Scudo Sports

En ekonomik pedli tayt

Decatlondaki taytı ben aldım hafta sonu full giydim ter konusundaki performansı iyi ama toto korumada başarısız.

Scudo
@Ersydn
Triban 500e sele kılıfı alıcam o zaman

ASUS_T00J-D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@Owlknife bende alibaba dan sipariş ettim Çindeki amcam gönderecek :) kılıfı

@Ersydn
Kokuyormuş onlar yav

@Ersydn
Tayt tab2,
Ama zaten kokacak dediysen başka [emoji1]

bisikletten inince kokmayan bir şey kalmıyor abi o yüzden çok önemi yok @Owlknife :=)

@Ersydn
Yapma ya

@Owlknife

sele kılıfı tam bir vakit kaybı.. ama sen yine de al tabi.. içinde kalmasın :D

@Türka¥
Vakit kaybı derken aero etkisi mi?

@Auron Sanchez
Dur hocam dur..
Önümüzdeki ay kalırsa şort alacağım ben..:D:D
Neticede onlar stokta tutmasın de mi..
Biz stoğumuzda tutarız..:D

Decathlon'da bu 30 tl lik taytlardan denedim. Herkes al diyorsa bi bildikleri vardır hiç olmadı içime giyerim diye ama yok içime de giyemem ben onu :)
Şimdilik yine decathlondan aldığım koşu şortunu giyiyorum. Normalde ter de atıyor ama hep selede oturunca haliyle malum bölge fazla terliyor ve orada iz kalıyor inince :)
Şimdi nike dri fit şortlara falan baktım en azından siyah alırsam terlese de iz çıkmaz diye ama onda da beyaz beyaz ter izi tehlikesi var :)

Tayt yerine şort giyen arkadaşlar nasıl bir şort giyiyorlar ? Bu dediğim ter izi oluyor mu acaba ?

@gokhaan taty üzarine sort giyiyorum bir sıkıntı olmuyor

@Ersydn Tayt dışarı atıyor ama şortta kalmıyor mu o ter? Valla iç çamaşırla çamaşırsız denedim olmadı. Bisikletle mola verince de hoş bir görüntü değil :)

Bakayım nike dri fit şortlarından alacağım. Onlar teri daha hızlı atar en azından.

Türkiyede exuma dan başka uzun yazlık tayt satan varmı ? Birde çinde var bulabildiğim .

kargoyu takip ediyorum da, iki hafta önce verdiğim sipariş çin'i daha dün terketti..
muhtemelen önümüzdeki hafta içinde ülkeye giriş yapar..

EBAY'in en güzel tarafı siparişleri hemen kargoya veriyorlardı, çoğu siparişim 2 haftada elime geçiyordu

Bunca yıllık bisiklet tecrübemde hiç bir şey öğrenmediysem sadece şu kulağıma küpe olmuştur. Pedli taytta ekonomik düşünmeyeceksin... Çeken bilir arkadaşlar... :)

• Beğen
Tepkiler: Kulls ve Ersydn
Evet abiler diz altı kışında giyebileceğim taytı aldım ucuz mucuz dedik 159 tl etitek fiyatı hayırlı olsun gelince haber ederim:)

Geri