@Yusuf'san Bu işe ilk başlarken orjinal görünümden ve parçadan uzaklaşmak istemiyordum ancak bisikleti kullanmaya başladıkça eski parçaların sorunlarıyla karşılaştım...ekonomik nedenlerden dolayı orjnaline yakın parçaları kullanamıyorum... o yüzden eldeki imkanlarla devam ediyorum...
İzmir bit pazarında geçen haftasonu peoget klasik kırmızı yılını bilmediğim bir bisiklet vardı. Fiyatı 350 tl. Amortisörlülerden ucuza satıyordu adam İlgililere duyurulur.
Ustam elinize sağlık çok güzel işçilik olmuş, resimlere hayran kaldım, keşke bende böyle kelepir bir bisiklet denk getirsem kendim uğraşıp yapsam şu sıra kafamda ki düşüncelerin hepsi böyle bir projeden ibaret
“Ne zaman bisiklet üzerinde bir yetişkin görsem, insanlığa dair umutlarım artar.” demiş H.G Wells. Bende sizin gibi bir bisikleti baştan tasarlayan insanlar gördükçe içimdeki umut artıyor geleceğe. Şu anda yapabildiğim harçlıklarımı biriktirip hazır markaların bize şunmuş olduğu bisikleti almak ve parça parça bi tık öteye götürmek. Yaşım 17 umarım ilerleyen yıllarda koşulların sağlandığı taktirde sizin gibi bir sonuç ortaya koyarım. Yaptığınız iş güzel ama bu işin sürecini bizlerle bu şekilde paylaşmanız ayrı güzel, tüm süreci okudum, değerlendirdim emeğinize, yüreğinize sağlık. Haddim değil ama öneride bulunursam hocam yaptığınız işi kişiselleştirilmişlikten uzaklaştırmayın klasik o duruşunu bozmayın. Allah o gidon bantının rengini brooks sele için vermiş, bizlere vermiş lütfen bütçeyi ayarlayıp alalım onu. Zincir etrafı aksamların hepsini gümüş rengi ayarında korursakta harika olur, çantamız zaten yolda.. İzmir'den bir ihtiyaç yada aramamı istediğiniz bir şey varsa bekliyorum. 2016 haziran lys edebiyattan çıktıktan sonra yollarda görüşmek üzere. İstanbul düşünüyorum bisikletle. Tekrardan emeğinize sağlık, Allah kazadan beladan korusun.
benim hayalimin yapılmış hali bu bisiklet eline emegine saglık kardeşim bitane hurda bisiklet geçse elime ufaktan bende yapcam ama bir türlü bulamıyorum bu tür bisikletler bisikletçilerde kalmadı sen nerden buldun acaba
@İhsnn_zyvl teşekkür ederim... hangi fotoğrafi merak ettin anlayamadım...
@xarismas Furkan kardeşim yazdıkların için çok teşekkür ederim...duygularını düşüncelerini çok net kaleme almışsın samimiyetin ve içtenliğin için ayrıca teşekkür ederim... önerilerini dikkate alacağım ancak bazı şeyler bir noktada aşılamıyor ülkemizde..bu tip bisikletler için fazla yedek parça alternatifi olmuyor bulduklarımızla idare etmeye çalışıyoruz... tekrar teşekkür ederim...en kısa sürede görüşmek üzere...
Erdinç bey merhabalar çok güzel bir çalışma olmuş ellerinize sağlık ☺ bendede bir peugeot var yaklaşık 15 yıl dır yatmakta son 7 yıldır da yagmurda kalmış. Bende ufak ufak başlayacağım size özelden bilemediğim konularda danışabilirmiyim ? Resimleri de şudur;