Scudo Sports

Erciyes üniversitesi

Scudo
@zeyfer mir

ins ins. gel tabi her zaman bekleriz. bende muhendislikteyim. bende ins dag bisikleti alcam sora lastikleri degistirip yol bskletine cevrcem planım o bakalım allah kerim :) yeni mi kazandın bolumu?

okulu bitirmek üzereyim.
daha önce yol bisikleti sürmedim hiç ilk defa olacak yani başlangıç.bunun içinde kararsızım nasıl bişeye baksam 2.el mi , ucuz modeller mi (tam anlamıyla yol bisk. değil ama salcanoxrs200,ümit racebike falan) yoksa almışken en aşağısı şöyle bianchi slr200 falanmı :(

ben bianchi shape kullandım once sehir bisikletiydi. cokda memnundum. yol bisikleti bnde kullanmadım ama onu tavsiye ederm :)

Ben de Erciyes Üni. mühendislikteyim. 2009 girişliyim. Okula girdiğimden beri bisiklet inceliyorum. Bir türlü karar kılamadım. Ama bu sene artık mutlaka alacağım. Şu yaz okulu bitsin memlekete gideyim geleyim geri hemen bir bisisklet alacağım. Bütçem max 500 gibi bana da yardımcı olabilirseniz eğer bisiklet seçiminde mühendislik bahçesinde benim de bisikletimi görebilirsiniz :D

• Beğen
Tepkiler: halfmanhalfbike
@Mehmet Fatih Karakaş

eet guzel bi model fiyatını tam hatırlamıorm ama banada onermslerdi. kayseride ozkayalar bisiklet ve erciyes bisiklette baktım inceledm. sonradan vazgecip şehir bisikleti aldım işte. kullanmadım ama guzel bi model. baslangıc için gayet hos. senn bolumun ne? bnde 2009 girişliyim.

arkadaşlar mbr, ben de 2009da girdim, veterinerlikteyim. henüz bisikletim yok ama orta halli bi mtb almak için elimden geleni yapıyorum :) çok sıkışığım belki bahar dönemine inşallah kyk.dan sümer kampüsüne bisikletimle gidip gelcem. 2.döneme kadar eskilerden yeni çıkan modellere kadar bi araştırma ve takip yapmak istiyorum kayseride salcano sedona kron gibi markaları bulabileceğim yerler nereler acaba... (bisikleti alana kadar da bu sürede belki gerekli donanımları satın alcam yavaş yavaş..)

herkese kazasız belasız sürüşler..

• Beğen
@Ahmet Teoman ÇON

o yol cok guzel gecer ya bahar :D sedonayı hem ozkayalar satıyor hemde adı aklıma gelmedide. bu melikgazi kaymakamlıgınn oldugu tarafta nato uzerinde bi biskletçi vardı ordada gormustum salcanoyu. sora erciyes bisiklet var . bi bak bunlara bulursun ins istedigin modeli.

• Beğen
Tepkiler: Ahmet Teoman ÇON
teşekkür ederim, söylediğin yerlere bakcam.. dün benim emektar bisan mountaincat.le giderken bi elemanda ng650 gördüm içim gitti. bi an önce almak istiyorum bi mtb ama maddi durumla aah ah :D

ya eger abim cayıpta araba almazsa bnde cannodale alıcam ins. yani abim bana alıcak begendim cok harika bisey ya :) ins alalımda turlarda gorusuruz :)

görüşürüz kardeş, bisikletimiz olsun da en düşüğünden olsun, ihtiyaçlarımızı karşılasın yeter :)

Merhaba arkadaşlar,

Ben de geçen sene hazırlık okudum. Bu sene Sivil Havacılık'tayım. Güz aylarında havalar çok soğumadan biraz para geçicek elime. Bir MTB almayı planlıyorum. Eğer işler planladığım gibi giderse, iyi bir ekiple gezmeyi çok istiyorum.

Çünkü Mersin'liyim ve oradaki arkadaşlar DİRTJUMP ekibi. Ben pek atlamayı, uçmayı sevmem. Gezmeyi istiyorum. Şimdilik planım SALCANO IGMAN......

biz de alırsak mtb.ları tabiiki toplanırız kardeş, benim çok tecrübem yok ama ekibimizi kurarız yanımıza da illaki tecrübeli birilerini buluruz ;)

• Beğen
@Ahmet Teoman ÇON

üniversitede kayseridede cok arkadas var tecrubeli. banada kısmet olmadı henuz b geziye katılmak ama ins olur hepberaber bişeyler yapabiliriz :)

benim emektarı getirmeyi düşünüyorum iyi bi mtb alana kadar sırtlasın beni hem zinde tutar form yaparım hem de otobüs parası vermyceğim için yenisini daha çabuk alırım :)

• Beğen
Geri