için teşekkür ederim.eskişehire geldiğiniz zaman haber verirsen zaten yazın 10 kişiden aşağı gitmeyiz hem il dışındaki okuyan arkadaşlar geliyor hemde buradaki okul nedeniyle hava durumu nedeniyle katılmayan arkadaşlar katılmaya başlıyor.

• Beğen
Tepkiler: Burak AŞIK
Geri