Sıcagı sıcağına yazıyorum bayrampaşadan göztepe sahil yoluna geldim su an beltur da kahvaltı yapıyorum decatlondaki 30 liralık tayt var altımda totoyu hissetmiyorum ofof
Arkadaşlar kumaş için polyamide oranı önemlidir oranın yüksekliği teri atnayi serinligi ve çabuk kurumayi sağlar. Ped leri ise belli markalarda en ucuzundan itibaren yeterli kaliteyi verir panel 6 da panel 7 de kesinlikle Çin mali olandan fazlasiyla iyidir.
Ne gerek vardı? Dedim aldik giyemeden verdim gitti . Ancak bir kez FUNKİER aldım 2 seneyi devirecek hala tas gibi... kullanılan boya dikiş her şeye değer
Dhb, FUNKİER,castelli, sportful.... bir sürü marka var...
Mtb vs kullansaydim hiç gerek duymazdim maalesef yol bisikleti giydiriyor ... zorunda kaliyorsun...
Paranın gözü kör olsun... ne diyeyim ogrencilik tabi, ne diyeyim biz çalışıyoruz da ne oluyor??
Her şey ABD ve Avrupa ya ucuz bize nah alırsınız! Deniyor her şeyde bize işte(bkz. Maserati reklamı)
@Auron Sanchez Scott taytınızı nerden kaça aldınız acaba? Hocam çok kararsız kalmıştım forma alırken aliexpressten almadım, bulunduğum şehrin bisiklet grubuna yaptırdım hem adım soyadım kan grubum yazıyor lâkin tayt düşünüyorum o da aliexpressten başka yerlerde dediğiniz gibi ya pahalı ya da btwin marka kalıyor geriye. Kansorojen olma ihtimali beni iten neden, yoksa fiyatları uygun.
@alper 76 Funkier hakkindaki bilgilendirme icin tesekkurler. Olcu tablosunda M icin kalca cevresi 98cm, S icin 94cm demis. Bu tablo guvenilir mi, siz bu olculere bakarak mi aldiniz?