Scudo Sports

Eşim bisikletimi kıskanıyor-evli erkeklerin tavsiyeleri lazım

Şunu da belirtelim:

Eşinizin gönlünü ne kadar çok yaparsanız, Eşiniz o kadar anlayışlı olur

Scudo
evli degilim ama tavsiyede bulunabilir miyim ? :) eşiniz bence sizinle birlikte çıkmak istediginden dolayı istedigini düşünüyorum :) belki sevicek turlara cıkıcaksınız :)

• Beğen
Tepkiler: akndgl
kıskandıgı icin bisiklet istese bile. Surmeye baslayinca birakamicaktır. Yani kazanan aslinda siz olacaksiniz. Ama sizi sabırlı olmanız gereken uzun bi dönem bekliyor. benim kız arkadasım ilk basladiginda cok acemiydi durmasi kalkmasi kaldirima yanasması vs vs. Acemilik diyelim. benim kadar tecrube kazanmasi zaman aldı. yavas surulen bisikletler, karsidan karsiya gecmek icin durup inmeler, dusmeler, sinirler stresler yasayanlar beni anlıyodur... kesinlikle sabırla yaklasmaniz lazım. Sonunda huzurlu ve mutlu gunler sizi bekliyor olacak.. :harika:
Bisiklet icinse olabildigince hafif ve oncelikle gorsel olarak begendigi modeli alirsaniz daha severek kullanir.

• Beğen
Birazıcık paraya kıyıp, görsel olarak güzel bir bisiklet alın eşinize. Görsel olarak ne kadar dikkatini çekerse o kadar binmek isteyecektir. Ben böyle yaptım eşime :D Hatta bisikletin rengine göre aldım aksesuarlarını, bisikletin rengine uygun vidalar vs aldım Decathlon'dan. Kadınlar estetik konusunda hassas oldukları için en mantıklı yolun bu olduğuna inanıyorum :)

Yorumlar için herkese tek tek teşekkür ederim. Anlaşılan o ki istesin ya da istemesin yapılacak ilk iş ona uygun ve de görsellik bakımından estetik bir bisiklet almak olacak. İzin gününde direk eşimi alıp bisiklet almaya gidiyorum o zaman :)

bende geçen hafta bir tane katlanır dahon alıp katıldım aranıza. eşime da almak için onu ikna etmeye çalışıyorum. çünkü, hafta sonları falan beraber gezme hayalindeyim, zaten hafta içi iş güç koşturmacası ile geçiyor, beraber değerlendireceğimiz bir hafta sonlarımız var. onu da beraber keyifle geçirmek istiyorum. ancak istanbul trafiği korkusu (2 tane ciddi motor kazasına şahit oldu, zaten o yüzden motor almama da izin vermiyor. bisiklete zor ikna ettim) yüzünden, kendine güvenemiyor ve pek yanaşmıyor. ama geçen hafta çıktığımızda, ona kullandırdım, ortaköy'den bebeğe kadar 1 mayıs nedeniyle yolların da boş olmasından cesaretle o sürdü, ben de yanında koşarak eşlik ettim. dün işe gitmeden sabah çıkıp yarım saat sürüp geldim, ona imrendi. bakalım önümüzdeki günlerde beraber bir kaç aktivite daha yaparsak (belki ben günlük kiralarım), onu da katlanır bisiklet almaya ikna edebilirim gibime geliyor. bence çift olarak yapılacak en güzel aktivitelerden biri. eğer gerçekten kendisi de istiyorsa, hiç vakit kaybetmeden ona da bir bisiklet alın. sevdiğiniz kişiyle, sevdiğiniz aktiviteyi buluşturmuş olursunuz. daha ne olsun ;) çiftlerin tur hikayelerini takip edip imreniyorum, hayatı o şekilde yaşamak çok güzel.

