P posion Üye Kayıt 18 Haziran 2007 Mesaj 2 Tepki 0 Şehir istanbul 19 Haziran 2007 #1 arkadaşlar bir bisiklet alıcam ama markalar arasında henüz bir karara varamadım en ıyı performans alabıleceğim marka sizce hangisi
arkadaşlar bir bisiklet alıcam ama markalar arasında henüz bir karara varamadım en ıyı performans alabıleceğim marka sizce hangisi
E Ender Alıcıoğlu Forum Bağımlısı Kayıt 5 Haziran 2006 Mesaj 2.405 Tepki 3.885 Şehir Antalya 19 Haziran 2007 #2 @posion Konu uygun yere taşınmıştır. Bisiklet için ayırdığınız bütçenizi ve kullanım amacınızı bildirirseniz daha iyi yardım alabilirsiniz.
@posion Konu uygun yere taşınmıştır. Bisiklet için ayırdığınız bütçenizi ve kullanım amacınızı bildirirseniz daha iyi yardım alabilirsiniz.
tekteker Forum Demirbaşı Kayıt 8 Mayıs 2007 Mesaj 509 Tepki 118 Yaş 39 Şehir İstanbul İsim Volkan 19 Haziran 2007 #3 yaşınkaç? boyun kaç? kilon kaç? yol bisikletimi? (büyük ihtimal mtb dir) nerde kullanacaksın, kaç para ayırabileceksin? önce bunları belirtmen gerekir bunları yazarsan ummadığın kadar bilgi alacaksın forumdan kolay gelsin kardeş
yaşınkaç? boyun kaç? kilon kaç? yol bisikletimi? (büyük ihtimal mtb dir) nerde kullanacaksın, kaç para ayırabileceksin? önce bunları belirtmen gerekir bunları yazarsan ummadığın kadar bilgi alacaksın forumdan kolay gelsin kardeş