Mahir dinçer
Üye
- Tepki
- 33
- Bisiklet
- Raleigh-USA
herkese merhaba, bit pazarından sabahın 5inde 40 liraya bulup aldığım bisikletin restorasyonuna başladım fakat sizlerinde yardımlarına ihtiyacım var hersey böyle başladı..spreyle boyanmış çoğu parcası kullanılmaz halde bir bisiklet...
ilk iş parçaları ayırmaya başladım.
çoğu gözüken parça FALCON denen taiwan markasına aitti..bu kötü parçaları değiştireceğimden kenara ayırdım..kalan parçalarıysa güzelce temizledim..fotoğraftaki fren kolları ve fren ayakları konusunda yardımınız ihitiyacım var..sizce iyi midir değiştirilmesi gerekir mi?
bunlarda vites kolları FALCON denen kalitesiz markadan..
ruble ve aynakol berbat haldeydi...markaları pastan gözükmüyordu..limon tuzu ve sıcak su karışımında iyice temizlendikten sonra, rublenin Regina BX, aynakolunda Colnago olduğu ortaya çıktı..
gidon boğazınında markası İTM çıktı..
elimdeki işe yarayan tüm parçalarda bu şekilde.
bisikletimin gidonunun hala markasını bilmiyorum malesef..80ler peugeot gibi geliyor ama bir bilenin yardımın ihtiyacım var..yardımcı olması açısından size detaylı fotoğraflarıda atıyorum..
bu noktada bisiklet ve elimdeki parçalar nikelaja ve sonrasında da boyanmaya girecek..adım adım resimleri burada paylaşmaya devam edicem..
ek olarak ihtiyacım olan parcaları, belki elinde olup satmak isteyen vardır diye paylaşmak istiyorum..
-shimano 600 arebesque veya bu kalitede benzer ön vites ve arka vites attırıcı,
-ortalamanın üstünde bir orta göbek (fikirlerinize açığım)
-ön ve arka 28' jant takımı (önerilerine açığım)
-eski yarış pedalı
-aynakol için kapak?
-shimano fren ayakları (uygun bir fiyata bulursam takmak istiyorum)
şüphesiz emek ve para isteyen bir iş restorasyon..ben çok yüksek fiyatlara çıkamadığımdan makul bir çerçevede bir restorasyona giriştim..hepinizin yardımları çok değerli..şimdiden teşekkür ederim..
ilk iş parçaları ayırmaya başladım.
çoğu gözüken parça FALCON denen taiwan markasına aitti..bu kötü parçaları değiştireceğimden kenara ayırdım..kalan parçalarıysa güzelce temizledim..fotoğraftaki fren kolları ve fren ayakları konusunda yardımınız ihitiyacım var..sizce iyi midir değiştirilmesi gerekir mi?
bunlarda vites kolları FALCON denen kalitesiz markadan..
ruble ve aynakol berbat haldeydi...markaları pastan gözükmüyordu..limon tuzu ve sıcak su karışımında iyice temizlendikten sonra, rublenin Regina BX, aynakolunda Colnago olduğu ortaya çıktı..
gidon boğazınında markası İTM çıktı..
elimdeki işe yarayan tüm parçalarda bu şekilde.
bisikletimin gidonunun hala markasını bilmiyorum malesef..80ler peugeot gibi geliyor ama bir bilenin yardımın ihtiyacım var..yardımcı olması açısından size detaylı fotoğraflarıda atıyorum..
bu noktada bisiklet ve elimdeki parçalar nikelaja ve sonrasında da boyanmaya girecek..adım adım resimleri burada paylaşmaya devam edicem..
ek olarak ihtiyacım olan parcaları, belki elinde olup satmak isteyen vardır diye paylaşmak istiyorum..
-shimano 600 arebesque veya bu kalitede benzer ön vites ve arka vites attırıcı,
-ortalamanın üstünde bir orta göbek (fikirlerinize açığım)
-ön ve arka 28' jant takımı (önerilerine açığım)
-eski yarış pedalı
-aynakol için kapak?
-shimano fren ayakları (uygun bir fiyata bulursam takmak istiyorum)
şüphesiz emek ve para isteyen bir iş restorasyon..ben çok yüksek fiyatlara çıkamadığımdan makul bir çerçevede bir restorasyona giriştim..hepinizin yardımları çok değerli..şimdiden teşekkür ederim..