Scudo Sports

Erdoğanlar Bisiklet'e yakışmayan davranış!

@Gokhan Arikan

teşekkür ederim duruma ilginizden ötürü.. Ve daha önceden bir üst modelini yolladıklarını öğrenmem güzel oldu :)

Scudo
şikayete konu olan şirket bir başkası olsaydı "burada kendilerini savuncak durumda olmadıklarından "konu kilitlenirdi. ama söz konusu erdoğanlar olunca hiç hareket yok nedense?

Birde karşı tarafı dinlemek lazım .
Herkes memnuniyeti ölçüsünde istediği yerden alışveriş yapar.

okadar övülen okadar popüler olan erdoğanlar ile ilgili hareket var aslında yazılanlar arasında daha önceki sorun yaşayan arkadaşlar gibi... Konu buradan kilitlense bile ben başka siteden başka yerden bunu tekrar dile getirir amacıma ulaşırım hiç sorun değil :)

yukarıda söylediklerim sizinle ilgili değil.
ben de sizin gibi tüketiciyim ve kargo vs ilgili sıkıntılarımı kendilerine mail yoluyla ilettim.
ve oldukça olumlu geri bildirimler aldım.

@CEM KILINÇ

sıkıntımı bende kendilerine defalarca hem mail hem telefon yolu ile bildirdim fakat en son bu sorunu yaşadım...

hakkınızı aramanız kadar doğal bir şey yok sonuçta insan sipariş verince normal bir süre içinde elinde olmasını ister.

@CEM KILINÇ

tek istediğim buydu zaten çünkü ben sipariş girişini online yaptıktan sonra kendileri geri döndüler havaleyi ne zaman yaparsınzı die bende hemen dedim çıktım yaptım sonra aradım paranızı yolladım die nekadar die sordular oda komikti ürünün fiyatı belli fazlasını yollicak değilim :) param ellerine salı günü ulaştı fakat ürünüm hala yok...

• Beğen
Tepkiler: Kadir Lighta
@Kerem Mercan

valla kerem bey siz ilacınızı :D yanlıs yerde aramıssınız gidiniz sirkeciye sorunuz sram x3 :D herkez gosterir eforu aslıyı :)

@Yiğit Tosun

haklısınız tabiki :) ben oradan alışveriş yapan arkadaşların tavsiyesi üzerine denedim bir daha da asla :)

• Beğen
Tepkiler: Yiğit Tosun
bende deltadan sorun denılmıcek bısı yasadım ama okadar muhım degıl spd m520 shımano beyaz sıparıs verdım..sıtede var gozukuyor.aldım.aradım bole bole sıparıs verdım bılgılerımı kontrol edebılırmısınız dıye.o esnada solendı bana ellerınde kalmadıgı.neyse heves ettıgım beyazdı fakat sıyahını aldım.okadar onemlı bısı degıl.benım ıcın.beyfendı cok kıbardı telefondakı.her yola baktı.urun olsaydı getırcektı.dıger subelerden.ole dedı.neyse kargo 1 sonrakı gun sabahınde elıme ulastı.bole seyler ıcın bır yetkılı kısı gorevlendırılıp sureklı stok durumunu guncellemelerı gereklı bence.arkadasa katılıyorum.ıstısnalar olabılıyor ama.ama o an ucretı odemıs ve oraya baglanmıs oluyorsunuz beklemek zorundasınız yada baska bır urun almak zorundasınız..

• Beğen
Tepkiler: Kerem Mercan
@Kerem Mercan

olsun buda bi tecrube olmus oldu hayatınızda :)

Durumunuz için üzüldüm, aldığınız cevaplar karşısında daha çok üzüldüm...
ERDOĞANLARI savunmayacam tabiki ama, Türkiye de bulunan hiç bir bisiklet firmasının sitesi güncel değil.
Tamamiyle haklısınız bence. Her firmanın savunucusu vardır tabiki, burada onlara karşıda bir mücadele veriyorsunuz farkındayım sonuna kadar okudum ama TÜRKİYE işte, ADAMIN ADAMI VAR (burası Türkiye), Herkez HUKUK okumuş, Avukat çok yani anlayacağın!!!

@serkan hilal

Bu güzel yorumunuz için gerçekten teşekkür ederim okurken çok hoşuma gitti :) Adamın adamı var dediğiniz gibi... Bizde uraşıp duruyoruz işte ne yapalım hakkımızı aramamız gerek bir şekil de :)

• Beğen
Tepkiler: serkan hilal
@serkan hilal

valla EFOR bisikletin sitesi Guncellenmiş 6 ay oncesine kadar kronun xc 5000 modeli ve xcj modelleri bile yoktu sitesinde ama artık hepsi var :) km sattinden tutun aklnıza gelecek hersey :)

Maalesef bisiklet işini Türkiye'de hakkıyla yapan firma yok. Hemen hemen hiçbiri, küçük dükkan olmaktan çıkamıyor. Bu nedenle, şu iyidir bu kötüdür yapmaktan vazgeçeceksiniz.

Eskiden nasıl yapıyorsak, öyle yapacağız. Elimize bir not defteri, varsa fazladan indirim aldırabilecek bir tanıdıkla beraber bisikletçileri dolaşacağız. En uygun fiyatı veren dükkandan da alacağız.

Alışverişi de pür dikkat yapacağız çünkü piyasada sorun yaşamadığım firma yok benim.

@Gökhan Toros

sizde haklısınız ve arkaya yol quickrelase takmaları komikmiş gerçekten :)

Şimdi erdoğanlardan aradılar ve nedense pek bir ilgiyle ürünü teslim edio olduklarını,hata olmaması için tekrar arayıp haber verip ürünün istediğim ürün olup olmadıklarının teğidini yapıp,aynakol dişli sayımı sordular :) Umarım sorunsuz düzgün bir şekilde elimde olur yarın...

bu tür olaylar çok büyük online satış siteleri hariç olması normaldir. çünkü real time stok girmek hem zahmetli hem de pahalı bir işlemdir. sonuçta bir çok ürün var ve ana tedarikçi firmalar kendileri değil.çoğu firma zaten stoklu çalışmaz ama nereden alacaklarını bildikleri için stokta gösterebilirler. o yüzden satın almadan önce arayıp teyid istemek akıllıca bir davranış olacaktır. erdoğanlarla daha önce alışverişim oldu ve hem fiyat hem de performans açısından gayet güzel bir bisiklet aldım oradan. garantiyi yollamayı unutmuşlardı. aradım yolladılar onu da.
arayıp teyid almak her daim iyi yoldur.
selamlar

Geri