Scudo Sports

Erkek hemşire...

Erkek hemşire olur mu?

• Evet erkek hemşire olabilir

• Erkek hemşire olmaz.

• Toplam katılım
    20
@emsey229

Bayanlar genellemesi, bu genelleme, hatta şu an benim yaptığım genelleme de dahil olmak üzere tüm genellemeler yanlıştır :).
Bu, yaptığınız işe kendinizi vermekle ilgili bir şey. Ne kadar tutkuyla yaparsanız, ne kadar kendinizi verirseniz o kadar başarılı olursunuz. (Yoksa bu da mı bir genelleme? :))

Scudo
Bende halil kardeşimize katılıyorum.Tamamen işini sevmek işte bütün mesele bu :D

O halde bayanlar araba kullanmaya kendini vermiyor. (bu da genelleme :) )

merhaba arkadaşlar
birkaç anımı anlatmak istiyorum sizlere tam yeri burası sanırım

Erkek hemşire olur mu bence bal gibi de olur

Ama yaşlı amcalarıma sorun birde siz bunu :)
Sırf hemşireler ilgilensin diye hastalık hastası ilgiye ihtiyaç duyan amcalarımın
keyfi özel yada normal hastaneye yattıklarını birçok insan bilir :D

sabah bir bayan hemşire :: --iğne vakti geldii
diye gülümseyerek gelse bile

o amcam için dünyalara bedel :)

Ama bir erkek hemşire gelse
--ne zaman taburcu olabilirim?
--ben iyiyim

kelimelerini hemen duyabilirsiniz :)

Bence Erkek Hemşire uygulaması Boş yatak sayısının artmasında etkili olacaktır :D:D:D

Peki hasta yatagınızda (Allah(cc) Hastahaneyi başımızdan eksik etmesin ama kimseyide düşürmesin :) ) "Hemşire hanıııııııııııımmmm"Diye avazınız çıktığı kadar bağırdığınızda "Buyrun" Diye karşınıza bir erkek dikilse,siz ne düşünürdünüz :D :D :D :D

"Hemşire hanım" alışılmış, kabul görmüş bir tamlama. Doktor hanım dediğinizde doktor bey çıkarsa nasıl şaşırmıyorsanız, hemşire hanım dediğinizde de hemşire beye öyle şaşırmamalısınız ;):

erkek heşire olamaz diye bir konun yok bence olmalı kesinlikle neden olmasın ki bayanlarda çoğu işi yapıyor

Hemşirelik biraz özel bir meslek. Anaçlık var hemşirelikte. Bir erkek bir bayan kadar asla anaç olamaz, yarısı kadar bile olamaz. Bayanların sahip çıkma duygusu daha fazla. Bu detay önemli diye düşünüyorum.

Geri