Scudo Sports

Efsane rotada ilk yarış heyecanı: Uçmakdere

Fotoğraflar koyulmuş ama sırf önde kaçanları çekmişler biz insan değil miyiz ya? :D
(link)

Scudo
0:55'te kastım leftisiyle @yunakre yol bisikletlerinin arasından sıyrılarak rampayı tırmanıyor :)
@Wasabie paylaşım için teşekkürler, drone ile çekim yapıp epey uğraşmışlar, çok güzel bir video olmuş.

• Beğen
Tepkiler: yunakre
@Ertan M. Arkadaşa gecmiş olsun ama virajda hala pedala gitmeye gerek yok. Hız zaten gayet iyi. Hatta hafif anlık bir fren daha da iyi toplardi. Basit bir hata ile yarışa havlu atmış.

139457 dosyayı görüntüle

Konuyu hortlattım ali dostum ,valla mutlu hocanın düzenlediği tekirdağ sarkoy etabı gene olacakmış yanlız etabı,120 km 'ye çekmek istiyormuş,valla kısa olur ise birde 60 mastır olur ise aynen katılırım,rakipler çok sıkı fatih altan ve de mustafa sevinçel

@cngz

Bir otobüs dolusu insan ver yansın etti rotaya,dönüşte otobüsteki muhabettler çok sertti,ve hatta bir arkadaş mutlu hoca için bisikletci düşmanı dedi,yanlız herşeyi baştan belli olan bir etaba bilerek girmek ve sonra başaramayinca suçu başkasına yüklemek ne kadar doğru,kendi namıma şikayetçi değilim ,dersimi aldım 73 km bana göre değil idi,kendi limitlerimi kontrol ettim ,kendimi sakatlamadan yarışı bitirmiş idim.bu sene gene olacak zannediyorum,
bir uzun bir kısa olur ise bu sefer kısada var olurum tabi 60 mastır olması şartı ile

@Wasabie yi tanımıyordum fakat bu sefer eski arkadaşlarının uyarısıyla yarıştan önce tanışmak istiyorum

@ahmetyavuz

Valla mutlu erçevik hoca geçen sene iyi organize etmişti ,araç ile önden tempo verdirdi 313 kişiye
Kramp yaşamadım,bismillah tekirdağ çıkışında arnavut kaldırım yolu tırmanmış idik ,etap güzeldi,valla kısa derken kirazlı eğimde biter ise katılırım ora 50 km ediyor ,kusurat olabilir
Iki sektör eğim çıkacağız gene zaman aralığı olurmu bilemem,

@Kudret Kurtcebe
Arnavut kaldırım dediğin yer Kumbağ çıkışı olmalı çıkarken hoş inerken berbat

@ahmetyavuz

(link)

Rüzgarın fena halde çarptığı nokta burada durmuş idim 5 dakika dinlenmiş idim,ordan kirazlı eğimine bir şey kalmamış idi,kısa mesafe kirazlı eğimde biter ise aynen varım ahmet dostum.
44 km durma yapmamış idim.

@Kudret Kurtcebe
Problem Rüzgar çarpması değil eksik olan misafirperverliğimdi Kudret abi Köfteyi ve Peynir helvasını yarıştan önce yedirmem gerekiyordu vakit vardı 8:30' da yarış alanına gelmiştiniz.

@ahmetyavuz

Valla yese idim mide krampı olurdum , neyse intikamımi aldım 24 eylül 2017 'de .burada bir hesabım var tabi,kısa olur ise.

139499 dosyayı görüntüle

24 eylül 2017 marmara, 60 mastır,53 km'de birincilik geldi,ortalama 33.4,
hazırım tekirdağ kirazlı olur ise,

@Kudret Kurtcebe
rota arayışlarının devam ettiğni biliyorum fakat nedir ne değildir kısa parkur koyarlar mı sormak lazım

Merhaba,
29 Nisan için planlanıyormuş yarış. Daha kısa ama yine tırmanışlı olacakmış. Yakın zamanda duyurulur sanırım.

@Ozz

29 nisana bir şey kalmadı ,,,,,,,kısa ise mükemmelde 50 mastır üstü olur ise gene ,60 mastır olmaz ise katılmam hikaye

(link)

Takip,,,,,,

149819 dosyayı görüntüle

Mutlu hoca idmanlarda

(link)

@ahmetyavuz

Selam Ahmet
senin önce haberin olur,29 nisanda bir durum söz konusu galba,tekirdağ bisiklet il temsilciliğinden tanıdıkların vardı diye biliyorum,yanlış hatırlamıyor isem,birde çok az zaman kaldı

@Kudret Kurtcebe
Selam kudret abi
Dün yarış hakkında biraz bilgi edinmeye çalıştım;
Yarış 29 nisanda ve yol yarışından ayrı mtb yarışınında olacağından bahsettiler.
Mutlu hoca ile görüşüp en kısa sürede yine forumu bilgilendirmeye çalışacağım.

@ahmetyavuz

Eyvallah ahmet dostum sağolasın :harika:
En can alıcı soru şu

60 mastır olacakmı ?

Geri