Scudo Sports

Esenler

Scudo
gaziosmanpaşa dayım ama işim nedeniyle zamanımın çoğu güngören deyim yeni katıldım aranıza uzun zamandır bisiklete binmeyi düşünürken tek olduğum için uzadı bu heves ama dinamo kardeşimin pedal çevirmeye başladığını duyunca hemen üye oldum ve bugün yarın gidip bisikletimide aldımmı cumaları artık sizlerleyim yad nereye gidilirse :)

@VOLKANRR

Tebrikler doğru karar! Evet ben de Yıldız Tabyadayım, tur için bir araya gelelim en kısa zamanda.

• Beğen
Tepkiler: kivanckaplan
bende gop/sultancıftliğinden burdada kımse yok pedallayan faliyet olursa katılmak ısterım bende

• Beğen
Tepkiler: isakcan
kardeşler bn göngörenden gelin tanışalım yaw bnde arayana kdr canım çıktı esnler bmx tem kurak bnm msn adresim bogey_chid@szide yazın konuşalım

@kikipaki

beni eklesene kardeş bogey_chid@hotma... bnde bmxçiyim gng de

Selam millet bende Güngörendeyim. Ama şu anda bisiklet yok inşallah en kısa zamanda alıcam bi faaliyette bulunuruz artık

Heyyy Esenlerin Nesi Varmış.bende Evlenmeden önce Esenlerdeydim.esenlerli Olmaktan Gurur Duyuyorum.ben Salı Cum Ave Ctesi Acemi Olarak Bisiklete Binmek Istiyorum.ne Dersiniz.diğer Akşamlarsa Spora Gidiyorum.

SORRY.salı perçembe ve ctesi akşamı yazacaktım.bu arada ablanız oluyorum.:>))

Gop karadenizde ben varım. zaten benden başkada hiç kimse yok buralardsa. olsa olsa gündüzleri bisiklet süren çocuklar var...

cevatpaşadayım hatta ben salcano showroomunun satış sorumlusuyum bütün civardaki arkadaşları beklerim:)

ben de yıdırımdayım.

bayrampaşa-YILDIRIM
ben de buradayım .

bizde yıldırımdayız iki kişiyiz ben 4 yıl ara verdikten sonra yeni başlıyorum form tutmaya yaşımızda ileri sayılır iki arkadaşız ikimizde 37 - 38 yaşındayız
beş yıl öncesinde uludağa dahi çıkmışlığım vardır fakat arıtık kilo problemim
var yinede arakaşları bekleriz özellikle yıldırımdan bizde yıldırımdayız
arkadaşım 5 yıldır sabah akşam sultan çiftiliğine bisikletle gider gelir
karadeniz mah de oturan arkadaş için söylüyorum çevremizde gördüğüm sağlam bisikletçiler var varda buluşmak sorun

Arkadaşlar Esenler-Eminönü kısa bir gezi düzenlemek istiorum burada daha yeni olduğum için sizlerle tanışmak ve en az 10 kişiyle bu kısa turu yapmak istiyorum.Yaşım 15 Mesajlarınızı bekliorum.

MSN:no_panik04@hotmail.com

@Ayhan_Işık

ben cumartesi eminönü beşikteş yapmayı düşünüyom gelirsen beklerim 05333583159:cool:

Esenlerde olanlar esenlerin nerresinden olduğunu ve msn adresini yazrsalar tanışırız.

Geri