Scudo Sports

Erdoğanlar Bisiklet

@boşgezeninboşkalfası
Yorumunuz çok saçma. Herkes bisiklet piyasasını sizin gibi çok iyi bilmek zorunda değil. Ayrıca bilmeyene yanlış bilgi vermenin nesini savunuyorsunuz anlamadım. Ben de defalarca sorun yaşadım bu firmadan, forumda da yazdım. Konuyu bilmeden etmeden tüm şikayetlerde bu firmayı savunuyorsunuz. Azıcık empati kurun. Erdoğanlar'a sempati duymanızı anlıyorum. Ama herkes memnun olacak diye birşey yok, sütten çıkmış ak kaşık değil bu firma. Kabullenin artık, boşuna savunmaktan da vazgeçin. Seven sever, sevmeyen sevmez.

Scudo
erdoğanlardan 2 defa bisiklet aldım ikisinden de memnunum. model olayını bilmiyorum ama orada çalışan usta gayet işinin ehli biriydi bisikleti ayarsız göndereceğini sanmam. kendisi oldukça eski bir bisiklet yarışçısı aynı zamanda sanırım.

@boşgezeninboşkalfası
Ne alaka anlamadım. Siz konuyu gözünüzle mi okudunuz. Yada nasıl okudunuz. Adam bir mağduriyet yaşamıl onu kaleme almış sizde olayı nereye çekmişsiniz. Ne primi satış primimi :). Prim ile konunun uzaktan yakından alakası yok. Siz aynı durumda olsanız ne dersiniz. Şahsen ben scott kullanıcısı olarak bu hadiseyi yaşasam başımdan aşağı kaynar sular dökülürdü. İade ederdim yada hukuki yola başvururdum. Eğer ispatım varsa yalan beyan ve manevi tazminat hakkımı arardım. Örneğin bmw almaya borusana gittin 5.20 yi aldın 2016 model diye eve geldin 2013 çıktı kabul eder misin. Borusana forumdan arkadaş gibi yazınca prim mi kazandı. Kazanılan prim nedir 2017 gelecek modellerden bir tane hediye alma sözü mü aldı. Prim neresinde. Adam bir hevesle bir aşkla gittiğinden dolayı o aşkla 2011 de deseler alır. Çünkü ben o arkadaşın heyecanını şuan hissedebiliyorum

Ben size niye sevmiyorsunuz diyormuyum. 15 yıllık bisiklet tecrübem var. Nice mağazadan alışveriş yaptım. Ben niye sorun yaşamıyorum o zaman. Erdoğanları savunsam ne olacak savunmasam ne olacak. Bu adamların tek müşterisi benmiyim. Ben o adamlardan son 2 yılda alışveriş yapmışlığım var. Ondan önceki 13 yılımdada etdoğanlar hakkında bir sürü şey duydum öğrendim araştırdım ettim. Sizin bu laflarınızlada tepkinizlede bunları kasıtlı yaptığınızı düşünürüm doğal olarak. Empati kurmak konusunda fazlasıyla iyiyimdir. Ama yalan konuşanında art niyetli olanında derdini çok rahat anlarım. Bütün işiniz gücünüz bitmiş onu bunu kötülemeklemi uğraşıyorsunuz.

Sen fikirlerini söylediğinde ben karşı çıkıyormuyum. Bide buraya moderatör olmuşsun. Örnek olamn gerektiği yerde ağız dalaşı yapma derdindesin.

Ben buraya uzun uzun felsefik açıklamalarda yazsam sizler bildiğinizi okuyacaksınız. Şu camiada kimin ne halt olduğunu en iyi bilenlerden birisiyim. O yüzden böyle kuru tepkiler kuru iftiralar bana birşey kaybettirmiyor.

İstediğinizi düşünmekte özgürsünüz. Böyle devam edin.

@jim beam
Arkadaş kendine göre yeniden ayarlatmıştır. Gittiği bisikletçi biraz abartmış olabilir ama bu 2013 arabayı 2016 satmakla. 3 gün önceki ekmeği fırından taze çıktı diye satmaktan farkı yok. Bence evvela bu detaya takılmak gerek ayarların yanlış yapılmasına değil

Bende shimano spd ayakkabı slx m675 hidrolik set aldım alışverişte sıkıntı yok. Online alışveriş ama benimde slx yazılarının yazdığı silver kapaklarda çizikler vardı. Ürün ayrı bir pakette geldi kendi paketlerinde değildi. Belliki çizik defolular ve kutusuz outlet ürünler. Bende indirim var diye almıştım. Avid frenleri söktüğüm ve takıp araziye çılacağım için, belkide ilk günde aynı çizikler oluşabilexeğinden, kutulu gelsede taktıktan sonra çöpe atacağım için hiç ses etmedim. Banada yukarıdaki arkadaş gibi elimizde var ama çizik dese yine alacaktım ama açıp ne laf söyledim nede mail yazdım ama yapılan doğru değil etik değil. Yakışmaz

