Merhaba arkadaşlar,
Çok fazla kondisyona sahip olmadığım için diğer gurupların düzenlediği turlara katılamıyorum. Esenler ve çevresinde ikamet eden, haftasonları ve bazı hafta içi akşamları turlara gidebileceğimiz bisiklet arkadaşı arıyorum.
Selam Arkadaşlar
Bisiklet tamircisini bu harita yardmıyla bulabildim. Esenler e yakın olarak Güngören Kale AVM nin arka taraflarında Seramik Sok. ta bir bisiklet tamircisi var.
Diğerlerine de haritadan bakabilirsiniz.
Gördüğüm kadarıyla bende dahil çoğu arkadaş forumu sık kullanmadığı için turlar hakkında birlik olamıyoruz. Esenler ve çevresinde ikamet edip çok kalabalık olmayacak şekilde ve orta tempoda turlamak isteyen arkadaşlar telefondan bana ulaşırsa daha hızlı organize olabiliriz. 05425073992
Esenlerde ikamet etmekteyim bisikletle sürekli aktif şekilde kullanmaktayım tek sarmıyor
Esenlerden başlasak günü birlik uzun bi tur
Örnegin edirne veya yalova üzerinden bursa
Yada neresi olursa
Esenler başlangıc isteyen herkez katılma yapsak
Uyarmı
Bisikletim yol bisikleti degil
Salcona nova
İnanın benim gibi bisikletli gruplarla tanışmak isterim
Merhaba arkadaşlar, çok uzun sayılabilecek bir süredir bisikletten uzaktım. Bir arkadaşımın vesilesi ile yeniden pedallamaya başladık. Bisikletler alındı ufaktan bacak açma adına kısa mesafeler yapılmaya başlandı. Yaz başında başlasaydık daha iyi olurdu sanki ama geç başlamak hiç başlamamak tan iyidir. Araya 10 yıl girince de yeniden tanışma başlığı ile başlamak daha doğru geldi. Herkese tekrardan Merhabalar!
Sa arkadaşlar bende Bağcılar dayım.
Bisikletimi Yen'i aldım ve bisiklet sürmenin bu kadar keyifli olduğunu bilseydim, çok daha önce o pedallara basardım.
Cümleten Selamünaleyküm Merhaba arkadaşlar aranıza İstanbul Bayrampaşa'dan carraro 225 ile katılıyorum bisiklet sürmenin keyfi gerçekten bir başkaymış herkese keyifli forumlar dilerim Bu da benim canavarım