Scudo Sports

Efsane rotada ilk yarış heyecanı: Uçmakdere

10. kmde kazaya karıştım sonra kalkıp ön gruba yetişmek için tekrar bastım ama kazada gidon ve ön fren arızanmış. Bırakmak zorunda kaldım. İyi hazırlanmıştım ama tamamına getiremedik. Ankara ekibinden bir tek ben yarışı tamamlayamadım.

Scudo
@Ahmet.KOÇ geçmiş olsun önümde düşen biri vardı o sizdiniz o zaman fuji bisiklet idi nasıl düştünüz bilmiyorum yarışın başlarında çok çukur vardı ve bir kaç matara düştü grubun ortasında biri takıldı mı bilmiyorum.Tekrar geçmiş olsun.

@Ahmet.KOÇ

ahmet geçmiş olsun , murat tüfekçibaşıda inişte kaza yapmış ,çatalı çatlamış ,hastanede sekiz dikiş atılmış ,gerçekten çok keskin virajları aldık sağlı sollu ,,valla kısa yapılır ise gene katılacağım.toplama 48-50 km,

(link)

@Ertan M. Sağolun. Önümde ekipten arkadaşım ani hamle yapınca teker tekere sürttü, kurtaracak fırsat bulamadım ve dengeyi kaybedince sağ tarafa uçtum. Sonra tekrar ilerledim, beni geçenlerin büyük bölümünü geride bıraktım ancak gidon gevşemişti yoldaki her sarsıntıda gidon aşağı kayıyordu ve fren pabucu da yamulmuştu. Kısmet değilmiş ilk yarışta böyle acı bir tecrübe yaşamış oldum. Kalçam iyileşirse Adana granfondosunda acısını çıkaracağım.

@Kudret Kurtcebe Abi sağolasın. Start öncesi seninle tanıştık muhabbet ettik. Benim için büyük bir şerefti. İnşallah tekrar görüşmek nasip olur.

Çok zorlu bir etaptı 15 gün çalışabildik iyi derece yapamadık ama yarışı kazasız belasız tamamladık

Biraz konu dışı olacak kusura bakmayın bir duyuru yapmak istiyorum yarış sonrasında km sayacı buldum sahibini arıyorum kaybetmiş olan veya kaybettiğini düşünen varsa iletişime gecebilirse teslim edebileyim.

• Beğen
Tepkiler: lealtad
@Wasabie

bura felaketti ali dostum felaketti, canıma okudu, tahminimce 45 'inci km 'de

@Wasabie

o erkan közen bizim takımdan,

burada kesin olarak diyagonal dizilme olmalıydı yani çapraz, soldan esen en az 30 km rüzgara karşı direnç göstermek için kesinlikle ekip çalışması olmalı burada ,bir tane ekipçe çalışan yoktu burada, tabi önden gidenler, kopanlar yaptımı bilmiyorum ,bura oldukça uzun bir sahil şeridiydi ,benim tempoda kimse yoktu üstelik beni burada geçenlerde dağınık gidiyorlardı tek tek geçtiler, diziliş göremedim, olsa idi valla en son kuyruğa takılmak farz olurdu.tabi köyden sonra bu takdiği sahilde kesin uygulamak gerekirdi.ekip çalışmasının ne kadar önemli olduğu yukardaki etapta anlaşılacaktır, buraya ekipçe giren çapraz dizilen aynen uçar aynen.

@Wasabie video bende mi ters yoksa öyle mi yüklediniz yanlışlık ile ?

@Volks düzelttim de gene dönmüş , gene düzeltiyorum :/ ulan şu video döndürme dalgası yüzünden sırf düz takacaktım..

• Beğen
Tepkiler: Volks
Öncelikle arkadaşımıza geçmiş olsun dileklerimi ileteyim. Hızlı ve Çılgın arkadaşımızın youtube videolarını izliyorum umarım bu en büyük kazası bu olur. Kafasında kask olmadan kamyon tamponunda gidişleri hala gözümün önünde. Bu kazalarından umarım iyi dersler çıkarır.

@Volks

volki bu etapta yarışacanmı ?

19-29 katagori acaip yahu..senin katagori tabi,

1
1005AGITSALMAN02:39:33.36
23111MEHMETSER02:41:31.04
35031BAYRAMEROGLU02:43:33.49
mehmet ser ile yıllar önce 14 km eğim yarışında idik ,13 kişi idik, 8 inci oldum, mehmet fena yani, 2 inci olmuştu ,aytekin erzan birinciydi, kartepe maşukiye eğim yarışı ,altta herkeste mtb vardı 3 kişide yol vardı

@trainspotting35
Arkadaşın olayı bu zaten. Çoğu zaman bilerek ufak kazalar falan yapıp içerik üretiyor. Kanalına üye çekmek için canından olacak bir gün. İnşallah başına bir iş gelmez.

@Wasabie hala ters video :D

@Kudret Kurtcebe abi bu sene ki antrenmanlarım çok az hiç çalışmadım diye bilirim. Çalışmadığım için değilde, parkuru riskli bulduğum için girmedim. Girsem derece de yapamazdım :) Adamların işler o, ben amatör sürücüyüm ) Belki Uludağ performans da bir şeyler olabilir. Bundan sonra daha iyi çalışmaya bakmak gerek.

Yarış sonunda toplama aracında olanlar büyük sorunlar yaşadı. Bisikletler kayboldu vs. Bulduk ama üzerlerinden zaman zipleri geri alınmıştı. Lisansları geri almak için muhattap bulamadık. Bu lisanları almak için kim ile görüşebiliriz. Biri yardımcı olursa sevinirm.

@TontonCocuk

sizin forma arkanızdaki numara ne oldu onunla başvuracak idiniz şarköyde ,bitiş yerinde masa vardı,ben ordan aldım, forma arkamdaki numaramı göstererek

@Kudret Kurtcebe otobüs baya geç geldi kudret abi bisikletleri bulamadık pikap o ararken vs o arada bir karmaşa vs öyle kaldı lisanslar

• Beğen
Tepkiler: lealtad
@Ertan M. en son" yavaş abi" dediği benim ,
Durup video cektigini dusunup poz vermeye calisirken az kalsin ben de uçuyordum , zor toparladım

Geri