Scudo Sports

Erzurum

Antalyadan buraya bisikleti getirmek kargoyla 250 tlye malolacagi icin ve 1 ay sonra antalyaya donerken tekrar 250 tl verecegim icin yaz sonunda yanimda getirmeye karar verdim...Onumuzdeki donem bol bol pedallariz artik

Scudo
otobüsle bedavaya getirtebilrsiniz şahsen ben öyle yapmayı düşünüyorum yazın götürürken

@ygtdkc

erzurumda bile bisiklet sürmeyi sevenlerin olması oldukça sevindirici,ben de sizin gibi pedallayacak eleman arıyordum:)
Facebooktan (Feyyaz Fatih Aydın) ya da 05066895028'ten bana ulaşabilirsiniz

2 yıl Erzurum'dayım. Uzun yıllardır bisiklete binmemiş biri olarak burada tekrar başlamaya karar verdim. Erzurum'da istediğim gibi bir bisiklet bulabilirsem yakında yollarda olurum.

Tabi isterim, biryerlerden getirmek külfeti. Ama ne yazıkki alacak yer bulamadım. Bulduğum bir iki tane yer var ama ellerinde 3-4 modelden fazlası yok. Nerelerden alabilirim?

Evet onu duydum ve bakmaya gittim. Caddeyi iki kere turlayıp bulamadıktan sonra herhalde kapanmış diye düşünmüştüm. Bugün telefon açıp halen açık olduğunu öğrendim.Yarn bakacağım, teşekkürler.

ben de bisikletimi ordan almıştım ama Salcano ve Bianchi satıyorlar,garantisi olduğu için yerli bisiklet aldım ilgili yerden ayrıca internetten seçtiğin istediğin modeli hemen getirtiyorlar,tabi kadro boyunu doğru ayarlamak lazım.
Erzurumda yaz -kış açık olan bu bisiklet dükkanını tavsiye ederim,sahibi de bisiklet konusunda bilgili ayrıca ehli bir bisiklet ustasıyla çalışıyor.

O dükkanda kron da var diye biliyorum yanlış hatırlamıyorsam whiste satıyordu bildiğim kadarı ile son durumu nedir bilmiyorum

@AydınGünaydın

kron görmedim ama whistle vardı ama tek tük,daha çok yukarda bahsettiğim ürünlerin bayiliğini yapıyorlar.

@FEYYAZ FATİH AYDIN
Kron bırakmış demek. Daha çok bianchi vardı. bir seneden fazla oldu o dükkanın içini görmeyeli.

Daha 3 gün önce gittiğimde asılıydı duvarda kron :)

biraz kondisyon toplayıp yeni turlar yapalım 50 100 km arası ne dersiniz

Palandöken'e çıktınız mı bisiklet ile? Taş toprak olduğunu tahmin ediyorum ama bazı yerleri keyifli olabilir?

Ben merkezdeyim. Bisikletimi alacağım inşallah 2 güne. Biraz kondisyon yapıp ufaktan turlara katılmak isterim.

Geri