Scudo Sports

En ekonomik pedli tayt

2 sene önce bisikleti alırken meridanın takım formalarını almıştım pedli taytlı 12 saat bisiklet üstünde kalsam hiç bir sorun olmuyor

30 liraya 2 3 tayt aldım 1 saat sonra sıkıntı basıyor nerde ucuz bişey var hep sorunlu :harika:

Scudo
Sıcagı sıcağına yazıyorum bayrampaşadan göztepe sahil yoluna geldim su an beltur da kahvaltı yapıyorum decatlondaki 30 liralık tayt var altımda totoyu hissetmiyorum ofof

Arkadaşlar kumaş için polyamide oranı önemlidir oranın yüksekliği teri atnayi serinligi ve çabuk kurumayi sağlar. Ped leri ise belli markalarda en ucuzundan itibaren yeterli kaliteyi verir panel 6 da panel 7 de kesinlikle Çin mali olandan fazlasiyla iyidir.
Ne gerek vardı? Dedim aldik giyemeden verdim gitti . Ancak bir kez FUNKİER aldım 2 seneyi devirecek hala tas gibi... kullanılan boya dikiş her şeye değer
Dhb, FUNKİER,castelli, sportful.... bir sürü marka var...

Mtb vs kullansaydim hiç gerek duymazdim maalesef yol bisikleti giydiriyor ... zorunda kaliyorsun...
Paranın gözü kör olsun... ne diyeyim ogrencilik tabi, ne diyeyim biz çalışıyoruz da ne oluyor??
Her şey ABD ve Avrupa ya ucuz bize nah alırsınız! Deniyor her şeyde bize işte(bkz. Maserati reklamı)

@ElcaSeJawS Bunu ben de aldım. Kumaşı ve vücudu sarması çok başarılı. Jel orta seviye ama kaliteli.

@Auron Sanchez Scott taytınızı nerden kaça aldınız acaba? Hocam çok kararsız kalmıştım forma alırken aliexpressten almadım, bulunduğum şehrin bisiklet grubuna yaptırdım hem adım soyadım kan grubum yazıyor lâkin tayt düşünüyorum o da aliexpressten başka yerlerde dediğiniz gibi ya pahalı ya da btwin marka kalıyor geriye. Kansorojen olma ihtimali beni iten neden, yoksa fiyatları uygun.

Cahilce birşey soracam bu taytlar ic çamaşırı yerine giyiliyor degil mi?

Giyip çıkabiliyorsun, takıntın varsa üstüne bişey daha giyebilirsin ama içine iç çamaşırı kesin giyme

MX4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@alper 76 Funkier hakkindaki bilgilendirme icin tesekkurler. Olcu tablosunda M icin kalca cevresi 98cm, S icin 94cm demis. Bu tablo guvenilir mi, siz bu olculere bakarak mi aldiniz?

evet ya.. ileride ben de funkier almayı düşünüyorum.. ölçü tablosu güvenilir mi?

Bende funkier 14 panelli var.boy 1.76 kilo 82 large tam oldu.

@celikkadro yukarıda boy kg bilgilerimi verdim fikir olsun diye belki yardımcı olabilir.

decathlondaki 30 liralık tayt mı daha iyidir çinden gelen 15 liralık kokulu tayt mı?

En ekonomik derken biz bisikletçilerin derdi iki tanedir:
1) poponun konforu
2) tayt terletmemeli

Her iki şartı sağlayan kumaşlar özel ve ped kalitesi de önemli.
Şahsen ben alacağım şort-tayt 100 TL ve üzeri olacak gibi..
Mesela şunlara baktım:

Ürünler %90 civarı polyester içeriyor.:)

@Türka¥
Ayrıca Dünya düzdür [emoji3]

ASUS_T00J-D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri