Scudo Sports

Elveda İstanbul.. :( Merhaba İzmir..! :)

Scudo
@binRR

abicim zaten toplam 1000 demedim, benim yaptığım bin dedim. benden öncesi de var.

onun dışında hayatımda ilk defa bu kadar "her işte bi hayır vardır" lafı duydum haa :D

saolasın tolga abi sanş en başta başladı zaten tuzladan çıkana kadar en az 10 tane köpek kovaladı :) yanyola çıktık fabrika yanıyor gemiye bindim normalde yukarı çıkıp uyuyacaktık yarım saat ama aşağıda bi grup vardıki bisikletleri bırakıp gitsek gemide tur atarlardı bırakamadık yol başladı bi adam gördük yol kenarında yatan in yok cin yok adam yol kenarında yatıyor gidip bakamadıkta hemen ilerde benzinlik vardı onlara söyledik artık noldu bilmiyoruz sonra çağrının ayankolu yamuldu rüzgar peşimizi bırakmadı sağdan sağdan eşip bizi yola sürükledi hızımızı epey düşürdü derken turu tamamlayamadık. :(

resimleri ekledim buyrun

https://www.bisikletforum.com/showthread.php?t=67648

@Tolga Gürgün

Valla ne diim şansın da varmış o zaman Tolga abi.. Bizim grupta acemi denebilecek kimse olmadığı halde bir çok zorluk yaşadık ve işin kötü tarafı çıkan zorluklara bizim yapabileceğimiz bişey yoktu..

Yani hemen hemen yolda başımıza gelebilecek herşeyi düşündük.. Hava muhalefeti bile.. Ama olmayınca olmuyor.. O durumda daha fazla kendimizi zorlayıp ucuz kahramanlığa atılmanın bir esprisi olmazdı..

Bizim tek sıkıntımız yola dinlenmeden çıkmamız ve hava şartlarının olumsuz olmasıydı..

Seni de tebrik ederim tekrardan.. Büyük olay gerçekten.. Basit değil..!

Bu arada "Arkadaş" tabirim yanlış anlaşılmamıştır umarım..

• Beğen
Tepkiler: Tolga Gürgün
@Ali ATAY

Ali abi mekanın adı "Çiçek Lokantası" ilk geçişinde Çorbasını ve Tavuk Pirzolasını denemeni mutlaka tavsiye ederim..

Homojen değil gerçek tavuk eti yiyorsun.. Enfes..! :in:

bu tur bitti artık önümüzdeki turlara bakıyoruz :) benim içimde kaldı ama izmire gidememek.

@samet_özdemir

Samet,

Üzülme, birdaha ki sefere planlı programlı çıkarsak rahat gideriz. :)

aynen abi bidahaki sefere ona göre hazırlığı yaparak çıkarız hiçbir aksilik olmazsada istediğimiz gibi varırız ;)

@samet_özdemir

samet
ağustosda bir olaylar yapmaca mesela su düşen
topçulardan gidip gelmece trafik en fazla çınarcıkta olmakta su düşende biraz daha az trafik olabilir bu arada su düşen yolu üzerinde dürümcü amcamızı ziyaret ederük ben dönüşte gebzeden bostancıya topuklayacağım artık trenle mirenle işim olmaz

Yalnız şöyle bir şey var arkadaşlar..

Yalovadan Susurluğa kadar olan güzergah, Susurluktan İzmire giden güzergahtan daha zorlu.. Biz zorlu olan etabı tamamlamıştık ama uykusuzluk ve sıcak hava nedeniyle daha fazla devam etmeme kararı aldık..

Eğer iyi bir biçimde dinlenmiş olsaydık çok daha rahat turu tamamlayabilirdik..

Bir daha programram da bunlara dikkat edilmeli..!

@Kudret Kurtcebe

kudret abi haftaya yokum ben çınarcığa gitcem bi sonraki haftada büyük ihtimal olmayacağım sonrada zaten ramazan geliyo ramazandada tura falan çıkılmaz oruç falan zor olur o yüzden eylül sonu ekim başına kadar turlara veda edicem gibi haftaiçi akşam turları hariç tabi :)

@Nostoc Domenica

Tamam Nostoc,

Haberleşiriz bu turu saymıyoruz, tekrarlarız istersen ben şimdiden varım. :in:

• Beğen
Tepkiler: Nostoc Domenica
Saygıdeğer Arkadaşlar İzmir Turu gerçekten ağır bir turdur. Fakat asla ve asla bitirilmeyecek bir tur değildir. Zamanında ben de bitirememiştim. Yalnız bu işin nizamisi 2 yada 3 gündür. Birde tem yolları hikaye. Oralarda konaklama yerleri çeşme vs yok. Gittinmi Tem olmayanından gideceksin. İzmir bu sefer olmasa dahi bir gün mutlaka fethedilecektir. Saygılar.

• Beğen
Tepkiler: Nostoc Domenica
@Kaşif

Sevgili Kaşif Abicim,

Otoban yollar konusunda çok haklısın, Bursa'daki çevre yoluna girmeseydik O yolda yüksek sıcakta telef olmazdık, ne bir benzinlik nede bir çeşme vardı. :)

Aslında Bursa'nın içinden geçmek daha mantıklı olurmuş, ama bu bize ciddi bir tecrübe oldu, şahsım adına, bu turun tekrarını planlı programlı yapmaktan yanayım.

Abiler biz aslında yolun zor bölümünü bitirdik..

Susurluktan sonraki yollar geldiğimiz yolların yanında hikaye..

Kudret abi doğru dedi aslında 200 km.den sonra çok dikkatli olun diye biz ilk 200'de bütün enerjimizi uykusuz oluşumuz, sıcak hava, susuzluk ve acele etmemiz nedeniyle tükettik..

Sonrasını iyi ki devam etmemişiz haberlerde izledim bugün Balıkesir yolunda bir araç bariyerlere girmiş..

Gelirkende Bursa yolu üzerinde bariyerlerin pestil gibi ezildiğini görmüştük..

Biz ne kadar dikkatli olsak da bu olasılıkların başımıza gelmesi halinde yapabileceğimiz hiç bir şey olmazdı..

Ben şahsım adına bu turu yarıda bırakmak konusunda hiç bir pişmanlık duymuyorum..

Sadece içimde ukde kaldı..

Dostum aynen benim de içimde ukde kaldı, O yüzden müsait zaman da tekrarlayalım istiyorum.

Geri