0:55'te kastım leftisiyle @yunakre yol bisikletlerinin arasından sıyrılarak rampayı tırmanıyor @Wasabie paylaşım için teşekkürler, drone ile çekim yapıp epey uğraşmışlar, çok güzel bir video olmuş.
@Ertan M. Arkadaşa gecmiş olsun ama virajda hala pedala gitmeye gerek yok. Hız zaten gayet iyi. Hatta hafif anlık bir fren daha da iyi toplardi. Basit bir hata ile yarışa havlu atmış.
Konuyu hortlattım ali dostum ,valla mutlu hocanın düzenlediği tekirdağ sarkoy etabı gene olacakmış yanlız etabı,120 km 'ye çekmek istiyormuş,valla kısa olur ise birde 60 mastır olur ise aynen katılırım,rakipler çok sıkı fatih altan ve de mustafa sevinçel
@cngz
Bir otobüs dolusu insan ver yansın etti rotaya,dönüşte otobüsteki muhabettler çok sertti,ve hatta bir arkadaş mutlu hoca için bisikletci düşmanı dedi,yanlız herşeyi baştan belli olan bir etaba bilerek girmek ve sonra başaramayinca suçu başkasına yüklemek ne kadar doğru,kendi namıma şikayetçi değilim ,dersimi aldım 73 km bana göre değil idi,kendi limitlerimi kontrol ettim ,kendimi sakatlamadan yarışı bitirmiş idim.bu sene gene olacak zannediyorum,
bir uzun bir kısa olur ise bu sefer kısada var olurum tabi 60 mastır olması şartı ile
Valla mutlu erçevik hoca geçen sene iyi organize etmişti ,araç ile önden tempo verdirdi 313 kişiye
Kramp yaşamadım,bismillah tekirdağ çıkışında arnavut kaldırım yolu tırmanmış idik ,etap güzeldi,valla kısa derken kirazlı eğimde biter ise katılırım ora 50 km ediyor ,kusurat olabilir
Iki sektör eğim çıkacağız gene zaman aralığı olurmu bilemem,
Rüzgarın fena halde çarptığı nokta burada durmuş idim 5 dakika dinlenmiş idim,ordan kirazlı eğimine bir şey kalmamış idi,kısa mesafe kirazlı eğimde biter ise aynen varım ahmet dostum.
44 km durma yapmamış idim.
@Kudret Kurtcebe
Problem Rüzgar çarpması değil eksik olan misafirperverliğimdi Kudret abi Köfteyi ve Peynir helvasını yarıştan önce yedirmem gerekiyordu vakit vardı 8:30' da yarış alanına gelmiştiniz.
Selam Ahmet
senin önce haberin olur,29 nisanda bir durum söz konusu galba,tekirdağ bisiklet il temsilciliğinden tanıdıkların vardı diye biliyorum,yanlış hatırlamıyor isem,birde çok az zaman kaldı
@Kudret Kurtcebe
Selam kudret abi
Dün yarış hakkında biraz bilgi edinmeye çalıştım;
Yarış 29 nisanda ve yol yarışından ayrı mtb yarışınında olacağından bahsettiler.
Mutlu hoca ile görüşüp en kısa sürede yine forumu bilgilendirmeye çalışacağım.