Scudo Sports

Esenler

Avrupa Yolunuda kullanabilirsiniz.Bende Silivriye gitmeyi düşünüyorum.Akören köyüne..

Scudo
Bizim ev mahmutbey gişelerine cok yakın.Tekirdagdan gelen grup bisikletciler görüyorum.Yasak degil demekki..

@Sefa Ayrılmaz

Yasak olmasına rağmen geçenler oluyor. Zaten polis görse ne yapabilir ki? Plakaya ceza mı yazacak :)

Merhaba Bisikletçi dostlarım. istanbul Esenlerde oturuyorum. Henüz bir bisikletim yok ama sizlerden edineceğim bilgi dahilinde almayı düşünüyorum. Şuan için bisikleti kullanmayı düşünme amacım başka sporlarla da uğraştığım için yakın mesafede gidip gelirken kullanmak ve ayak kaslarımı güclendirmek icin düşünüyorum. Zamanla farklı muhabbetlerde doğacağına inıyorum camianın içerisinde. Herkeze iyi forumlar.

Herkese merhaba,

Fatih'te oturuyorken iyi bir ekip vardı ama buralarda hiç kimseye rast gelmedim.

Yok mu kimse bir ekip oluştursak beraber gezsek :)

Bosa güncelleme yok işte :D

Merhaba arkadaşlar,

İstanbulda ve forumda yeniyim, 7-8 yıldır şehir dışındaydım.
şimdi istanbul u sokak sokak yeniden keşfetmek istiyorum.

Tanışmak, gezmek, muhabbet üzere...

Merhaba Emin,

Ben geldim :) Esenler Tuna Mah.den selam ile...

üç kişi olduk şimdiden :)
tur yapabiliriz...

siz nereleri tercih ediyorsunuz arkadaşlar pedallamak için?

Var tabi ki. Benim tanıdığım 5-6 bisikletçi var Esenler'de.
Avrupa yakası pedal grubunun turlarına katılabilirsiniz.

Mehmet ben
kardeşlerime,abilerime, üstad ve hocalarıma kucak dolusu selamlar :)
Bu kasım askerim kısmet ise.Almayı düşündüğüm scott marka hidrolik disk frenli mtb+aksesuarları için 1500 lira ayırdım umarım yeterli olur.

MTB'i askerden gelince mi alayım arkadaşlar sizce? yoksa gitmeden alsam, gidene kadar ise keyfini çıkarta çıkarta binsem,4 ay sonra ise zincir vurup öylemi gitsem acaba. öylede bisiklet mındar olur gibi bakımsızlıktan.

Herkese saygılar sevgiler.

aldığım zaman sizlerle birlikte tur yapmak en mutlu şey olsa gerek. :)
Hepinizle birer birer tanışmak ümidiyle görüşmek üzere.

a.s. kardeşm bende esenlerdeyım nerede oturuyosun

aa ciddimisin çok memnun oldum buna esenler belediyesinin orda fevzi çakmak mahallesi. :)

arkadaşlar merhaba bende esenler fevzi çakmak mahallesinde oturuyorum..görmüşünüzdür ümit race bike var bende ama salcano xrs 030 apex alıcam bende..şu anda bütçeyi denkleştirmeye çalışıyorum :in:

• Beğen
Tepkiler: adem_pasa_52
Geri