Scudo Sports

En ekonomik pedli tayt

Scudo
@Gixxer Demin baktim stoklar tükenince kaldirmislar ürünü, ona benzer saticilarda var ancak kac gunde gonderirler bilmiyorum, bu satici iyiydi

@Auron Sanchez hadi bee. Neyse artık bakalım yüksek puanlılardan şansımızı deneyeceğiz. :(

Decatlondan 29.90 aldim düz siyah petli bayada güzel çok çabuk kuruyor tavsiye ederim

@Kuzey Ege
Siz ne kullanıyorsunuz?

@Ersydn
Aliexpress tayti :)

@Kuzey Ege
Bende ebayda buldum şık birsey

(link)

Bugun elıme ulastı ve gıydım sonra cıkardım bısıklet suremedım ama cok begendım hatta 1 tane daha alasım var oyle dusunun bırde ılk turumda kac km gıdıp ne zaman agrı yapıp yapmayacagını gorunce daha emın olucam

• Beğen
Tepkiler: Groims
Bu ürünler 2 saatlik kullanımda konfor sağlar mı arkadaşlar? Ben de Fizik sele aldım, tasarım çok hoş ancak alet sakat bırakıyor. Zaten zayıfım, etli butlu olsam tampon vazifesi görürdü vücudum :)
Yani 2 saatlik kullanım için ultra seviye bir şeye ihtiyacım yoktur herhalde değil mi?

Alacağınız en ucuzu...
(link)
(link)
(link)

Veya
(link)
Olsun önemli mevzudur... hususi mekani korumak lazım... decathon ali veli tiss arkadaşlar.
Alinca dua edersiniz
Bu arada... jel meselesi zamanla kendini kaybediyor bu tarz kaliteli sungerler daha iyi destekler ve uzun omurlu oluyor. Gerisi pazarlama....

@Gökhan Akkaya okuyunuz hocam memnun kalırsiniz ... ben panel 10 aldım bitti olay 7 de çok iyi...diğer seçenekler de... mesela LUSSO İngilterede elde dikiliyor ..

• Beğen
Tepkiler: Eren B.
@alper 76
Bende az once bu urunleri ebayda gordum ilk uurun 6.39 dolar

Tecathlon un ucuz taytından kullanıyorum zamanla içindeki sünger yada neyse o iyice ezildi yinede az da olsa işe yaramıyor değil Seleye alıştıktan sonra taytı giyme amacım paçaları uzun olduğu için sürerken yukarı toplanmıyor normal baksırlar Toplanınca bisiklet den inince yürümesi çok zor oluyor yürümek istemiyor insan.

@Ersydn

türkiyede yaşıyorsan ebay'den alışveriş olayı bitti.. aslında paypal gitti, yoksa ebay açık tabi.. bu nedenle aliexpress'te çareler arıyoruz ;)

İzmir'de olanlar için Germatürk fabrika satış mağazasını tavsiye ederim

Aypedden Tapatalk kullanarak atıldı

• Beğen
Tepkiler: enqinHLC
@Ersydn orjinal olduklarini sanmıyorum, MERLİN hata yapmaz bu konuda güvenilirdir.

@alper 76
Haklısın siparişimi verdim tşk ederim .

• Beğen
Tepkiler: alper 76
@dethagorf kansarojen olabilir tabi. Btwindeki 30 liralik tayt 30-60 dk surusler icin diyor fazla gidersen kötü yapabilir hem sungerbordaki. Aliexpresstekinin pedi daha kaliteli gorundu kullanmadim ama benim scott taytimla ayni duruyor

Geri