Scudo Sports

Erzurum

Erzurumda bisikletle ilgili gitmeye değer bir bisikletçi yok o yüzden erzurumdan alısveris edipte sacma sapan parcalara olmayacak paralar ödemeyin.Ayrica bisikletinizde bir sorun olusuncada kaliteli sistemlerden anlamayan tamircilere bisikletinizi elletmeyin bizler kendimize yeteriz birbirimizle yardimlasarak herturlu sorunu cozebiliriz diye dusunuyorum.

Scudo
Feyyaz Hocam, Bu hafta sonu turu nereye hangi saatte düşünüyorsunuz belki karşılaşırız :)

Arkadaşlar bisikletinizin rutin bakımını nereye yaptırıyorsunuz acaba? Ben de pek güvenemiyorum buradaki bisikletçilere ama el mecbur bi yerde.

Cumartesi palandöken tırmanışı düşünüyoruz saat 9 gibi aziziye parkında buluşabiliriz. Ben kendim yapıyorum bakımını. Pazar günüde bisikleti olan/olmayan bisiklete meraklı herkesi toplamayi dusynuyoruz.

Bi aksilik çıkmazsa katılmak isterim. İhsan arada sana bırakırım o zaman bisikleti:) Daha alyan anahtarım bile yok sadece silmekle yetiniyorum çünkü:)

Olur elimden geldigi kadar bakimini yapmaya calisirim.

• Beğen
Tepkiler: ygtdkc
Arkadaslar konuyu takip edenler tur yapmak tanismak isteyenler bisikletinizin olmamasi onemli degil pazar gunu saat 10 gibi ataturk universitesi kampusu hali sahasinda bulusuyoruz . Iletisim 0555 708 59 54 ihsan ünal

Bugün Palandöken'e çıktım. Anladımki henüz kondüsyonum yeterli değil :) Size yukarıda iyi eylenceler. Benim zirve için biraz daha çalışmam lazım.

@ayhanakbuga

Ayhan Bey,sizi forumda gördüğüme sevindim,İhsan Bey'in planına göre Cumartesi dağ turu,pazar günü ise üniversite içinde tanışmak için toplanacağız,belki duruma göre turda yapabiliriz.
Sizi ve kardeşinizi de tura bekleriz.

Arkadaslar pazar gunu yapilacak olan toplanti yeri tirmanis kulesi yaninda olacaktir. Saat 10 da hepinizi bekliyoruz. Iletisim 0555 708 59 54 ihsan ünal

Arkadaşlar yarın yağmur yağmazsa saat 09.00'da Aziziye parkının önünde toplanıp,Palandöken dağına tırmanış yapmayı düşünüyoruz,gelmek isteyen arkadaşlarımıza duyurulur.

Rahatsızlığımdan dolayı katılamayacağım umarım pazar günü görüşebiliriz. İyi turlar.

Ben oda arkadasimin yaninda refakatci kaldim hastahanede o yuzden gelemedim kusura bakmayin

Havada bi düzelmedi yaa

Feyyaz Bey, Cumartesi ben de Güzelyayla Geçidine gittim... (Palandöken'e hazır değilim)

Bu hafta sonu da Kuzgun Barajı düşünüyoruz... yolda karşılaşmak dileğiyle :)

Hafta sonu birlikte birseyler yapalim herkes katilmaya calissin bence sonucta ne kadar kalabalik o kadar zevkli olur.

Bence de arkadaşlar .Bi toplanalım gerisi gelecek inanıyorum :) Ben bu hafta sonu her zaman uygunum.

Haftalık güzergah planımızı yapsak, işi, sağlık sorunu olmayan arkadaşlar katılsa bence daha iyi olur. Aksi halde herkesin toplanmasını beklersek, zor gibi.. diye düşünüyorum :)

Geri