Scudo Sports

Elazığ

Bende malatyanın arapgir ilçesindeyim ağına 30 km yakın arapgirde bisiklet sayımız gittikçe artıyor umarım elazıg da malatya gibi artar .

• Beğen
Tepkiler: Kemalist1938
Scudo
@macasxxx
Tadını çıkarın Elazığımızın, Fırat Üniversitesi`nde tekrar öğrenci olmak için neler vermezdim :) Başarılar diliyorum Cemil Bey kardeşim.. Artvin Borçka`dan selamlar..

Selamlar, Elazığda bisiklete başlayalı 1 hafta oldu. Kendi kendime işe gidip geliyorum. Elazığda toplu halde yapılan etkinlikler oluyr mu? Herhangi bir bisiklet gurubu var mı?

• Beğen
Tepkiler: Kemalist1938
ramazan bayramında memleketime geleceğim. Yol bisikleti kullanan var mı ?

Anlaşılan kimsecikler yok. O zaman taytı giyip şaşkın bakışlar altında tek başıma sürecem :(

yarı elazığlıyım orda okumustum :))

Diyarbakır'a pedallayın. :)
Hazar gölünde karşılayalım sizleri. Daha doğrusu öyle bir etkinlik ayarlayalım 25 ağustostan önce :)

@Murat Bahçeci Varlığınızdan haber verdiğin için teşekkür ederim:) Mutlaka bir araya gelelim.

• Beğen
Tepkiler: Murat Bahçeci
@MeTaLioNs
(link) Dr. Cenk Bey`i bul, Ahmet Gündoğdu aracılığıyla yazıyorum deyip tanışın, gerçi MTB onun ki sanırım sizin yol bisikleti ama fark etmez antrenmanlıdır sıkıntı olmaz, az da olsa bisikletçi çevresi var işinize yararsa ne âlâ..

• Beğen
Tepkiler: MeTaLioNs
@Kemalist1938

Dr. Cenk zaten bizimle :) bu aksam da 21:15de öğretmenevi önünden turluyoruz...

• Beğen
Tepkiler: MeTaLioNs
@Murat Bahçeci

O vakit başkana selamlarımı iletin, Ağustosun ilk haftası orada olacağım... Uzun soluklu tur yaparız derseniz bisikleti de getirebilirim gelirken :)

@Kemalist1938

Ağustosun başında ben de Elazığdayim. Gelin güzel uzun soluklu bir piknikli tur organize ederiz bir haftasonu... Hatta tarih de vereyim. 8-9 Ağustos...

Selamlarınzı iletirim :)

selamlar bu yaz Elazığda ufak bir tur düşünüyorum.

bu yaz bisikletlerle gelmeyi düşünüyorum Elazığa. yazın tur yapmayı düşünüyorum Elazığ Tunceli olabilir

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Merhabalar beyler bende yol bisikleti alıp yazın herhangi bi grupla tanışmak istiyorum herhangi bir buluşma olursa bilgilendirirseniz sevinirim :D

2 yıl sonra konuya cevap olarak yazıyorum grup kurdunuz mu? Kurduysanız bu yaz bende katılmak istiyorum

Facebookta FÜBİT (Fırat Üniversitesi Bisiklet Topluluğu) olarak aratırsan gurubu görebilirsin. @xsertan

Geri