akndgl
Daimi Üye
- Tepki
- 229
- Başlangıç
- 1989—90
- Bisiklet
- Trek
- Bisiklet türü
- Dağ bisikleti
Arkadaşlar 3 aylık evliyim, evlenmeden önce bisiklet sevdam pek yoktu, evlendikten bir ay sonra falan işe gidip gelmek için kendime bi market bisikleti alayım falan diye düşünmeye başlamıştım, sonra "yahu ben 100 kiloyum acaba o bisikletler ile güvende olur muyum acaba bi araştırayım hele netten" derken bu forumla tanışmamla birlikte içimdeki bastırılmış bisiklet sevdası yeniden alevlendi ve uzun süren araştırmalar neticesinde 5 hafta önce Carraro Sportive 224 bisiklet aldım, bisikletimi çok seviyor olmam ve sürekli ona bakım yapmam, jant tellerine kadar her gün silmem ve bisikletimle çok mutlu olmam eşimi rahatsız ediyor, hatta ara sıra beni bisikletimin tekerlerini bıçakla kesmekle falan tehdit ediyor, "aman sakın ha, şakası bile kötü" dediğimde iyice kızıyor. Ben onun da benim gibi bisiklet sevmesini ve beraber binmeyi istiyorum ama o Scooter türü motorlardan istiyor. Herneyse dün akşam yine konuşurken laf bisiklete geldi ben bisikletten sevgiyle bahsedince bu sefer "bana da bisiklet alıcaksın" dedi, çok sevindim. Gerçi ben zaten 1 aydır ona da bisiklet almaya uğraşıyorum uygun bayan bisikleti arıyorum, hatta daha bisikleti olmamasına rağmen bir kendime aldığım aksesuvarların aynılarından onun henüz olmayan bisikleti için bile aldım. Bu iyiye doğru bir adım gibi geldi benim için, ama bir yandan da diyorum acaba bisikletimi kıskandığı için mi böyle dedi, ben bisiklete bindiğinde ne kadar müthiş birşey olduğunu hatırlar ve kendime ebedi bir tur arkadaşı kazanırım diye ümit ederken bir yandan da bir süre sonra bisikletten sıkılır mı acaba diye de endişeleniyorum. Biraz uzun yazdım belki ama daha önce benzer sorunları yaşamış tecrübeli abilerim ve arkadaşlar vardır diye tahmin ediyorum ve tavsiye bekliyorum