Scudo Sports

Erzurum

güzel düşünce cumartesi sabah gölete bir tur yapalım mı o zaman? 20 gidiş 20 geliş 40km saat 8 da 9 hangi saat isterseniz uygun bir yerde buluşalım il özel idare nin ön tarafı olabilir kolay yer

Scudo
Olur bana uyar bide yarin bi tur yapmak istiyorum musait olan birileri var midir?

Cumartesi saat 9 da bulusalim bence nereye gidecegimize de bulusunca karar veririz. Bulusma yeride il ozel idaresi olsun da ben bilmiyorum orayi :S bene bi tarif ediverin gari oriyi :D

İhsan kardeşim yarın ben müsaitim yalnız saat 12 den sonra. Eğer ufak bi tur yapmak istersen haber verirsin. Numaram 554 205 41 21

Arkadaşlar biri bana İl Özel İdaresinin tam adresini verebilir mi bulamadım da.

çat yolunın başlangıcından 200 mt sonra sağ taraf kapısında yazıyor kocaman nenehatun kadın doğum hastanesine gelmeden hemen önce

Arkadaşlar buluşma saati 9 mu 10 mu?

saat 9 ve kimse yok biz iki kişi palandöken sulama göletine doğru yola çıkıyoz.

Saat 9u 10 geçe ordaydım kıl payı kaçırdım sanırım. Biraz bekleseydiniz keşke.

yarın havaalanı yolundan ılıcadan bir tur atmayı düşünüyorum yine 9 da botanik bahçesinin önünde gelmek isteyenlerle hava muhalefeti olmazsa buluşalım. yaklaşık 50km lik bir turoluyor

Arkadaşlar 19 mayısta bi etkinlik düzenleyecek miyiz?

19 mayıs etkinliği olarak 3 kişi kars yolculuğuna karar verdik. 19 Mayıs sabah 05.30 da yol spor tesislerinin önünden çıkış yapıcaz. 200 km olan yolu 12 saatte alıp akşam saat 6 da karsda olmayı planlıyoruz. ilgilenen herkesi beklerim. ulaşmak isterseniz:05056126961

• Beğen
Tepkiler: Mehmet Özkan
Arkadaşlar saat 16.00 da 2 arkadaş yakutiye kent meydanında buluşup abdurrahman gazi türbesine gideceğiz. Katılmak isteyen arkadaşlar 554 205 41 21 .

Tebrikler Musa abi. Umarım kendimi geliştirip uzun turlara çıkma şansı yakalarım ben de.

teşekkürler. bu biraz uzun oldu ama daha kısa turlarla erzurumda beraber dolaşırız

Geri