Scudo Sports

Erzurum

@ygtdkc

Bisikletinizi aldığınızda irtibata geçelim,Tortum-Pasinler -şehir içi vb. turlar yapmaya başlayalım haftasonları...

Scudo
konu baya canlanmış pazar günü herkes müsaitse bir tanışma buluşması yapalım. üniversitede tırmanma duvarının orda bir yerde bir saat belirleyelim.

Güzel fikir bana pazar günü her saat uyar.

Pazar günü buluşalım,erken saat (9-10 gibi) olursa daha kapsamlı turlayabiliriz.Tabi buluşma saatinde yine de gruba tabiyim.

9-10 benim için erken cumartesi il dışından gelicem pazar 2-3 civarı olsa daha iyi olur. bence 3 iyidir biraz pedal çeviririz sonrada. toplaya bildiğimiz kadar adam toplayalım güzel bir ekip kurabiliriz

Arkadaşlar buluşma saati tam olarak kaç oldu şimdi ve kimler geliyor? Biraz kopukluk oldu sanki.

bugün 14.00 diye musa beyle konuşmuştuk,ama en geç 15.00 da üniversite tırmanış duvarının yanında buluşacağız.İrtibat için bana 05066895028'ten ulaşabilirsiniz.

Bugün Feyyaz hocamla kısa ve güzel bi tur yaptık. Kendisine çok teşekkür ediyorum bu tur için. Umarım daha çok katılımla daha güzel turlar yapabiliriz.

@ygtdkc

Yigit Bey rica ederim,20 km'le başladık zamanla daha da artıracağız tabi musa bey ve ismini veripte rencide etmek istemediğim bu konuyu başlatan arkadaşımı da görebilsek daha kapsamlı ve planlı turlar yapabiliriz :)

• Beğen
Tepkiler: ihsan ünal
Şu bizim vatandaş şu bisiklete neden bu kadar soğuk anlamıyorum.Tek tük canlanma onun dışında sayı bir elin parmaklarını geçmiyor.Neyse memlekete selamlar inşallah syı her geçen gün artar.Kazasız belasız turlar diliyorum.

ıhsan dostum ben ATÜ de veteriner hekimlik okuyorum yaklasık 1 sene once unuversıteye gelmeden bısıkletımı sattım ve sımdı tekrar baslamak ıcın can atıyorum dag bısıkletı bu bu benım ıcın vazgecılmez bır spor bır duygu bır heyecan saglam bınıcılerdenım dıyebılım kendım ıcın lutfen goruselım hem sızın gıb ı degerlı bınıcı arkadaslarla tanısmak benım ıcın paha bıcılemez bısey ve bısıklet yanı yenı alacagım bısıklet ıcın goruslerınızı almak ısterım pıyasaya bakıyorumda sureklı ınternet uzerınden belkı sız bana daha fazla yardımcı olabılırsınız parcaları yanı bısıkletın parcalarının markaları tanıyorum az cok ama sızınle konussak ve bana yardımcı olsanız mutlaka goruselım sonunda erzurumdada bu sporu yapabılecegm dıye sevınıyorum

• Beğen
ıhsan dostum vallahı ben bısıklete bınemıyorum dıye sımdı at bınıyoruz bızım fakultenın cıftlıgınde yanı bu heyacanı bırseylerde yasamam gerek bana cevap vermenı benlıyorum

bizim vatandasimiz bu isi profesyonelce yapmayi bilmiyor bence kucuk cocuklar o yaslarda kullaniyo bisiklet ama sonra gerisi gelmiyo ya araba varken motorsiklet varken diyo ben cok denedim maalesef

Profesyonelce yapmaya gerek yok. Amatörce haftada bir kez bile kullansa bisikletli toplum oluruz. Erzurum biraz değişikliklere kapalı. Ben öğrencilerden çok şey bekliyorum ama göremiyorum. Belki üniversitede biniyorlardır?

• Beğen
Tepkiler: Şahin Bulut
1 haftadan beri neredeyse hergün üniversitede turluyorum ama hiç bisikletli görmedim desem yeridir.İnsanımız bisikleti küçükken binilen bi oyuncak gibi görüyo maalesef.

ben şehir dışından dönmekten bir kaç gün gün geç kaldığım için pazar günkü toplanmaya katılmadım bir dahakine görüşmek dileğiyle

@ygtdkc

bisiklet farkındalığını biz oluşturmalıyız,ne kadar çok kişi toplanırsak insanların bakış açısı da o kadar değişir.Çevreyolunda kamyoncu ve tır şöförlerinin davranışları artık bende olumlu duygular uyandırıyor,daha bir şevkle bisiklet sürme fırsatı tanıyor.

• Beğen
Arkadaşlar şu an izmirdeyim ama yarın akşamüstü erzurumda olurum. Telefon numaram 555 708 59 54 . Sizlere bisikletle ilgili her konuda yardımcı olabilirim (teknikler, parçalar , 2. el vs) . Erzurumda hafta sonu bir buluşma ayarlayalım mesela pazar günü olabilir . Foruma çok fazla giremiyorum telefonla ulaşırsanız sevinirim...

Hangi spor mağazasına gittiysem "sezonda gelir/olur" yorumu yapıyorlar. Erzurum Nisan-Mayıs aylarını sezon olarak görmüyor galiba? :)

Geri