Scudo Sports

Elveda İstanbul.. :( Merhaba İzmir..! :)

@Engin YILDIZ

aman engin mutlak resimler çekin bizleri resimsiz bırakmayın bu olay resimlenmeli
şimdiden hissediyorum bu topik taban vuracak

:in: :in: :in:

Scudo
@Kudret Kurtcebe

Tamam abi,

Sen hiç merak etme, bol resim çekeriz. Tabela önlerinde falan çok iyi olur. :in:

şimdi şirkete geldim dün gece saat 1:45 e kadar caddebostan sahildeydik gece sedat abide kaldık sabahda 8 de çıkıp deltaya gittik ayna sele arkası bagaj iç lastik ve arka lambası aldım bakımımıda yaptırdım sabaha karşı yoldayız inş.

eyv. saolasın kudret abi kemal abide gelebilir bugün kesinlik kazanıcak :)

kaşif abiyide aramızda görmek istiyoruz duy sesimizi kemal abi :)

balıkesirden sonra yaklaşık 30 km tek şerit yol var(yapım halinde) sıkıntılı olabilir:eek:
sıcaklarda su sıkıntısı çektim.iki benzin istasyonu arası uzun mesafe olabiliyor.1,5 litre suyu bile yetiremediğim zamanlar oldu

bol eğlenceli pedallar

@Engin YILDIZ

topikten haberleşelim

şu anda yoldasınız

bol şanslar

:in: :in: :in:

Üşenmeden tüm mesajları okudum.Bizzat eşlik etmek isterdim. Dün Seferihisar-Teos yaptık. 130 km. İzmir de sıcak, nem ile beraber başka oluyor.Çok su molası verdik. Allah yardımcınız olsun. İzmir, bir bisikletçi daha kazanıyor. Hoşgeldiniz...

bu gün beylerbeyi rampasını çıktım hava oldukça sıcaktı allah kolaylık versin dostlarıma iş çetin ve zor olacak amma başardıkları an herşey onların olacak yaşamlarının en güzel adrenalinini gerçekleştiriyorlar şu an
kutlu olsun dostlarıma

:in: :in: :in: :in:

takip eden tüm arkadaşlara ilk haberleri ben veriyim. bu haberleri maalesef evimden veriyorum.

çünkü orhangazi rampasını çıkarken aynakolu parçaladım ve tur benim için orda bitmişti. 2 saat falan zaman kaybedildi orda ve diğer arkadaşların da maalesef bu olaya morali bozuldu. performanslarını doğrudan etkilediğini düşüüyorum

so aldığım haberler de pek iç açıcı değildi maalsef. sıcak baya bi zorlamış arkadaşları. şu an susurluk civarındaymışlar ancak. öğrenebilirsem daha fazlasını yazıcam.

sanırım ne benim ne de sizin hayal ettiğiniz gibi oldu arkadaşlar. öncelikle hepinizden toplu bi şekilde özür diliyorum. henüz çok erkenken gecikme ve moral bozukluğuna sebep olduğum için. maalesef elimde değildi. bakımı yapıldıktan 24 saat geçmeden aynakolun o hale gelmesini anlamış değilim.

daha sonra hepiize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.
nostoc dostum, bu turu aylar öncesinden planlaman, benim de kafama sokman ve sonunda düzenlediğin için teşekkürler.

samet, her gittiğim turda etrafımda olman ve gecenin 4ünde e-5 te 90 kmyi görmemizi sağladığın için teşekkürler.

sedat abi, gecenin o saatinde 3 tane sapı evine kabul ettiğiğn için ve sabahında bostancıya doğru mükemmel inişte payın olduğu için teşekkürler.

ve engin abi, ben sinirden kaskımı kırdığımda bile hala pozitif olman, sürekli geleceğime inandırman ve tek pedal basıp iki bisiklet hareket ettirerek beni orhagaziye getirdiğin için teşekkürler.

sanki tam olmadı bu. bunun acısını bi şekilde çıkaralım arkadaşlar...

@çağrı kolçak

geçmiş olsun çağrı
önemli değil önemli olan bu işe niyetlenmekdi
diğer dostlarıma başarılar dilerim

ben de ancak şans diyebiliyorum. 1000km yaptım bu bisikletle sadece iki kez lastik patlattım başka hiç bi sorunum olmamıştı. çok kötü bi zamanda geldi buldu...

Çağrı çok geçmiş olsun kardeşimm...Başka zaman inşallah sorunsuz gider gelirsin ;)

Çok geçmiş olsun:( üzüldüm durumunuza:( fakat 1000km. de bakımı yapılmış bir bisikletin de aynakolu dağıtması düşündürücü geldi bana:)

Geri