• Beğen
Tepkiler: Helen
Tamam arkadaşlar bu tartışmanın böyle anlamsız bir yere gelmesini anlayamadim. Bilhassa boşgezen abimiz böyle bi yoruma neden ihtiyaç duydu? Yani ben olsam bana da 2013 model bi ürünün 2016 bu! diyerek satılması elbette hoşuma gitmezdi. Bu durumu burada dile getirenlerin prim yaptigini düşünmek? enteresan. neyse ben bu konudan kaçiyorum beyler. biraz da mizah birakayim ;)2015-12-13-17-37-08-1.png

• Beğen
Tepkiler: Cemil Dada
Ben de istanbulda aldım. Yamuk olduğunu iddia edip sonradan uğraştırıyorlar, kurarken bakın isterseniz dedi. Bende baksam baksam seleyle gidona bakarım gerisi sizin ustalığınıza ve vicdanınıza kalmış zaten acemiyim kafanıza göre ayarlayın demiştim. Ustalık ta yokmuş vicdan da. Bu kadar söylüyorum. Bakın isim de vermedim.
Bu sıkıntı bizim ülkemizde her yerde ve her konuda var.

@boşgezeninboşkalfası
İstediğiniz gibi anlayabilirsiniz. Samsun'daki bisikletçinin kim olduğu da önemli değil lakin ortada bir gerçek var. Bu adamlar bana 2013 yılında üretilen bir bisikleti 2016 model siye sattılar. Mesele Benim salaklığım, acemiliğim veya bisikletin üretim yılının benim için önemli olup olmaması değil. Bu adamlar müşterisini kandırdılar. Ben bundan ne gibi bir prim elde edebilirim ki? Veya bunu böyle anlamakta sizin ne gibi bir menfaatiniz olabilir? Ben erdoğanlar bisikleti güvenilir olduğu için tercih ettim ve onlar benim güvenimi boşa çıkardılar. 2013 model bir bisikletin üzerinde 2016 yazan bir kutuya konup satılmaya çalışılması sizi hiç mi rahatsız etmiyor? Burada benim zarara uğrayıp uğramamam değil mesele. Bu insanlar iş ahlakı denilen şeyi hiçe sayıp 1500 tl kazanmak için yalan konuştular. Benim dikkat çekmeye çalıştığım konu bu. Bana bugün telefonda yaptıkları açıklamayı pekala o gün de yapabilirlerdi ve ben bu entry yerine dürüstlüklerinden dolayı teşekkür yazısı yazardım. O zaman ne gibi bir menfaatim olabilirdi?

Kusura bakmayın ama özellikle büyük yazacağım yani bağıra bağıra, haykıra haykıra,
EMPATİ YETENEĞİ OLMAYANLA SOHBET ETME, CİDDİYE ALMA EEE EEEE DE GEÇ SİNİRLENME.
Öyle insanlar anlamadıklarını bir türlü anlayamıyorlar, buda onların kusuru değil :)

@soneryen sen o detaya takılırsın başkası diğerine. biri doğru biri yanlış değil.

bu arada ülkede zaten kısıtlı sayıda bisiklet firması var. yok mu lütfü beyi tanıyan onu arayıp onun tarafından da hikayeyi anlatabilecek biri?

Haha nic-yorum uyumu olmuş resmen , üstüne yorum yapmaya bile gerek yokmuş :):D
Nick: Boşgezeninboskalfasi haha :)

@boşgezeninboşkalfası
Ne gibi prim yapacak biraz detaylandirirsaniz sevinirim.

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: Helen
Ben de erdoğanlar bisiklete karşı iyi niyetimi kaybetmeye başladım . Ama şimdi ne yaşadığı mı anlatsam prim kazanmış olurum. Onun için hiç anlatmayayım.

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@boşgezeninboşkalfası
Yine siz yine saçma bir yorum :)

Moderatör olunca karşı çıkılmıyor diye birşey yok. Üslubumda bir hata yok, gayet normal yazdım, ağız dalaşı falan da yapmıyorum. Ne düşündüysem yazdım, yorum yazarken önce bir düşünün sonra yazın bence. Görevim gereği de hatalı yorumlara cevap yazıyorum. Zorunuza giden nedir?

Empati ile de yakından uzaktan alakanız yok, hiç kusura bakmayın. Üslubunuza da dikkat edin lütfen.

Cok pahali bence

Lüleburgaz'dan gönderildi

Bu boşgezen arkadaş erdoğanların avukatı galiba,ayrıca arkadaşım adam zaten acemi hobi kullanıcısı,ne prim yapabilir,hey Allahım,birde bilirlişi gibi soruyorsun,samsunda neredesin,hangi bisikletçi,onadamı hüküm vereceksin

Geri