Scudo Sports

Eşim bisikletimi kıskanıyor-evli erkeklerin tavsiyeleri lazım

@Edip Dinçer şifreli kilidi şifresiz açtığında sana bi garip baktığını yazmıştın bi ara. :D :D
daha evlenmedim ama konuştuğum kız arkadaşım şimdiden kıskanıyor bisikletimi.
şuanlık bi hafta bisiklet bi hafta senle gezicem diye kandırdım ama bakalım sonra ne olacak :D

• Beğen
Tepkiler: Edip D.
Scudo
@chnkrmz O işleri bıraktım Cihan... Evimin erkeği oldum artık.
Artık melekelerimi yerleri hızlıca süpürüp, silmek; çamaşırları asmak, toplamak için kullanıyorum :).

http://cdn.meme.am/instances/500x/23353915.jpg

bisiklet konusunda eşim benden daha istekli... öğretmenlik yaptığı okulada bisikletiyle gidip geliyor... öğrencilerinide alıştırmaya başlamış... :)

2000 yılında evlendiğimizde iki bisiklet alıp İstanbul'un trafikten uzak yerlerinde bisiklet sürdük. Hatta o dönemler bolca gezdiğimiz için bisikletleri Altınoluk'a götürüp hem tatil hem bisiklet zevki yaşadık. Bu dönemlerde hiç sorun olmamıştı. 2002'de çocuğumuz doğunca bisiklete veda ettik. Ta ki kızım 9 yaşına gelince tekrar bu defa üç tane bisiklet alıp yollara düştük. Ancak iş bundan sonra değişti. Eşimle kızımın bisiklet sevdası haftada bir, o da bahar ve yaz aylarında oluyordu. Ben bisikletle hız yapma sevdasına kapılınca önce tek başıma antrenman yapmaya başladım. Daha sonra bisiklet takımıyla tanışınca hafta sonları düzenli olarak antrenman işin içine girdi (yaz-kış hiç aksatmadan). Yani her hafta iki gün (Cts-Pazar) sabahlarım bisikletin başında ailemden uzak geçmeye başladı. Bisiklette geliştikçe farklı kişilerle buluşup hafta içi akşamları da performans sürüşleri yapmaya başladım. Bir de bunlara şehirler arası uzun turlar, Alanya'da kamp vb. şeyler katılınca bisiklet işi eşimle benim aramda büyük sorun oldu. Eskiden benim yol yarışına katılmam, uzun turlara çıkmam onun çok hoşuna giden bir şeyken iş zamanla tersine döndü. Yani Cumburbaşkanlığı turuna bile katılacak olsam yine sitem edecek.

2000-2010 arasında her hafta sonu Belgrad'a koşmaya giderdim. Sabahın köründe tek başıma on yıl koştum. Eşim hiç rahatsız olmadı ama bisiklet grubuna katılınca evde eşimle ve çocuğumla sabah kahvaltısı yapmak yerine grupla yollara dökülünce bu rahatsız etmeye başladı. Grupta bayan olmaması çok önemli bir konu. Eğer bayan bisikletçi olursa iş sağlık için spor yerine, eşini/çocuğunu bırakıp keyif işine döner ki bu hiç istemediğim bir şey.

Geçen hafta üçümüz Kocaeli Yuvacık'a bisikletleri alıp gittik, kaldığımız süre boyunca Yuvacık'ta bisiklet sürdük çok keyif aldık. Ama işin içine antrenman sokunca durum değişiyor. Yuvacık'ta bile sabahın köründe kalkıp tek başıma antrenman yapınca rahatsızlık yarattı.

Artık hafta sonları antrenmanımı öğlen 12'ye kadar sınırlıyorum, hafta içi de akşam çıkmak yanlış (eşim ve çocuğum evde bekliyor) bunun yerine 5'te kalkıp 1-1.5 saat sürüp sonra işe gitmek daha akıllıca gibi.

Ama bu işi halen çözmüş değilim.

• Beğen
Tepkiler: akndgl
@akndgl eğerki eşine bir bisiklet almaya karar verdiğinde sakın ola maddi olarak ve model olarak pintilik yapıp seninkinden bir alt model yada dandik marka birşey olmasın, sonra ikide bir başına kakıp durur baktı olmuyor pıçağı aldığı gibi kıskançlıkdan lastiklerine suikast düzenleyebilir demedi deme :) :)

Tabi kadın baktıki herif tosun durumlarından bisiklete bindikçe serpiliyor yakışığı üzerine geliyor. Böyle giderse bu adamın gözü çöplükte olacak ben ne edeyim de bisikleti evden def edeyim telaşına düştü. Ne yapsın kadıncağız da kendi halinde haklı şimdi.

@akndgl Abi bence kıskançlık bisiklete değil, o bisikleti parıl parıl yapıp ta yola çıktığında dikkatlerin üzerinde toplanmasında;). Nitekim arabayla o kadar gezmeme rağmen bu kadar dikkat çekmezken, ne zaman bisikletle çıksam dikkatleri üzerime topladığımın hergun canlı şahidi oluyorum :harika:.

@googoo__ Kesinlikle, kendiminkine (Carraro Sportive 224) bire bir eş değer bir bisiklet arıyorum.
@mehmetsunu Hocam güldürdün, ama çok mantıklı :)
@crzypwrx olabilir kardeşim :)
@ilker hocam ne yaptın dur daha ben mutluyum :)

@akndgl Yakalandık zaten sanırım, bir üst mesajdaki henımefendi eşinizse çok çok özür diliyorum kendisinden :confused:

@mıss_dogulu86

yenge geldi pir geldi :D
sorunun cevabı da geldi

@ilker Eyvah eyvahh, forumda hanıma yakalandık :D
Yaşanan bu talihsizliğin ardından olayın bütün espirisi kaçmış olsa da yine optimist biri olarak iyi yönünden bakmaya çalışıyorum. En azından eşim bisikletforuma üye olmuş ve bisikletçiliğe ilk adımı atmış oldu :p

@mıss_dogulu86 sevgili eşim, pazartesi günü beraber çıkıp uygun kadro boyu falan, sana uygun bisiklet bakıyoruz müsaitsen? :)

Benimde sevgilim biraz kıskanıyor ama çaktırmamaya çalışıyor ( sadece çalışıyor ama çaktırıyor baya baya ). @Sozenen ile bir kere kahve turuna çıktık onda bile suratı düştü o_O

@Ardaa
1 kere derken? haftada 4 kez bisikletteyiz en az :) ben evden atılacam yakında :p Ama biz de Seda'ya (eşime) bisiklet alıp hallettik olayı :)

• Beğen
Tepkiler: Ardaa
Geri