samet_özdemir
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 1.113
arkadaşlar selamlar turu bitiremeden yarıda bırakmak zorunda kaldık
üzülerek söylüyorumki kimse sakın temmuz ayında böyle uzun soluklu tura kalkışmasın dün çok sıcak havada pedal bastık o sıcak anlatılmazdı bursada 37 derece sıcaklık rüzgar sıfır otoyola bi girdik ne benzinlik ne başka birşey ilk benzinlik temden çıktıktan sonraydı oraya vardığımızda soğuk su yoktu sıcacık su veriyorlardı hem susadık hem acıktık neyse girdik biyere yemek yemeye çorba içtik çorba demeye bin şahit lazım ordan çıktık sıcak sularımızı aldık buz aldık birazda yola çıktık ama çıkmaz olaydık rüzgar sağ tarafımızdan bi vuruya kuzeyden güneye esen rüzgar bizi epey zorladı yola savuruyodu karacabey e kadar rüzgarda gittik rampa aşağı pedal basmazsak 13 km/h e kadar düşüyodu hızım bide sağlam rampalarda abanıyoruz rampaları tırmanıyoruz inişi rüzgardan dolayı yine pedal basarak yapıyoruz karacabeyi geçip haralara geldiğimizde gözüm karardı zaten baktım olacak gibi değil durduk bi 5 dakika dinlendik birde kuru üzümlerimizi yedikten sonra tekrar yola çıktık susurluğa 30 km var demişlerdi neyse dedik 1 saat daha basıcaz mustafakemalpaşa ya geliyoruz bi tabela susurluk 29 yazıyor biz 15 km falan kaldı diye basıyoruz pedala ama malesef 29 km kalmış
yemek için kendimizi susurluğa saklıyoruz ama dayanamıyoruz mustafakemalpaşada kemalpaşa tatlısı yemek için biyere giriyoruz sol pedalı çıkartıyorum dengem bozuluyo sağ tarafıma düşüyorum gülmekten yerimde duramıyorum bende bişey yok sağ dizim yere sürttüğü için ufak bi sıyrık ama sağ pedalım düştüğüm halde çıkmadı bisikletden kurtulamadım
tatlılarımızı yedikten sonra yola çıktık rüzgar yine felaket sağdan sağdan vuruyo hızımız 15km yine basıyoruz ama gitmiyo o sırada hüseyin dengesini kaybetti yoldan çıkarak düştü biras kötü düştü karnını gidona falan çarptı hemen durup pansuman yaptık ama kötüde oldu her pedal bastığında düşüp gidona çarptığı yer acıyodu. tatlılardan sonra bana bi enerji geldi susurluğa kadar tempomu arttırdım hatta uzunca bi rampa vardı susurluğa çıkan son rampa 20km yle tırmandım o rampayı iniştede yemek hayaliyle yanıp kavuşuyoduk zaten yemeğimizi yedikten sonra zaten bu saatden sonra pedal basmamızın tehlikeli olacağına karar verdik yorgunluk uykusuzluk özellikle sıcak bizi bitirdi her çeşmede benzinlikte 2 tane 1,5 lt su alıyoruz içiyoruz geri kalanını mataralara dolduruyoruz buff ımı her yerde suyun altına sokuyorum kafamı yıkıyorum 5 dakka sonra kuruyo hiçbişey farketmiyodu susurluktan sonra dönüşe geçmeye karar verdik otobüs ayarlamak için sağa sola koşturuyoruz ama otobüsler full boş yer hiç yok ayakta yolcularımız var diyorlar bi mola tesisinde oturuyoruz oranın sefiyle konuşuyoruz ben size ayarlarım 11 30 da bizim otobüslerimiz gelecek diyor sabırsızlıkla bekliyoruz bu arada 20:30 da beklemeye başladık saat 19:00 da susurluktaydık gelen otobüslerin hepsi dolu üşüyorum dışardı içeri gidip bi yattım kalktığımda saat 1 e gelmiş ve tesis kalabalıktı bende 6 kişilik koca masada tek başıma yatıyorum
kalktık bidaha sefle konuşalım dedik gittik otobüsler yine dolu dedim heryerde gideriz farketmez söförde bize bagajda gidermisiniz diye sordu gideriz dedik artık napalım hiçbişey bulamamıştık bagaja baktılar bisikletler için yer var ama bizim için yer yoktu söför bizim yatağımızda gelin dedi 4 kişi sığarız dedi iyi dedik gidelim ( 0 403 lerin hiltonu
) girdik kabine vurduk kafayı bi yattık gemide uyandık topçularda orda indik saat geç olduğu için e 5 e giremeyeceğini söyledi bi vurgun daha gebzede bırak olmaz yasak nerde bırakcan diyorum eskihisarda gözümde yemiyo o rampayı tırmanmayı otobana girmeden bırakırım derken muavini kafaladım gebzede indim tren istasyonuna kadar pedal bastım istasyona indim oda ne trenler çalışmıyo yangından sonra zarar görmüş elektrik hatları ne zamana kadar çalıçacağı belli değil çıktım 30 km yol beni bekliyor bastım pendiğe kadar geldim sahilde dayanamadım artık yorgunluk uykusuzluk açlık sahilde vurdum kafayı yattım bi bankta
sonra kalktım eve geldim bi duş ve ardından yatak