• Beğen
@OsmaniyeRehber

aynı sorunu ben de yaşıyorum... kedimle kendim arasında... :koptum: -- içimdeki ses "daha ne kadar sürecek bu forum gezintisi" diyor, "okuman gereken bir sürü sayfa var, kapat artık forumu" diyor...
diğer ses, "bugün akşam da geçsin de bundan sonra dikkat ederim" diye söz veriyor...

sonuçta yine admin abilere başvurup kendimi 1 ay yasaklatıcam galiba :ckskc:

Birde patlamayan lastik. En onemlisi bu. Bisikleti 100 200 tl ucuz model alin. O paraya patlamayan lastik taktirin. Kadinlarin yari yolda birakilmaya asla tahammulu yok. Lastigi patladi ve acı bi sekilde tecrube ettim. :hihi:

ben de yeni evliyim, benim eşim de bisikletten uzak. ancak hasan söylemez'in cebinde hiç para olmadan tüm Türkiye'yi bisikletle dolaşma hikayesini, oralarda yaşadığı deneyimleri anlattım, okudum. çok etkilendi. ondan gelen teklif: yıllık izinde bisikletle avrupa turu yapalım. şimdi 2 tane katlanır alıcaz bi yere gidip oradan başlayıp turu başka bir yerde bitiricez, çadırlı felan. benimkinin gerçi öyle kıskanma huyu yoktu. belki bu hikaye sizin de işinize yarar. bisikletle yaşanılan deneyimleri, hisleri, heyecanları fotoğraflar eşliğinde aktarabilirseniz bence etkilenecektir. @akndgl

• Beğen
@mtb_rider

yok, 14 yaşında evlendim ben, fiilen reşit oldum sonra :D

Evlilik uzun süreli bir eğitim olabiliyor bazen. Eşi kocasının hobilerinden ( Atış, dalış, yelken, treking, bisiklet , tenis ) bıkmış ve bunalmış birisi olarak size haddim olmayarak şunu söylemek isterim. Evlendiğiniz zaman bir olmak gibi bir fenomen bence yok. Siz de eşiniz de ayrı bir bireysiniz ve zamanla orta yolu bulursunuz. Ona hobilerinizi alıştırırsınız , rüşvet verirsiniz ( hediye, çiçek v.b.) , tatlı dille konuşursunuz, mutlaka anlayış gösterecektir hanımefendi. Ancak erkekler erkekçe şeyler yapmalı, spor yapmalı ve rahatlamanın yolunu bulmalıdır. Fakat ne olursa olsun,bisiklete binmek isterseniz binin, gerekirse sabah beşte kalkın ama mutlaka binin, hobileriniz eşinize ve ailenize zaman ayırmanıza engel olmamalıdır. Bu onlardan (hobilerden) vazgeçeceğiz demek değil, aksine hobinizde kararlı olmaktır. Efendim, ısrarlı olun, bisikletinize binin hayatın tadını çıkarın. Eşiniz de size katılacaktır.

Eşimle tanışma tairihi : 2000
Evlenme tarihi : 2004
Evliliğin meyvesi : 9 yaşında aslan gibi bir kız
Bisikletin tadı : Rakamlarla anlatılamaz

Sevgiler ve saygılar, Mevla bir yastıkta kocatsın.

Beni de bisiklete eşim başlattı. Ömründe sadece bir kez binmiş. O da çocuk yaşlarda. Fren vs. kimse anlatmadığından rampa aşağı duvara kol bacak sürtünerek ancak durmuş. Üst deriyi tamamen duvarda bırakınca anne, baba hepten kızıp bisikleti yasaklamışlar. :ckskc:

Bu yaşa kadar içinde ukde kalmış. Bir gün bana bu olayı anlattı. Bisiklet sürmeyi bilmediğinden ertesi gün 100 Lira'ya ikinci el bir dağ bisikleti aldık. 2 günde sürmeyi iyice öğrendi. Bu olay yaklaşık 2 sene önce oluyor.
Şimdi Triban 3 yol bisikleti var :) Her sabah ben işe gitmeden çocukları okula bırakıp yarım saat geziyor. Hafta sonları çocuklardan fırsat bulabildikçe beraber kaçmaya çalışıyoruz.

@akndgl Siz henüz 3 aylık evlisiniz. Bisiklet iyi güzel ama şu sıralar en çok ilgilenmeniz gereken şey bence eşiniz. Hatta hem eşiniz ile ilgilenip hem de bisiklete binebilirsiniz. Bunun için yapmanız gereken şey (eşiniz de fırsat vermiş zaten size, bisiklet istemiş...) eşinize de bir bisiklet almak. Gerisi kendiliğinden gelecektir.

• Beğen
30 yaşımı geçtim bu saatten sonra evlenmem iyi ki de evli değilim :D

Ya bisiklet ya ben diye blöf yaptı, bisiklet dedim, blöfünü görünce ses etmedi :)

• Beğen
Tepkiler: kadir karakaya
@niyazi akarken world of tanks ve clash of clans oynayan ve çok iyi oyuncu olan twichte yayın yapan çok bayan var.

Geri