Scudo Sports

Esenler

Scudo
Merhaba arkadaşlar,
Çok fazla kondisyona sahip olmadığım için diğer gurupların düzenlediği turlara katılamıyorum. Esenler ve çevresinde ikamet eden, haftasonları ve bazı hafta içi akşamları turlara gidebileceğimiz bisiklet arkadaşı arıyorum.

• Beğen
Tepkiler: Ugur52
Selam Arkadaşlar
Bisiklet tamircisini bu harita yardmıyla bulabildim. Esenler e yakın olarak Güngören Kale AVM nin arka taraflarında Seramik Sok. ta bir bisiklet tamircisi var.
Diğerlerine de haritadan bakabilirsiniz.

(link)

Bende esenlerdyim arkadas ariyorum sizin bisikletiniz ne marka ve nerede oturuyosunuz

Ben Esenler belediyesinin karşısında ikamet etmekteyim bisikletim btwin 340 pm'den tel. numaranızı yazan arkadaşlarla takılabiliriz.

Bende esenler fevziçakmak mahallesinde ikametgah ediyorum katılmak isterim

Ben de esenler ve 3 kisi daha belgiratta birkac haftadir yeni nasladik hepimiz bi ara tanisalim isterseniz

merhaba ben Atışalan'dayım, 3 hafta önce aldım bisiklet (çok para verdim yaaa), tek başına sürülmüyor, tanışalım km yapalım

Gördüğüm kadarıyla bende dahil çoğu arkadaş forumu sık kullanmadığı için turlar hakkında birlik olamıyoruz. Esenler ve çevresinde ikamet edip çok kalabalık olmayacak şekilde ve orta tempoda turlamak isteyen arkadaşlar telefondan bana ulaşırsa daha hızlı organize olabiliriz. 05425073992

Merhabalar, grup hala aktifse Esenler bende aranıza katılabilirim.

Esenlerde ikamet etmekteyim bisikletle sürekli aktif şekilde kullanmaktayım tek sarmıyor
Esenlerden başlasak günü birlik uzun bi tur
Örnegin edirne veya yalova üzerinden bursa
Yada neresi olursa
Esenler başlangıc isteyen herkez katılma yapsak
Uyarmı
Bisikletim yol bisikleti degil
Salcona nova
İnanın benim gibi bisikletli gruplarla tanışmak isterim

Kısa turlara varım tepe esenler

Yeniden binmeye başladım yeni üyeyim iyi geceler herkese gece binenlerle buluşup binebilirim

bagcilardayim katilabilirim

Merhaba arkadaşlar, çok uzun sayılabilecek bir süredir bisikletten uzaktım. Bir arkadaşımın vesilesi ile yeniden pedallamaya başladık. Bisikletler alındı ufaktan bacak açma adına kısa mesafeler yapılmaya başlandı. Yaz başında başlasaydık daha iyi olurdu sanki ama geç başlamak hiç başlamamak tan iyidir. Araya 10 yıl girince de yeniden tanışma başlığı ile başlamak daha doğru geldi. Herkese tekrardan Merhabalar!

Sa arkadaşlar bende Bağcılar dayım.
Bisikletimi Yen'i aldım ve bisiklet sürmenin bu kadar keyifli olduğunu bilseydim, çok daha önce o pedallara basardım.

Bende uzun zamandır sürüyorum, varsa gezen gezebiliriz

Cümleten Selamünaleyküm Merhaba arkadaşlar aranıza İstanbul Bayrampaşa'dan carraro 225 ile katılıyorum bisiklet sürmenin keyfi gerçekten bir başkaymış herkese keyifli forumlar dilerim Bu da benim canavarım
letgo1506934549440.jpg 20171022_110118.jpg 20170917_173111.jpg

Esenlerden selamlar. Varda bu cevreden katılabilirim.

Esenler deyim 2 seneden beridir ara ara kullanıyorum görüşmek dileği ile

Geri