Scudo Sports

En zor gecem

adam caddeden bulvara geçiyor. siz ise sokak tan blv yada caddeye geçiyor olduğunuz için en iyi ihtimal ile 8/6 kusur sizin. ehliyetsizlik durumunda ne durum olursa olsun suç ehliyetsizin fakat sigortasızlık durumunda suç unsuru sanırım değişmez. hatanın büyük kısmı sokaktan caddeye çıkan tarafta olduğu için karşı tarafın herhangi bir zarar ödeme ihtimali ne derece var bilmiyorum. adam işi uzatır şikayetçi olursanız uzlaşmaz ise karşı taraf Kârlı çıkabilir. sanırım polisler sigortasızlığı ile ilgili üzerine gidip. kendisi de bu yüzden korktuğu için uzlaşacaktır. aksi halde. siz uğraştığınız kadar karşılığı olmayan bir netice alırsınız.

@ömerözeren eskidendi o işler. artık imei attırmak imkansıza yakın. telefonun seri no su servise yolu düşemez. adli bir olaydan dolayı incelenmeye alınırsa baş ağrıtır. ancak bordu hariç yedek parça olarak kullanılır.

Scudo
Geçmiş olsun :( Tahmin edebiliyorum yaşadıklarınızı, kabus gibi...

• Beğen
Tepkiler: vraptor
Geçmiş olsun.İnşallah en yakın zamanda tüm sorunları halledersiniz.

• Beğen
Arkadaslar abilerim kardeşlerim hepinize çok teşekkür ediyorum iyi dileklerinizde ötürü. Yola bakınca benim beklemem ve kontrollü geçmem söyleniyor fakat ben zaten bekledim kontrol ettim araç o kadar hızlı gelmiş ki fren izi bile yok yerde adam tabiri caizse içimden geçti . Bekliyoruz bakalım

@Serkan Mıstınoğlu

Umarim bu yaşadıklarımı kimse Yaşamaz, berbat birsey.

Öncelikle çok geçmiş olsun. Sağlık sıhhat Herşey den önemli.

Ya sakat kalsaydınız ya da vefat etseydiniz?

Zihnen ve bedenen düzelmeniz önemli.

Adalet ülkemizde ne yazık ki çok hızlı değil. Maddi kısmı illa ki çözersiniz.

Saygılarımla

• Beğen
Çok büyük geçmiş olsun. Hakkınızı alırsınız umarım. Hayvan çok memlekette, angus ithal ediyorlar bu kadar çokken.

Kamera almak sart oldu. Bir kamera olsa 120-130 liralıkta olsa kafanız rahat olurdu elinizde görüntü olduğundan dolayı. Ben alacağım herkesi şikayet edeceğim kırmızı ışıkta geçse bile. Bıktım şu sinyal vermeyip dönenlerden, kırmızı ışıkta gaza basanlardan, yol kendininmiş gibi kornaya abananlardan, beni köşeye sıkıştırmaya çalısanlardan, dönüşlerde yol benimken kendi geçmeye çalışanlardan (ki onlara yandan giresim geliyor). Hepsini tek tek şikayet edeceğim kaydedip kaydedip.

Hocam büyük geçmiş olsun. Ne desek acınızı hafifletmez biliyorum ama bir şekilde bu olayın peşinden gitmenizi isterim...

• Beğen
@mehmetlevent

Çok teşekkür ederim maddi kısım çözülür ama umuyorum ki haklı olduğum anlaşılır ve emsal olacak bir sonuç elde ederiz. Süreci bu konu altında yazacağım zaten.

@Auron Sanchez

Kask kamerası bundan sonra yapacağım ilk şey. Dediğiniz gibi gördüğüm en ufak kural ihlalini gerekli yerlere bildirecegim.

@nevzatsercanoktay

Ne olursa olsun bu olayın peşini bırakmayacağım. Benden çok sağolsun Kayseri'de bisiklet camiasında abilerim de bu olayın peşinde.

• Beğen
Tepkiler: Hasan Ç.
Hocam telefonu çalan kamerayı da çalar.

@mehmetlevent
Haklısınız vallahi diyecek birsey yok onu da çalarlar

Trafık sıgortası olmayan aracın trafıge cıkması yasaktır. Bu yuzden sız kusurlu olsanız bıle o aracın orada olmaması gerektıgı ıcın sız haklı cıkacaksınız. Bır keresınde de babam sıgortasız araca buzlanmadan dolayı duramayıp carpmıstı aslında suc babamındı fakat polıs gelıp tutanak tuttu ve karsı taraf suclu bulundu bırde orada 100 lıra ceza kesmıslerdı. Cok gecmıs olsun

• Beğen
Geçmiş olsun Allahım acil şifalar ihsan eylesin.

• Beğen
Hepinize çok çok teşekkür ederim

Çok geçmiş olsun hocam. :(

• Beğen
Bugun anayoldan gidiyorum tali yoldan traktorlu bir dayi beni gormesine ragmen yola atladi.kaydirarak zor durdum. Dedim dayi napiyon sen kor musun atliyosun yola..Ben seni durur sandim kusura bakma diyor bi de..bisikleti hala oyuncak sanan bu zihniyetten biktim!!!

@Kerryn
Çok teşekkür ederim..

@Auron Sanchez
aynen bende ucuz kameralara bakıyorum ilk fırsatta alacağım

@vraptor
abi bende dün yol aldım tecrübesiz olduğumdan çok kaza atlattım çarpmasam bile heyecandan ölecek gibi oluyorum yani seni anlayabiliyorum Allah acil şifalar versin inşallah telefonunu çalan ****** ******'da bulunur inşallah sana çarpan erkek birazcık insandir da halinden anlar.

• Beğen
Geri