Scudo Sports

Eski yol bisikleti restorasyonu

Merhaba arkadaşlar,
Benim ortaokul yıllarımın vazgeçilmeziydi bu bisiklet (beldesan flamingo). Yıllar sonra bir arkadaş toplantısında konuşurken aklıma geldi yıllar önce bodruma kaldırmıştım. Zaten kullanılabilir değildi ve 10 yıldır hiç bakmamıştım duruyor mu ne oldu diye..
Sonra hiç kalmış mı bundan diye nette surf yaparken Mahir beyin yaptığı restorasyonu gördüm ve anılarımın çok olduğu bu bisiklete bir bakim ve ben neden restore etmiyim dedim.İçimi bir kıpırtı sardı ve indim bodruma duruyor mu diye baktım.
Evet duruyordu ve restore etmeye o an niyetlendim. Şimdi size fotolarını göstereceğim bu modelin restoresi bitmiş fotolarını fotograf 2 (1).JPG fotograf 1 (1).JPG fotograf 3.JPG fotograf 4.JPG fotograf 3.JPG da sonra yollayacağım...

Scudo
Bence restore ederken orjinalliği bozulmaıuş bu bisikleti değiştirmeyin. Sadece temizleyip kadroya pasta cila çekip eski gösterişli günlerine kavuşturabilirsiniz.

Kazasız inşallah, zevkler ve renkler tartışılmaz. Bu da güzel olmuş :)

@toygar
Dostum gerçekten çok yakışıklı olmuş
Güle güle kullan

• Beğen
Tepkiler: toygar
merhaba ;

90 lı yıllara ait klasik yol bisikleti olan bianchi caurus 838 modeli için gidon ve gidon boğazı modelleri hakkında bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim

Merhaba,
1991 yılında karne hediyesi olarak alınan ve 1997 yılından beri kullanmadığım için kömürlükte duran Taiwan malı LEOPARD marka bisikletimi bugün kömürlükten çıkardım ve tüm parçalarını söktüm. Bir parça bakmak için internete girdiğimde ise bu forumla karşılaştım. Dolayısı ile restorasyondan önceki fotoğrafı mevcut değil. Fakat restorasyon ilerledikçe fotoğraflarını paylaşacağım. Bilmediğim, içinden çıkamadığım durumlarda da engin bilgilerinize başvuracağım. Vites değitiriciler Falcon marka, 26* 1 3/8 jant ve lastik mevcut. Şİmdiden hepinize teşekkür ederim.

Geri